» »

Win 98 + sp2 + banalni problemi =]

Win 98 + sp2 + banalni problemi =]

Giovanni0 ::

Hi Geekz! En problemcek imam... na w98 laufam ftp server z proggijom no-ip. Imam dsl (24h disconect). Zanima me ce bi se dalo dobit kaksne programcek ki bi takoj po prekinitvi ponovno samodejno vzpostavil povezavo (najvec 5 sekund) npr. xp imajo to funkcijo ze vgrajeno.

Se eno vprasanje..mal me je sram uprasat sam mogoce kdo ve kako se odstrani/izkljuci v win98 okno za omrezni dostop preden se pride v windows..zelo je motece :)

Se nekaj naj pripomnim, pri nalaganju sp2 za xp sem opazil pri vec masinah da neha delovati Active card (in vsi podobni citalci) za kartice , ki jih domaci uporabniki uporabljajo vecinoma za NLB pro klik , SKB klik ,.... Edina resitev je da si nabavite nov citalec ki bo na vas racunalnik povezan preko USB kabla, ker pac sp2 je prenov za tastare verjante..nazalost gre v smeti cca 7k :) tako da mal premislite ce res potrebujete sp2 in ce je vredn 7k ..seveda ce imate klik doma..

lp Giovanni

Malner ::

1. Ne poznam

2. Pejd u Control panel, Network.. pa dej Windows logon

3. Pejd na poslovni.skb.net pa bos dobu en programcek od mojga brata, k ti bo mogoce pomagal

SasoS ::

Vklopi persistant connection v nastavitvah od siol klienta.

gumby ::

... ali pa vrži dol SIOL klient in instaliraj raspppoe

ToniT ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Varno nakupovanje preko e-baya

Oddelek: Loža
115853 (4501) THXMASTER
»

Mastercard sprememba PIN

Oddelek: Informacijska varnost
74283 (3953) Matko
»

Placilo (nakazilo) v tujino, po novem ceneje !

Oddelek: Kaj kupiti
197930 (7405) bastadu
»

Študenstki kredit

Oddelek: Loža
51649 (1483) Tody
»

NLB ProKlik in ServicePack2?

Oddelek: Programska oprema
61595 (1495) McHusch

Več podobnih tem