Forum » Izdelava spletišč » Pošiljanje maila z atach-om (PHP)
Pošiljanje maila z atach-om (PHP)

Imposibl ::
Lep pozdrav!
Problem v PHP!
Mene pa zanima kako pošljem mail z priponko. Naprimer sem naredil formo kjer zajamem podatke in izberemo datoteko na rač. jo uploadam na strežnik zraven tega pa bi moral poslat na mail podatke in kot prilogo tisto datoteko.
Primer brez atach-a: mail($recipient, $naslov_bes , $text, "From: bla bla bla");
Kako naj bi to zgledalo da bi dodal še prilogo ki jo izbere obiskovalec in nam pošlje mail z prilogo.
Hvala!
Lp,Sandi
Problem v PHP!
Mene pa zanima kako pošljem mail z priponko. Naprimer sem naredil formo kjer zajamem podatke in izberemo datoteko na rač. jo uploadam na strežnik zraven tega pa bi moral poslat na mail podatke in kot prilogo tisto datoteko.
Primer brez atach-a: mail($recipient, $naslov_bes , $text, "From: bla bla bla");
Kako naj bi to zgledalo da bi dodal še prilogo ki jo izbere obiskovalec in nam pošlje mail z prilogo.
Hvala!
Lp,Sandi
Tudi mali so lahko veliki!

McAjvar ::
http://si.php.net/mail poglej si php manual. vcasih so komentarji uporabnikov zelo uporabni.
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov

atlet ::
Sam uporabljam http://phpmailer.sourceforge.net/ in deluje odlično. ;)
Enostaven program za fakturiranje -> www.quibi.net

bzp ::
poglej si malo PEAR::Mail ... se da precej stvari simple narest ... samo malo se tepe z web mailerji ob dolocenih kombinacijah (ce posljes samo html mail pa v clientu das naj kaze text only maile ipd., nic hujsega)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dovoljena velikost priponke pri posameznih ponudnikih e-pošteOddelek: Omrežja in internet | 3859 (3715) | Bakunin |
» | Forma za pošiljanje na emailOddelek: Izdelava spletišč | 991 (789) | KoMar- |
» | [php] mail() funkcijaOddelek: Izdelava spletišč | 1744 (1692) | t3hn0 |
» | PHP -> pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1244 (1086) | 2nemesis |
» | email še enkratOddelek: Izdelava spletišč | 1622 (1413) | Taras_Bulba |