Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

Daedalus ::
Alpsko mleko nabirajo v Alpah, ne? Saj zato je pa alpsko

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

64202 ::
Me zanima kje je izvir. Al mislis da ze kr pakunge kje rastejo? Dreves je sicer bol mal v alpah...

Taras_Bulba ::
humm človk se pol vpraša od kod pride deviško olivno olje. menda ja ne stiskajo devic?

Myth ::
To več ni to... Hočem nazaj stari naslov... zdaj bodo same bedarije pisali tu not.
To več ni to... Hočem nazaj stari naslov... zdaj bo v enem dnevu 500 postov...
To več ni to... Hočem nazaj stari naslov... zdaj bo v enem dnevu 500 postov...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

nevone ::
>Me zanima kje je izvir. Al mislis da ze kr pakunge kje rastejo? Dreves je sicer bol mal v alpah...
Pomoje so nekje zajetja, pa v bistvu ves mlek pridelajo pozimi, k je vse belo tm gor.
o+ nevone
Pomoje so nekje zajetja, pa v bistvu ves mlek pridelajo pozimi, k je vse belo tm gor.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

BigWhale ::
Zaradi tega, ker lahko otroci, torej dojencki, postanejo alergicne na kaksne laktacide. Mnja, tudi jaz sem na kravjem mleku gor zrastel, ker so pac vcasih tako poceli, danes pa zdravniki pravijo, da je drugace.
Midva sva pa pac rekla, da skodit mu kaj dosti ne more (mojemu bratu je recimo skodil glih mlek in je bil kot dojencek precej v bolnici zaradi mleka), ce ga ne bo dobil. Do enega leta starosti bo pac pocakal, big deal, se tri mesece. :)
Drugace je pa pri nas doma konzumacija mleka tam nekje liter na dan, pa vecino ga jaz spijem/pojem. :P
Midva sva pa pac rekla, da skodit mu kaj dosti ne more (mojemu bratu je recimo skodil glih mlek in je bil kot dojencek precej v bolnici zaradi mleka), ce ga ne bo dobil. Do enega leta starosti bo pac pocakal, big deal, se tri mesece. :)
Drugace je pa pri nas doma konzumacija mleka tam nekje liter na dan, pa vecino ga jaz spijem/pojem. :P

Drugace je pa alpsko mleko, mleko, ki je temperaturno obdelano, da se mu rok trajanja poveca na par mesecev.
Okus je drugacen kot pri svezem mleku (svezem iz mlekarne, ne od krave), ker je skoraj prekuhano. Okus je tudi precej odvisen od kolicine mascobe v mleku in od nacina obdelave te mascobe.
Okus je drugacen kot pri svezem mleku (svezem iz mlekarne, ne od krave), ker je skoraj prekuhano. Okus je tudi precej odvisen od kolicine mascobe v mleku in od nacina obdelave te mascobe.

Daedalus ::
>humm človk se pol vpraša od kod pride deviško olivno olje. menda ja ne stiskajo devic?
Sej zato je pa tak drago. Devic v primernih letih (16-20) je vedno manj
Ontopic - pri nas doma uporablamo domače mleko, ki je vsaj za moje pojme precej boljše od onega približka mleku v tetrapakih. So mi pa smešni določeni osebki nasprotnega spola, ko kupujejo mleko z 1,6% maščobe. Sej bi lahko tud vodo pobarvali v belo, pa ne bi blo kake bistvene razlike.
Sej zato je pa tak drago. Devic v primernih letih (16-20) je vedno manj

Ontopic - pri nas doma uporablamo domače mleko, ki je vsaj za moje pojme precej boljše od onega približka mleku v tetrapakih. So mi pa smešni določeni osebki nasprotnega spola, ko kupujejo mleko z 1,6% maščobe. Sej bi lahko tud vodo pobarvali v belo, pa ne bi blo kake bistvene razlike.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Myth ::
To več ni to... Hočem nazaj stari naslov... Zdaj že o mleku razpravljajo.
To več ni to... Hočem nazaj stari naslov... Zdaj bo 500 postov na dan...
To več ni to... Hočem nazaj stari naslov... Zdaj bo forum nivo zgubo...
To več ni to... Hočem nazaj stari naslov... Zdaj bom lih nehal tu pisat!
To več ni to... Hočem nazaj stari naslov... Zdaj bo 500 postov na dan...
To več ni to... Hočem nazaj stari naslov... Zdaj bo forum nivo zgubo...
To več ni to... Hočem nazaj stari naslov... Zdaj bom lih nehal tu pisat!
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

