Forum » Sedem umetnosti » ugani film
ugani film

IČA ::
Knalharte Jungs?
nekaj da pač začnemo ugibanje
nekaj da pač začnemo ugibanje
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IČA ()

Roadkill ::
Mah čar izgubi, če daš film, ki ga noben ne pozna in potem nimamo drugega na izbiro, kot ugibanje.
Ü

rzhektor ::
Pa sej lahko kdo drug da kakšen drug film, ker tega ni nobeden uganu v 24-ih urah (pravilo). Jst ne morem, ker sm v službi.

Keyser Soze ::
- slike naj bodo iz celovečernih filmov (tudi animirani filmi - ampak to so že ekstremno lahki primeri), torej brez trailerjev in podobnih kompliciranih situacij
- če avtor uganke ne prilepi nove slike ali poda kakšen tekstovni namig (v primeru da noben ne more uganiti) v 24h urah po uganki, postavi novo uganko prvi mimoidoči
- prevladujejo naj slikovni namigi raje kot tekstovni oz. kombinacija obojih
- če osebek, ki je uganil film, ne prilepi nove slike oz. prepusti to nekomu drugemu v 1 uri, po tem ko je bil njegov odgovor potrjen s strani avtorja uganke, postavi uganko novi mimoidoči
- poizkusite uganko postaviti izvirno, namige podajte tako da povežete trenutno uganko z nekim drugim filmom (tega lahko še s tretjim itd.) raje kot da navedete letnico in druge preproste podatke, kot so igralci, režiserji in podobno. naj se vidi kdo pozna filme. Čimveč verižno-detektivskih ugank!
Torej, dajte si prej prebrat pravila preden začnete širiti neko čudno znanost. Pa ni prvič, da sem zasledil širjenje tega neobstoječega pravila, da vkolikor folk nima pojma in ugankar ne ukrepa, se po 24 urah postavi nova uganka.

OldSkul ::
- če avtor uganke ne prilepi nove slike ali poda kakšen tekstovni namig (v primeru da noben ne more uganiti) v 24h urah po uganki, postavi novo uganko prvi mimoidoči

poluks ::
keyser lepo da si prilepu pravila da se bodo ljudje nehali kregati!
drugace je pa ta tema za vec ljudi in ne za pescico. ce pac ne ves ne ves bo ze nekdo drug vedu.
po moje je veliko ljudi k cekira to temo in ce ne ve za keri film gre ne postajo nicesar, zato se ne kregat kaksne filme postalt
drugace je pa ta tema za vec ljudi in ne za pescico. ce pac ne ves ne ves bo ze nekdo drug vedu.
po moje je veliko ljudi k cekira to temo in ce ne ve za keri film gre ne postajo nicesar, zato se ne kregat kaksne filme postalt
Mah čar izgubi, če daš film, ki ga noben ne pozna in potem nimamo drugega na izbiro, kot ugibanje.--->se bo ze kdo najdu k pozna film-ti ne poznas vseh filmov
Pa sej lahko kdo drug da kakšen drug film, ker tega ni nobeden uganu v 24-ih urah (pravilo)pa brez takih postov ce ne znate brat!

CaqKa ::
>>> drugace je pa ta tema za vec ljudi in ne za pescico. ce pac ne ves ne ves bo ze nekdo drug vedu.
>>> po moje je veliko ljudi k cekira to temo in ce ne ve za keri film gre ne postajo nicesar, zato se ne kregat kaksne filme postalt
>>> >>> Mah čar izgubi, če daš film, ki ga noben ne pozna in potem nimamo drugega na izbiro, kot ugibanje.
>>> se bo ze kdo najdu k pozna film-ti ne poznas vseh filmov
Se popolnoma strinjam. Če se nebomo držali teh zgornjih besed od poluksa, potem bo tale tema nastala nabijanje slik namesto 'ugibanje' filma.
Nabijanje slik pa je za moje pojme samo slabo, ker bomo bandwidth žrli za brezveze.
aja. film je bil pred nekje.. hmm 3 mesci na pro7, samo ti podatki so itak brezveze.. ker tisti kiri je gledal film bo tak takoj veda za katerega se gre. Aja na oni zgornji slik en pripoveduje zgodbo o svoji službeni karieri (pretekli)(okrog česar se tudi cel film vrti).
>>> po moje je veliko ljudi k cekira to temo in ce ne ve za keri film gre ne postajo nicesar, zato se ne kregat kaksne filme postalt
>>> >>> Mah čar izgubi, če daš film, ki ga noben ne pozna in potem nimamo drugega na izbiro, kot ugibanje.
>>> se bo ze kdo najdu k pozna film-ti ne poznas vseh filmov
Se popolnoma strinjam. Če se nebomo držali teh zgornjih besed od poluksa, potem bo tale tema nastala nabijanje slik namesto 'ugibanje' filma.
Nabijanje slik pa je za moje pojme samo slabo, ker bomo bandwidth žrli za brezveze.
aja. film je bil pred nekje.. hmm 3 mesci na pro7, samo ti podatki so itak brezveze.. ker tisti kiri je gledal film bo tak takoj veda za katerega se gre. Aja na oni zgornji slik en pripoveduje zgodbo o svoji službeni karieri (pretekli)(okrog česar se tudi cel film vrti).

zile ::
Ja sorry, amapk učas tud če gledaš film (recimo da si ga gledal pred par leti), se ne moreš spomnit imena. Tako da kakšna dodatna slika nebo zafilala interneta

zile ::
Hotel sem povedati, da tudi če si dotičen film že nekoč gledal, ni nujno da se boš ravno na osnovi ene slike spomnil na film. Kwa te košta še eno slikco prlimat.

