Forum » Loža » stetje
stetje
Looney ::
-8749
Ja, no... ne vem kaj bi bilo tebi ljubše, vendar meni je vse bolj všeč kot takšna "zabava" s sošolci. Poleg tega je bila polnoč zelo izvirno preživeta. Pred računalnikom, kdo bi si mislil.
Ja, no... ne vem kaj bi bilo tebi ljubše, vendar meni je vse bolj všeč kot takšna "zabava" s sošolci. Poleg tega je bila polnoč zelo izvirno preživeta. Pred računalnikom, kdo bi si mislil.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
-8751
Lol, NE! Samo monopolija ne. Ampak res bi se lahko kaj takega igrali. Če bi me spomnil, bi lahko prinesla kakšne karte, mikado, kviz, karkoli. Ali pa bi si preprosto pogledali tiste Može v pajkicah.
Potem nam ne bi bilo treba lazit v mesto.
Lol, NE! Samo monopolija ne. Ampak res bi se lahko kaj takega igrali. Če bi me spomnil, bi lahko prinesla kakšne karte, mikado, kviz, karkoli. Ali pa bi si preprosto pogledali tiste Može v pajkicah.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()
mare_ ::
-8752
Daj no, monopoli je fajn
Sicer pa saj je tut tam menda bilo kaj takega, samo se ni nihče spomnil ;) Samo pomoje, če ne bi šli v mesto, bi vsi lepo pospali. Vsaj jst sem bil na zelo dobri poti... ;)
Daj no, monopoli je fajn
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare_ ()
-8753
Ja, kaj pa greš na kavč! :P
Pa, btw narobe sva štela!
Ja, kaj pa greš na kavč! :P
Pa, btw narobe sva štela!
-8755
Ja, sem. Ampak sem se spomnila, da bom 100 % zaspala in sem si odločno premislila. Ker potem bi me pa lahko mirno stlačili v kamin, pa sploh ne bi opazila. :P
Ja, sem. Ampak sem se spomnila, da bom 100 % zaspala in sem si odločno premislila. Ker potem bi me pa lahko mirno stlačili v kamin, pa sploh ne bi opazila. :P
mare_ ::
-8764
Veš kaj, sej smo imeli dost drv ;) Pa tut ena lobanja je bila čist dost :P
Veš kaj, sej smo imeli dost drv ;) Pa tut ena lobanja je bila čist dost :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare_ ()
-8768
Am... ne hvala.
(Ni ga še dost!
)
Tista lobanja je bila pa tudi ena najbolj nagravžnih stvari ever.
Am... ne hvala.
Tista lobanja je bila pa tudi ena najbolj nagravžnih stvari ever.