Forum » Omrežja in internet » DCC Send Ne Dela!
DCC Send Ne Dela!
pozorhudmaček ::
Tole sem sicer že dajavši na Pomoč&Nasveti,in jo prilagam semle,da se bo vsa stvar čim prej rešila.
Nujno rabm.Mogoče kdo ve kaj bi bilo lahko narobe s tem da mi noče delat "DCC Send a File" v mIRC-u.Ne sicer v pravem pomenu besede,ker sprejemam lahko če mi nekdo drug pošlje,medtem ko če jaz nekomu drugemu pošiljam mi ne javi NIČ in vsa stvar se začne odštevat(čas,ne niso procenti),medtem ko drugemu osebku na drugi strani linije napiše da ne more vzpostavt povezave z mojim računalnikom.Aja,pa s kolegom sva probavala vse mogoče tako da mi ne z odgovori v stilu "aha,nisi napisu pravilnega nicka",ali pa da sem dau Ignore DCC Send,ker imam vse odkljukan tako kot je treba;ali pa tudi ne...Kot pravim možnosti je veliko,in ko si že mislil da si že vse sprobaval ti na čelo udari nova misel in s tem tudi možnost kako bi kako stvar naredu...
Modem,sicer bolje rečeno "pazi to" usmerjevalnik ISDN je Cisco 760,vse skupaj pa je povezano na ruter,ki vzpostavlja zvezo 4 računalnikov(3Com).
Druge karakteristike "upam"da vas ne zanimajo.
Nujno rabm.Mogoče kdo ve kaj bi bilo lahko narobe s tem da mi noče delat "DCC Send a File" v mIRC-u.Ne sicer v pravem pomenu besede,ker sprejemam lahko če mi nekdo drug pošlje,medtem ko če jaz nekomu drugemu pošiljam mi ne javi NIČ in vsa stvar se začne odštevat(čas,ne niso procenti),medtem ko drugemu osebku na drugi strani linije napiše da ne more vzpostavt povezave z mojim računalnikom.Aja,pa s kolegom sva probavala vse mogoče tako da mi ne z odgovori v stilu "aha,nisi napisu pravilnega nicka",ali pa da sem dau Ignore DCC Send,ker imam vse odkljukan tako kot je treba;ali pa tudi ne...Kot pravim možnosti je veliko,in ko si že mislil da si že vse sprobaval ti na čelo udari nova misel in s tem tudi možnost kako bi kako stvar naredu...
Modem,sicer bolje rečeno "pazi to" usmerjevalnik ISDN je Cisco 760,vse skupaj pa je povezano na ruter,ki vzpostavlja zvezo 4 računalnikov(3Com).
Druge karakteristike "upam"da vas ne zanimajo.
SasoS ::
DCC send deluje tako, da se tist kateremu pošiljaš file priklopi nate. V tvojem primeru to ne deluje zaradi routerja. Ker (verjetno) nimaš internet ip-ja, router ne ve na katerega od 4ih računalnikov se hoče un priklopt. Z linuxom se da to zrihtat z port forwardingom, za tvoj router pa ne vem...
Tunnelier is a free SSH2 client for Windows NT4/2000 which implements exclusively TCP/IP port forwarding (also known as connection tunneling). It is very suitable for situations where you want to use WinSSHD or another SSH2 server in order to secure an otherwise unprotected TCP/IP connection, but do not need terminal session functionality.
For example, you can use Tunnelier in combination with WinSSHD and WinVNC to perform secure GUI remote login . Using Tunnelier may also significantly reduce your licensing costs; for the mentioned GUI remote access solution, both Tunnelier and WinVNC are free, so you only need to purchase a license for the SSH2 server.
Features:
* Both client-to-server as well as server-to-client port forwarding are implemented.
* Tunnelier supports nearly all SSH2 algorithms for encryption, MACing and compression.
* All settings can be saved to and loaded from a file.
* Tool-tips provide instructions when they are needed and where they are needed.
* A log window displays all SSH2 session activity.
* Tunnelier can be told what to do directly from the command line. Parameters are available for most aspects of Tunnelier's operation
*****-----------------------------------------------------------------------------*****
Bi bilo to lahko to?!!
For example, you can use Tunnelier in combination with WinSSHD and WinVNC to perform secure GUI remote login . Using Tunnelier may also significantly reduce your licensing costs; for the mentioned GUI remote access solution, both Tunnelier and WinVNC are free, so you only need to purchase a license for the SSH2 server.
Features:
* Both client-to-server as well as server-to-client port forwarding are implemented.
* Tunnelier supports nearly all SSH2 algorithms for encryption, MACing and compression.
* All settings can be saved to and loaded from a file.
* Tool-tips provide instructions when they are needed and where they are needed.
* A log window displays all SSH2 session activity.
* Tunnelier can be told what to do directly from the command line. Parameters are available for most aspects of Tunnelier's operation
*****-----------------------------------------------------------------------------*****
Bi bilo to lahko to?!!
Sicer pa če bi ta stvarca znala rešiti težave;kar pa dvomim,saj gre samo za povezavo dveh računalnikov prek lokalnega serverja;deluje pa itak samo na NT 4.0/2000 sistemih...ZJOK
Mh,udam se.Če se komu še da oz.je imel iste probleme kot sam pribite kej klele notri in razblinite dolgočasnost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PuTTY + WinSSHDOddelek: Omrežja in internet | 1169 (1009) | Grizzly |
» | Zaščita strežnikaOddelek: Operacijski sistemi | 2573 (1695) | Blisk |
» | Napad na FTP serverOddelek: Informacijska varnost | 1561 (1082) | amigo_no1 |
» | Dostop do aplikacije na serverju preko UMTS modemaOddelek: Omrežja in internet | 1751 (1599) | OmaDesala |
» | Slackware Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4423 (3340) | tx-z |