» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
1172 / 1180
»»

Janac ::

TELEFON NI OSEBA

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

Unknown_001 ::

K ga niso doma nič reda naučil, pa mu skoz prste gledal in to je rezultat.

galu ::

Crayons je izjavil:

Janac je izjavil:

Slaba kopija Stepija.

Un prvi sploh verjetno nima slovenskega državljanstva, ta drugi pa... Hah, calling that kid gay.. The irony?:))

Anyway, zdej pa grem pogledat kdo sploh je ta Prašnikar.
Tako to gre.

Rias Gremory ::

ta dela rekete? lmao
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

zihr hod na medijsko ane?

kaj a mas spet nov acc?

Crayons ::

To njim piši,ne nam. Že tako motiš naš mir.

Nik(ofical) ::

in tudi prosim da se odstraniš...

Odstrani se pošast. (Nik Gardner)
Einstein :P oz. XeonAdvanced oz. GamerX

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Crayons ()

takoj za tabo...

Lej ko ima nov račun...Tisti tvoj slogan da boš delal račune dokler neboš imel večjega od 7cm je meni,roko na srce,beden.

@crayons

to je tvoj moto...

matic492 ::

SSDji so zakon, danes zrihtal windowse na mojemu novemu, (tudi moj prvi SSD), dela vse velik hitrej kot sem pričakoval, res amazing, priporočam vsem da si kupite SSD in date za boot disk, woth every penny ;)

__Devil__ ::

:)) smeha polna skleda

:D

mtosev ::

HAHAHA slotech zadnje čase vse bolj spominja na otroški vrtec funny shit
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

welcome in tha club bitch ass nigga 8-)

Edit: ja, težko se odločim

Edit2: Pozdabil "edit-u" dodati "Edit:". Pa dobro jutro.

Edit3: Pri "Edit2" opazil napako komaj po pritisku gumba "shrani". Vse očitke zavračam.

Zgodovina sprememb…

nurse013 ::

aha, narod je še buden
:)
you gotta be kidding me...

ravnokar

dobro jutro!

tudi tebi janac...

kaj je tukaj vse mrtvo?

Gigahertz ::

Ne mormo že fjutro nakladat...
"670#2500#8"

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gigahertz ()

zaka?

http://www.slovenskenovice.si/bulvar/do...

to je to, spravl ste me na tla priznam.. ni mi lahko, najbl boli k ti oseba k si mislu da mu/ji kej pomens obrne hrbet in zacne pisat o teb po fb-ju.. Ampak nerazumm vs ljudje, nepoznate me pa ste nardil video o men, me zmerjal pod stanji.. mi zelel smrt? okej resno a ste kdaj pomisll da bi res lohk to naredu, bi vm blo u uzitek met cloveka na vesti ceo zivljenje? zarad takih kot ste vi folk dela samomore, ker nemore naprej ker jim je bed, ker jih vase besede oz. dejanja unicjo tko kokr sm jst trenutno.. ceprov sem v prejsnjem stanju napisal da mi nemorte pridt do zivega.. evo motu sm se, lahko mi.. z usmi besedami in dejanji me lahko spravte na tla in ste tut me.. pa zakaj ljudje zakaj se spravljate name, kaj sm jst naredu VAM, kaj? v nobenega ki ga ne poznam se nisem nikoli vtikau in se tudi nebom.. delite vi posnetke o men, piste stanja o men, pretepte me.. ja boste me potolkli ampak se bom vedno probu pobrat in it naprej, ker u zivljenju sam to steje.. Ko pravite da prosim za lajke. prosim s cim, a pisem pod stanji mogoce dej lajkite k si ful zelim met lajke? ne ne pisem tega ker mi je useen za njih, jst sam napism kaj si mislm.. pravte mi da sem peder, da se prilizujem puncam, da se jim hocm prikupt? ne napism sam svoje mnenj in za mnenji kot so recimo: da fant ne sme udarit punce, da so use punce po svoje lepe, no vidte za temi mnenji bom stau za vedno ! vecina od vas je verjetno zasledila neki video ki ga je naredil nek stepi,ubistvu niti njegovga pravga imena nevem ampak okej.. v tem videu je govoru cez mene, me ''ponizevou'', hotu ispadt 'frajer', okej use lepo in prav, ampak zakaj je on v tem videu govoru kot da se poznava celo zivljenje, ker sori sam jst tega fanta ne poznam, in ga res nerazumm.. dobr sej lahko bi sou jst zdej delat neke videe o njemu, ampak se nebom spuscu na tak nivo ker fanta ne poznam, in nimam razloga da bi mu sou karkol vracat.. Okej sej razumm da nimamo usi istega mnenja, ampak nerabte me zato zmerjat in govort kot da sem najslabsi clovek, ker neboste verjel da tut mene kdaj pa kdaj besede res tok zabolijo.. najprej me spoznejte pa potem govorte o meni.. ker ko berm vaase komentarje se res pocutim da sem slabo clovek, ker mi enostavno vi dajete tak obcutek, najbolj zalostno je pa da me te osebe ki mi tako pisejo sploh ne poznajo, najbrz tule velja tisto pravilo, da tudi pes laja ko nekoga nepozna.. za use ki mi stojite ob strani: HVALA VAM,za vse sms-e, sporocila, za vso vaso skrb, brez vas mi res nebi uspelo, hvala vam in ne pozabte da vedno k boste v tezavah se lahko obrnete name, ker sej veste roka roko umije, HVALA VAM ?