PrimozR ::
Eh, že 3,2 je mal mn k pa bela voda. Čez domačga ga pa ni
Na morju k vzamemo sabo tetrapake jest komi pijem tist ogabn kakav brez okusa

TribesMan ::
Hmmm jest pa vecino pijem 0.5... drugace pa 1.6 ce ni 0.5 na razpolago... 3.2 nisem pil ze 3 leta... Res nimam nobene potrebe po mascobah.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tilen ::
Alpsko owz :D Prav pitno je ko je mrzlo(mleko):)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

Jaffa ::
In če te še zraven boli grlo, pol pa sploh.
Kaj pa čokolešnik ?

www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Tilen ::
Ja to sem tudi opazil ja, ko te boli grlo ful sede :D
Cokolesnika in teh cokolino fint pa ne maram. Nikoli jedel. Kr ogabno se mi zdi ko vidim tiste packarije :)
Cokolesnika in teh cokolino fint pa ne maram. Nikoli jedel. Kr ogabno se mi zdi ko vidim tiste packarije :)

413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

Jaffa ::
Ko nisi navajen. Jaz pa zjutraj sam to.

www.markosoft.si | www.markoshop.si

Poldi112 ::
Jaz sem kak mesec dni nazaj ugotovil, da je tudi Cokolesnik ok. Ker prej sem vedno prisegal samo na Cokolino. Je pa tudi res da zdaj to redko jem, ker ne pijem vec mleka. Oz. so sojini, rizevi, ... napitki predragi.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

strictom ::
vi razvajeno smrklovje še niste čul za žgance... '43 smo sam to jedli, ko si mogo ahtat da ti ni kak nemc za hrbet prleto pa ti kugle v ritko poslav

"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Sergio ::
Bemti nesposobne programerje pa html dizajnerje... Resno.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.

Sergio ::
Da je za nekatere beseda 'standard' se en buzzword, ki se ga morajo izogibati kot hudic kriza.
Sranje.
Sranje.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.

cbelica ::
Kako se vam pa Calvo zdi? Meni boljsi kot Rio Mare... manj smrdi...
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature

root987 ::
Ne z ribami ob takšni uri.
Sergio, če ga poznaš - ga pretep. :)
Sergio, če ga poznaš - ga pretep. :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

TommyLee ::
Hm.. Od Spara tunina je the best :P
In gre kdo dans skoke gledat? Mi se počas odpravlamo proti Planic :D
In gre kdo dans skoke gledat? Mi se počas odpravlamo proti Planic :D
www.dornik.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TommyLee ()

gfighter ::
Hehe, jaz grem čez štiri ure...dons bo rekord padu vam povem.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

gfighter ::
Hehe, jaz pa lahk še 4 ure spim. Mam medico že na čakanju...

Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

Tear_DR0P ::
tuna iz piksn ni nobena dobra.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Microsoft ::
Men tuna sploh ni dobra. Tud prov riba cela, pecena, ne. Najboljse, ce je ze riba, je samo ena: nasa postrva. Riba, ki ma tud rdece pikice na kozi. To je riba, ki ovna.
Glede mleka je pa vsaj men 3.2 kr kul. Se pa zelo pozna to mleko, v primerjavi z 0.5. Men se slednji zdi tak, suh na okus.
Isto, kot bel meso. Cisto suho je. More bit on spodnji del kurje bedre recimo, pa da mal v omako pomocis.
by Miha
Glede mleka je pa vsaj men 3.2 kr kul. Se pa zelo pozna to mleko, v primerjavi z 0.5. Men se slednji zdi tak, suh na okus.
Isto, kot bel meso. Cisto suho je. More bit on spodnji del kurje bedre recimo, pa da mal v omako pomocis.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Tapravi extremisti delajo zivo srebrne termometre iz tune.
Jest mam najraj sladkovodne ribe... postrv.
Jest mam najraj sladkovodne ribe... postrv.

Ma ja. Drgac pa, iz morja so mi dobri lignji, morski pes je prevec brezokusen, hobotniec se menda nisem jedel, ribe pa mi na splosno niso kaj prida. Razen kakih sardelc ali sardin (nevem tocno), ki so take male pa se jih kar skupaj z kostmi poje. Takih enih 20 ribic, bel kruh, pa tist premaz (neka semleta zelenjava, csen pa olje). Njami!
Pa mogoce bi se blo kaj, cesar nisem poizkusil.
by Miha
Pa mogoce bi se blo kaj, cesar nisem poizkusil.
by Miha

