» »

T10 - ne, hvala

T10 - ne, hvala

einstein2 ::

tako je na stvari: Meu sm eno cegu od mobica, ki se mu rece benefon IO. VSe v redu in prou, sam mal velik je bil za okol nosit. Pa grem jz en dan na m****** (vsi veste kam) in kupim telefonc v paketu ki se mu rece T10:)) zakon!
kmalu mi ta bestja zacne neki srat, npr: cist normalno ga nosim pa hudic crkne;((, ga mal stisnes na zvocniku pa se zbrise vse na ekranu:'(, pa spet se pojavijo ene cudne crte na njem, ne delajo prou nobene tipke, folk te ne more klicat, dokler ne das baterije gor in dol...;((;((;((;(( mislim SUXXXXX:O:O SRAMOTA za tako veliko in ugledo firmo mobilcev!!!!!

(delam slabo reklamo za tovarno, ampak kar je res je res!!!!!!)

bastadu ::

Moja sestra ma T10, pa je cel telefon ful v k**cu, cel je nek plastičen, tipke niso za nikamor, ene parkrat je kr freeznu, da je blo treba baterijo ven vzet.... Ericssoni nižjega razreda vsi bolj ko ne sux, se splača met kako nokio al pa siemensa, vam povem 10× boljš....

ahac ::

Nabav Nokio! ;)

~Panter~ ::

No, ne vem. Sem meu t10 en let pa mi ga ni čist nč srou. Sam sem ga zamenou za Nokio, ker je meu tipke res zanč, preveč trde. Zdej sm še bl zadovoljen kt pa prej z Ericsonam. 8-)

Lunik ::

meni do zdaj ni crkoval, ampak odkar sem zadnjič izvedel manjši downhill z telefonom za pasom in ga je fino zrukalo, mo pogosto javlja napako - vstavi sim kartico. je pa res da večina teh telefonov zmrzne če ga nad ekranom malo stisneš.

OZZY ::

Jes mam tud T10 nadgrajenega na t18 in mam občasno tud probleme. Te ker pokliče in njega se sliš mene on pa ne. Pa še kake druga fora, ko cel telefon zašteka-freezne kot comp pa je treba baterijo osdstrant pa dat notr spet. To se je dogajal že preden sem ga nadgradil tako da to ni problem v tem. Enostavno kur*** telefon.
Go with the flow.

Misak ::

Eh moja Nokia mi še po treh letih dobro služi...:D
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)

Thomas ::

Zakaj je erikson v težavah? :)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

malinavc ::

jst sm mel pred T10, kak mesec ko je pršu vn, pa nism mel tut enga problema z njim! Sam jst nism mel iz Mobi paketa, ker še takrat ni bil v njem.Je pa razlika že v sami izdelavi (pri tistih iz paketa in tistih kupljenih v prosti prodaji)
...odvisno s katere perspektive gledamo...

JurijTurnsek ::

_fim_ -u je T10 ful jebal, pa si je dons novo regljo rajš kupo... se mu čist isto dogajalo ko einstainu2
http://www.slatnaskejta.com

eomer ::

Nabav Sonya al pa Nokio al pa T28
:D:D:D

Fantom ::

To, da telefon zmrzne je klasična napaka vseh cenejših ericssonov. Problem je pa zaradi stika med baterijo in telefonom. Pri novi mobireglji so ta problem nekako rešili in je težav precej manj.
Drugač pa je nokia zakon

JurijTurnsek ::

jst bi mel nokio...mi jo kdo podari?
http://www.slatnaskejta.com

krucymucy ::

Telefoni v paketih so zanic, prou v k****!
Prvi telefon je bil reglja iz paketa - vam povem za en k****!
Pol pa sem mel se eno, ki pa je bila kupljena v prosti prodaji - ze tri leta dela, pa tud enkrat se ni zabila kaksne neumnosti!!!!8-O
Sicer je nimam vec, ampak jo ma en kolega!

Razlika med t20 iz paketa in t20 kupljenim v italiji je tud ogooooooomna!

P.S. Tud telefoni v akcijah niso kaj prida!
Raj kupte od najblizjega svercerja GSM iz italije ali avstrije...

||_^_|| ::

krucymucy: jst dozdej še nism najdu nobene razlike med 3210 iz halo paketa pa med 3210 iz italije. sam za primer.

Mogocejo se bos:D

Al pa so telefoni od simobila boljsi - po moje bo to, ker sem mel tud 3210 simobil-ovo le odkodirano

JohnyB ::

t10 sucks...omisl si Nokio
Apple iMac

SkIDiver ::

Točn tko kukr je ahac izjavu nabav NOKIO pa boš vidu kja je stroj. Jz mam 3210 pa je že vse vidla od vode do bungeja brez elastike pa dela k šus. Najbrž zato k ni mela nikdar garancije:D>:D>:D
Sem še mal prebrav pa vam še to povem. Moja lepa Nokia je iz nemčije nekje od švercerja sošolc ma pa od simobila je pa čisti podn. Ne vem men je nekam čudna. Sicr pa men zmeri dela bulš vse kar kupm od švercerju.:D

abcde7 ::

a ni kao ericsson propadu oz. ne bo več izdeloval na veliko mobilcev... ne vem, sam slišal sem!

rasta ::

cela serija ericssonov od T10 do T18 in T28 sux. poleg tega da so tehnično čist v k**** majo tud eno veliko ven-štrlečo anteno, ki se ti potem povsod zatika...
kup si nokio!

Ericcson je ze kul telefon! Sam so si pri nas pridobil slab glas, ker je vecina telefonov v paketu zanic - zato pa so v paketu!

Ericcson je prodal del firme, ki izdeluje telefone enim vzhodnjakom (Spet Tajwan:D) znamka pa je ostala ista!

Sploh pa ericcson-ov primarni posel ni izdelava GSM aparatov, ampak GSM central, oddajnikov .... kjer se vedno prevladuje...8-O
V slo so vsi oddajniki in centrale... od ericssona8-O

pozorhudmaček ::

T10 Ni vreden svoje cene;trenutno 35.000;rajš bi ostal pri benefon-u,za katerega vem da je zanesljiv(sicer malo grd in brez modifikacij)ampak,kljub temu uporaben telefon.To vem iz lastnih izkušenj.Pred kakšnim letom ali dve sem ga še imel in moram rečt da z njim nisem imel probleme;pa tudi drugi kar jih poznam niso imeli probleme s taisto zadevščino.Pri T10s(brezškatelna verzija) se zadeva malo obrne(in to na slabij);imel sem ga komi dva tedna in vsa zadeva je šla po gobe.Isto velja za vse ostale verzije.Kaj priporočam?Nokio vsekakor.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prvi mobitel - se kdo spomne firme in modela? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9334687 (25225) DOOM_er
»

kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12512924 (9093) Azrael
»

Folk, kake mobitele ste imeli in kakega imate zdaj? (strani: 1 2 3 )

13612830 (11006) atubbuta
»

SiMobil Pomlad - Nokia 3310, DA ali NE?

432730 (2295) Fantom
»

ker mobitel mate? (strani: 1 2 )

705662 (5075) Morpheus

Več podobnih tem