Rias Gremory ::

čak en mulc se je fentu, ker so se na njega spravlal zarad lajkov pa tega, če prav razumem (sem prebral sam par stavkov)?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

galu ::

Spet "slovenske novice". Stran s tem trobilom dreka.
Tako to gre.

miraldi ::

Kaj je zdej ta fora po celmu fbju "A kdje je pečat" ?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Dej mi povejte neki, a bi lahka kako zamenjal ventilator na grafiki, ki nima nekih custom (msi 5770), ker je zdajšnji zelo glasen, ga morem vsakih 10-20 minut ustavit z prstom, da je potem spet tiho.

Gledal sem malo hladilnike, pa ni nobenega za to grafiko, ker je bol mid-range, so pa samo za high-end grafike.

Ja lahko zamenjaš, odstrani plastiko, hladilna rebra pusti gor in z vezicam pritrdi kake dva slipstream ali kak noiseblocker ventilator ;) uspeh zagotovoljen ;)

Ja sam potem bo malo bolj visoko, in mam problem zarad crossfire-a. (če mi boš ti sploh poslal še letos to grafiko hahaha)

PIPI vse najboljšeeeeeeeeee!

http://www.agt.si/racunalniska-oprema/z...

Evo sem napšel enga ko gre na mojo, sam je pa 51mm visok, in je glih na meji, verjetno bi bil zlo blizu drugi grafiki, pa še ne splača se mi 16€ vlagat v staro grafiko, najraje bi kakega rabljenega kupil za 3€ pa ej to to.

Škoda denarja. Za 19EUR, že dobiš kitajski vodni blok za grafo :D

za 19€ dobiš marsikaj

Janac je izjavil:

Evo moje :)

Intel Core i5 3570K @5.0GHz - Vodni blok EK Supreme LTX CSQ
Asus Maximus IV Extreme-Z
G. Skill 4GB @1600Mhz
Maxtor DiamondMax 10
WD Caviar Blue
XFX 6970 2GB @950/@1450
Corsair CX430 V2
Cooler Master 690 II Advanced Black & White Edition

bluefish ::

Lepo urejena notranjost.
Imaš mogoče sliko odprte desne strani?

Zelo lepo.
Ampak še bolj lepo je,ko hojnik ne sodeluje v nakladalnici. :D

Zgodovina sprememb…

Lahko slikam samo zate, če želiš ;)

Rad bi preštrihal svoje ohišje, pa ne vem, katero barvo izbrat.

snow white ;)

Srebrna metallic?

Ne no, to majo stara kurac ohisja ;)

Strupeno zelena?

DamnYall ::

Chaser MK-i kupi pa je.

Lej kako ma lepe nogice za boljši airflow. Za 45° jih lahko premikaš

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DamnYall ()

DamnYall je izjavil:

Chaser MK-i kupi pa je.

Lej kako ma lepe nogice za boljši airflow. Za 45° jih lahko premikaš

Za kozlat!!!!!!!!!!!

Še zaaaaaaaaaaaaaa;(( pooosrat8-O ni v redu:O

Na kratko... Svetleči se kič.

Zgodovina sprememb…

Eni res ne veste kaj je lepo ohišje. Kupite tiste grde črne ki imajo stranice iz 2mm jekla.

*Pol ga pa še prefarbat hočete

http://www.racunalniske-novice.com/igre...
OMG !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DamnYall ()

Jst ohišje že mam.

thermaltake element T, če vas že zanima. Ker mam celo sobo v kombinaciji bele in brušenega aluminija je ta črna gajba notr grda ko smrt.
««
1172 / 1180
»»