Forum » Kaj kupiti » Mnenje o Inno 3d
Mnenje o Inno 3d
Tilc ::
Zanima me, kakšno imate mnenje o teh karticah. Sam nameravam kupiti GF4 ti 4200 in me malo zanima kako se odnese. Sam imam doma GF2 mx 400 ki je isto od innota, in je v okvari oz. se zelo pregreva.
lp
Tilen
lp
Tilen
Senzacionale ::
ble so na zacetku bolj kot ne na slabem glasu zdej ne vem kok je, ma kolk pa misl dat za titaniuma. Ble so ene izmed najcenejsih
http://www.dostavahrane.si
ce je novo je uredu, rableno je za premisllt ker za tak denar bi se tud kak rablen radeon 9600 pro dubu kje verjetn.
mal me skrbi ker je inno.
ne vem frekvenc na pamet, mal po netu primerjaj frekvence rama (kok nanosekunden je)) in gpuja z drugimi 4200-tkami.
nej se kiri kej povejo ko majo to grafo.
ne se prehit zaletet mal se precekiri da ti ne bo pol zal, ne z glavo skoz zid, vse lepo pocas pa bo
mal me skrbi ker je inno.
ne vem frekvenc na pamet, mal po netu primerjaj frekvence rama (kok nanosekunden je)) in gpuja z drugimi 4200-tkami.
nej se kiri kej povejo ko majo to grafo.
ne se prehit zaletet mal se precekiri da ti ne bo pol zal, ne z glavo skoz zid, vse lepo pocas pa bo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Senzacionale ()
razlika pa bo itak uber nora med mx 400 in 4200 titaniumom.
Najbolj me to skrbi, ker se ful kvarjo. Moja se je, en na bolhi tut prodaja ti 4200 od inno3d pokvarjeno.
lp
Tilen
lp
Tilen
sej ti pram titanium je zakon in je cool grafa sam ne vem kak je z inno.
naj kir kaj pove ko jo ma, sami bi mogu vedet kaj o njej, on je bol guru za te titaniume.
naj kir kaj pove ko jo ma, sami bi mogu vedet kaj o njej, on je bol guru za te titaniume.
morazem ::
Sem lastnik inno3d GF4200Ti 64Mb ViVo in lahko rečem da je grafična zelo vredu ko sem jo kupil me je motilo le hlajenje. Ventilator je bil zelo glasen zato ti svetujem da že ob nakupu te grafične razmišljaš o zamenjavi hlajenje. Sam sem to rešil na svoj način. Navil sem pa jo tja do 610/305
AMD Sempron 3100+, Epox 8KDA, Gf4Ti 4200 64MB, Kingstone512MB, Seagate 160Gb
Sami ::
Imam Inno3D GeForce4 Ti 4200 128Mb 8X AGP, to je že moja druga kartica od Inno3D in obe sta bile super. Z default hlajenjem sem imel navito 275/550 in to 24/7 in se ni nikoli pregrevala. Zdaj pa imam gor ZALMAN ZM80C-HP VGA+ZALMAN ZM-OP1+Heatsinke na ramih in se mi GPU lepo navije na 303Mhz , rami pa na 560Mhz .
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
morazem ::
Pa še nekaj glede kvalitete gf4200 mislim da kar vse ne samo inno3d niso prav zelo kvalitetne kartice v prmerjavi z Matroxom G550 ki je bil veliko bolj kvaliteten glede 2D slike. Velike razlike sem opazil v autocadu pri višjih ločljivostih. Če pa potrebuješ grafično za igrice in kej v wordu napisat pol pa kr po geforcu
AMD Sempron 3100+, Epox 8KDA, Gf4Ti 4200 64MB, Kingstone512MB, Seagate 160Gb
Sami ::
Torej navsezadnje inno 3d sploh ni tako slab.
Točno, ne da ni tako slab, sploh ni slab.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Blade ::
Točno tako .. Inno3D ni slab!