Saladin ::
Če ne gre se doda vizualni in tekstovni hint. In bolje je, da se ugiba, kot pa da tema stalira.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

STASI ::
Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž

ne
/edit: pdvd mi štekne med previjanjem filma.. kak te naj zdaj sliko prilimam? :>
/edit: pdvd mi štekne med previjanjem filma.. kak te naj zdaj sliko prilimam? :>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()

nova slika:
svetski film je. sept sem ga malo gledal.
v bistvu bi bilo ful kul da bi limali slikce od filmov ki so se vam res vtinsili v spomin.
svetski film je. sept sem ga malo gledal.
v bistvu bi bilo ful kul da bi limali slikce od filmov ki so se vam res vtinsili v spomin.
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: STASI ()

Tr0n ::
Ponavadi pogledam veliko nemskih filmov, a tega se ne spomnim.
Die Nacht in der ganz ehrlich überhaupt niemand Sex hatte?
Der Einstein des Sex?
Die Nacht in der ganz ehrlich überhaupt niemand Sex hatte?
Der Einstein des Sex?

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

Aar2rk ::
Hja, saj si rekel, da je kulsko. pa v bistvu tudi kultno. Če že ne risanka, je pa Den kulten.
Nova klasika, stara nekaj čez 30 let.
Nova klasika, stara nekaj čez 30 let.
Zgodovina sprememb…

Hja, sicer je res nedelja, ampak če je prišel mimo STASI in premikal slike, potem je bil najbrž tudi kdo drug že blizu in mu ni slikica nič pomenila... dam še to
Zgodovina sprememb…

Malo preveč očiten hint zame, ampak ne bom odgovoril, ker filma nisem gledal.
Sem iz hintov odkril ker film je, pa bom počakal še malo. :)
Sem iz hintov odkril ker film je, pa bom počakal še malo. :)
Ü

Eh, če pa vi ugibate, bom pa še jest. :)
Glede na to, da je tole igralka, ki je igrala tudi v Carrie in da je film starejši od 30 let, po vrhu vsega pa še legendaren, potem je to
Badlands (1973)
Poleg tega se ne spomnem drive scene iz Carrie. No... razen tiste, ko Carrie ni v avtu. ;)
Glede na to, da je tole igralka, ki je igrala tudi v Carrie in da je film starejši od 30 let, po vrhu vsega pa še legendaren, potem je to
Badlands (1973)
Poleg tega se ne spomnem drive scene iz Carrie. No... razen tiste, ko Carrie ni v avtu. ;)
Ü
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Roadkill ()

>>>> Die Nacht in der ganz ehrlich überhaupt niemand Sex hatte
>> ta prvi je ja.
Tole je ta film. Ne samo, da je to film posnet za TV, ampak je tudi film, ki si ga je ogledala peščica ljudi (77 ocen), kateri so menili, da je film povprečno slab.
Sej ne vem, če je že kdo omenil, ampak lepo bi bilo, če bi imali slike filmov, ki jih je gledalo več kot 100 zemljanov. In so morda celo vredni omembe/ogleda.
>> ta prvi je ja.
Tole je ta film. Ne samo, da je to film posnet za TV, ampak je tudi film, ki si ga je ogledala peščica ljudi (77 ocen), kateri so menili, da je film povprečno slab.
Sej ne vem, če je že kdo omenil, ampak lepo bi bilo, če bi imali slike filmov, ki jih je gledalo več kot 100 zemljanov. In so morda celo vredni omembe/ogleda.
Ü
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

Roadkill ima prav, Badlands. Mislim, sej je res Sissy Spacek, ampak da greš sceno ko Martin Sheen oponaša J Deana, strpat v Carrie...zakaj pa potem ni Coal Miner's Doughter? Kakorkoli, dober film odličnega režiserja (saj ste gledali Thin Red Line, ne).
Roadkill, nadaljuj (pa ne z neškimi TV filmi, prosim, ker bom začel dajat kakšne italijanske v stilu Rimini Rimini al pa vacanze 2000)
Roadkill, nadaljuj (pa ne z neškimi TV filmi, prosim, ker bom začel dajat kakšne italijanske v stilu Rimini Rimini al pa vacanze 2000)