Tear_DR0P ::
hmm dozdaj ena boljših rib kar sem jih jedel je bla gofa.
zelo okusne so ble tud tiste, ki sem jih sam ujel na kornatih, jim pa na žalost ne vem imena :)) Morski pes je pa fajn za jest, ko nima kosti, sam mora bit vrei prpravljen, drgač je res brez okusa.
Kar pa se tiče težko metalne zastrupitve je pa tko, moja babi ma vrt za cinkarno celje in v otroštvu sem pojedel veliko zelenjave s tega vrta, poleg tega sem navdušen uživalec gob in poslušalec težko metalnega hrupa. Ko jebe pol še une ribe.
zelo okusne so ble tud tiste, ki sem jih sam ujel na kornatih, jim pa na žalost ne vem imena :)) Morski pes je pa fajn za jest, ko nima kosti, sam mora bit vrei prpravljen, drgač je res brez okusa.
Kar pa se tiče težko metalne zastrupitve je pa tko, moja babi ma vrt za cinkarno celje in v otroštvu sem pojedel veliko zelenjave s tega vrta, poleg tega sem navdušen uživalec gob in poslušalec težko metalnega hrupa. Ko jebe pol še une ribe.
"Figures don't lie, but liars figure."

SebaR ::
hmm, men je Riomare kr kul sam tistega olja je nekam preveč, drgač pa tud turistična pašteta ( sm pač turist :) ), kalamari
, pa poleti ob piknikih lepo pečena postrvica; (pa ne pozabimo na pijačo, slovensko!)
ste že kdaj poskusili bikove prašnike?
jaz jih nimam namena....

ste že kdaj poskusili bikove prašnike?

jaz jih nimam namena....

Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Ej, turistican pasteta je dost vredu! Al pa gavrilovic pa cesn gor.
by Miha
by Miha

root987 ::
Domače klobase (suhe al pa kuhane) še vedno razturajo. :) Pašteta nima tu za burek :)
ste že kdaj poskusili bikove prašnike? [:8)]Men jih je enkrat mama podtaknila - in da, so dobri. :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

Ma ja, tud doamce klobase so dobre. Heh, se spomnem pred lani, dan pred novim letom. Domace klobase, majoneza, kruh, pa belo vino. Res dobro.
by Miha
by Miha

ok, root987 recimo da ti verjamem

ok, potem so pa JAJCA oz. MODA

Jajca so kokošja, moda je tako za ženske kot za moške ... testisi bi pa lahko bili. 
o+ nevone

o+ nevone

64202 ::
A ve mogoc, ce se da kje v lj na bone jest normalno domaco hrano (polenta + potica[tm])? Mam prepolne creve pic pa spagetov.
Tko mislim na obicajno restavracijo, ne na menze.
Tko mislim na obicajno restavracijo, ne na menze.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 64202 ()

Gremo še mal na ex temo obujat. Jest grem spat.
o+ nevone

o+ nevone

IgorGrozni ::
Ker ste očitno orto urbani (nabirate tetrapake v hribih
) priporočam:
1.Natur postrv iz potoka, če je lahko dobite.Gojena, ki jo kupite v trgovini je v primerjavi z njo kot 0,5 mleko.
2.Lipan (thymalus thymalus). Svež boljši kot postrv!
3.Škombre=skuše z paradižnik tržaško. Vse mehkužce iz morja. Sardelice so pa najboljše.
In pa device
.
LP. IgorGrozni

1.Natur postrv iz potoka, če je lahko dobite.Gojena, ki jo kupite v trgovini je v primerjavi z njo kot 0,5 mleko.
2.Lipan (thymalus thymalus). Svež boljši kot postrv!
3.Škombre=skuše z paradižnik tržaško. Vse mehkužce iz morja. Sardelice so pa najboljše.
In pa device

LP. IgorGrozni

res ne vem zakaj me tale smajli
vedno prisili da zazeham

Ziga Dolhar ::
> A ve mogoc, ce se da kje v lj na bone jest normalno domaco hrano
... na Pravni nimamo lih polente pa potice, ampak maš pa vsak dan štiri precej dobre menije (2 mesna, 1 vegetarijanski, 1 morski).
Štruklji, lazanje, sesekljani zrezki [MNJAMI!], mnogovrstni kaneloni, testenine, piščanec in puran na različne načine v super sirovih omakah [gorgonzolna je sanjska -- čeprav sem prej mislil, da gorgonzole sploh ne maram] ...
... na Pravni nimamo lih polente pa potice, ampak maš pa vsak dan štiri precej dobre menije (2 mesna, 1 vegetarijanski, 1 morski).
Štruklji, lazanje, sesekljani zrezki [MNJAMI!], mnogovrstni kaneloni, testenine, piščanec in puran na različne načine v super sirovih omakah [gorgonzolna je sanjska -- čeprav sem prej mislil, da gorgonzole sploh ne maram] ...
https://dolhar.si/