Jest sm ga nekaj cajta nazaj prodajal, zaradi problemov v nekaterih špilih - na koncu sm ugotovu da je probleme povzročala matična, tko da sm jo zamenjal (staro VIA sranje). Zdej dela normalno. Ne vem pa kako se zadeva navija - nism nikol probal in tud ne mislm.
Se pa strinjam da ima glasn originalen vent. (jest sm ga izklopil in zdej gor piha navadn 80cm vent+uporček za zmanšat obrate), ampak glede na to da bi kupil takega, ki je že utišan pa tok bolj.
Je pa fajn, če ti da kakšen tedn za stestirat .. nikol ne veš ali se bo tepu s tvojmu hardwerom al ne.
Jest sm ga nekaj cajta nazaj prodajal, zaradi problemov v nekaterih špilih - na koncu sm ugotovu da je probleme povzročala matična, tko da sm jo zamenjal (staro VIA sranje). Zdej dela normalno. Ne vem pa kako se zadeva navija - nism nikol probal in tud ne mislm.
Se pa strinjam da ima glasn originalen vent. (jest sm ga izklopil in zdej gor piha navadn 80cm vent+uporček za zmanšat obrate), ampak glede na to da bi kupil takega, ki je že utišan pa tok bolj.
Je pa fajn, če ti da kakšen tedn za stestirat .. nikol ne veš ali se bo tepu s tvojmu hardwerom al ne.
Microsoft ::
Mam Inno GF 4200Ti 64MB DDR, zadeva kupljena pri Mlacom pred dvema letoma. Dela vredu, na RAMe sm prilimal rebre kar z sekundnim, hladilnik na procesorju je aluminijast (default). Frekvence so 300/600, art efektov ni.
Je pa kartica shit, ker nima 'tistega' cipa, s katerim lahko zvisas napetost RAMom. Za procesor je tist cip, samo jst sm enkrat nekaj poskusal, brez uspeha. Na koncu sem ugotovil, da sem jo opkvaril.
Ko sem stistnil nek plasticen zatic s klescam, sem oplazil eno 'potko' in jo prekinil. Zaradi tega je OS delu se samo v Safe Mode, slika je bila iz 16 barv, same kocke,.... No, potem mi je bivsi profesor to nekako zalotal in zdej veselo dela naprej. :))
Tako, da jo bom verjteno mel se vsaj 2 leti, potem pa bomo videli, kaj bo rekel Longhorn. :))
by Miha
Je pa kartica shit, ker nima 'tistega' cipa, s katerim lahko zvisas napetost RAMom. Za procesor je tist cip, samo jst sm enkrat nekaj poskusal, brez uspeha. Na koncu sem ugotovil, da sem jo opkvaril.
Ko sem stistnil nek plasticen zatic s klescam, sem oplazil eno 'potko' in jo prekinil. Zaradi tega je OS delu se samo v Safe Mode, slika je bila iz 16 barv, same kocke,.... No, potem mi je bivsi profesor to nekako zalotal in zdej veselo dela naprej. :))
Tako, da jo bom verjteno mel se vsaj 2 leti, potem pa bomo videli, kaj bo rekel Longhorn. :))
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
S prodajalcem sva se zmenila za 3 dnevno testerabje, kartica pa ima gor zalmanov hladilnik ZM80A-HP.
lp
Tilen
lp
Tilen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GF4 ti 4200 od inno3dOddelek: Navijanje | 1123 (983) | tiborrr |
» | GeForce4 Ti 4200 128MB (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4494 (3407) | Sami |
» | Navijanje Ti4200Oddelek: Navijanje | 1695 (1177) | Cranchi |
» | KAtero grafično do 20 tisočakov - fx5200 OK??? ER!Oddelek: Kaj kupiti | 1345 (1048) | boštjan |
» | Kakšna je razlika med r9200 in r9200SEOddelek: Kaj kupiti | 1350 (1064) | frenk |