IMDB jemat kot referenco za kako dober je film je glupo...
http://www.imdb.com/title/tt0120667/ > in F4 nikoli ni boljši od zgoraj omenjenega filma.
Popolnoma spoštujem tvoje mnenje, samo to še ne pomeni da je film vse splošno slab.
meni je recimo ta film tako dober kot moulin rouge, in moulin rouge pri meni rotira kar zelo visoko. par filmov za prvim matrixom.
http://www.imdb.com/title/tt0120667/ > in F4 nikoli ni boljši od zgoraj omenjenega filma.
Popolnoma spoštujem tvoje mnenje, samo to še ne pomeni da je film vse splošno slab.
meni je recimo ta film tako dober kot moulin rouge, in moulin rouge pri meni rotira kar zelo visoko. par filmov za prvim matrixom.

Caqka: pri 77ih glasovi seveda ne gre pričakovat neke realne ocene.
IMDB je mene najbolj presenetil z oceno filma K-PAX, ki pri meni sodi med prvih 5, pa ima oceno "samo" 7.2.
Problem, zaradi katerega si me razjezil je samo v tem, da film ni splošno znan, oziroma ni znan spaloh.
No tle mate neki novega. Film ni med bolj poznanimi in ima na IMDBju slabo oceno. Povsem nepravično, ker je zelo zabaven. Morda vam bo lažje pri drugem screenshotu in bo tale samo zato, da vas malo razjezi:
Naj samo še omenim, da je to prva scena filma. V primeru vsesploše zmede, vam jutri pripopam nekaj bolj zgovornega. ;)
edit: no pa še to povem, ker se s screenshota ne vidi, da je tip z jointom v ustih policaj. :)
p.s.: poleg tega mi je pa ubistvu žal, da sem prejšni film ugotovil samo na pogladi hintov, ki so bili malo preveč zgovorni.. ker ta tema res ni namenjena temu. Je pa tisti film bil dodan na mojo whishlisto.
IMDB je mene najbolj presenetil z oceno filma K-PAX, ki pri meni sodi med prvih 5, pa ima oceno "samo" 7.2.
Problem, zaradi katerega si me razjezil je samo v tem, da film ni splošno znan, oziroma ni znan spaloh.
No tle mate neki novega. Film ni med bolj poznanimi in ima na IMDBju slabo oceno. Povsem nepravično, ker je zelo zabaven. Morda vam bo lažje pri drugem screenshotu in bo tale samo zato, da vas malo razjezi:
Naj samo še omenim, da je to prva scena filma. V primeru vsesploše zmede, vam jutri pripopam nekaj bolj zgovornega. ;)
edit: no pa še to povem, ker se s screenshota ne vidi, da je tip z jointom v ustih policaj. :)
p.s.: poleg tega mi je pa ubistvu žal, da sem prejšni film ugotovil samo na pogladi hintov, ki so bili malo preveč zgovorni.. ker ta tema res ni namenjena temu. Je pa tisti film bil dodan na mojo whishlisto.
Ü
Zgodovina sprememb…

STASI ::
Prosim ne se spuščat na raven komu je kater film všeč kater pa ni tu se gremo ugibanje filmov, naj so hiti ali pa ne, dopuščena je tudi produkcija študentov AGRFT ampak pol tega filma ne bo uganil nihče.
Okus vsakega je subjektiven.
Prosim da se zadržite opazk na poste drugih v tej temi. Naslednjič bom brisal poste.
Okus vsakega je subjektiven.
Prosim da se zadržite opazk na poste drugih v tej temi. Naslednjič bom brisal poste.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

Polukus... povej mi angleški naslov, pa ti povem, če so... Ne poznam (gotovo nadvse smiselnega) slovenskega prevoda.
Ker pa dvomim, da imaš prav, bom prilepil še tole slikco, da boste imelo kak keyword za iskanje:
Ker pa dvomim, da imaš prav, bom prilepil še tole slikco, da boste imelo kak keyword za iskanje:
Ü
Zgodovina sprememb…

Matej_K ::
The 51st State
Slovenski prevod je biu pa Formula 51, kokr se spomnm
Gledu!! hud film!!!
če je,nej kdo drufg nadaljuje
Slovenski prevod je biu pa Formula 51, kokr se spomnm
Gledu!! hud film!!!
če je,nej kdo drufg nadaljuje
... .. .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matej_K ()

infidel ::
Ce ne bo do danes zjutraj sledi naslednji slikovni hint. Ker nisem doma sem zajel kar iz trailerja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: infidel ()

Saladin ::
Sej ni potrebno sam zajemat slik, ali pač?

Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Najprivlačnejša igralka? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 70214 (15528) | BigWhale |
» | Filmi, filmi, filmiOddelek: Sedem umetnosti | 8029 (1087) | kuglvinkl |
» | Dobri nemški filmiOddelek: Sedem umetnosti | 16450 (9421) | GTX970 |
» | Filmi za zabavo in sprostitevOddelek: Sedem umetnosti | 7049 (5723) | RejZoR |