Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
sverde21 ::
Pa kak kič no, tist sample izgled ST-ja ki smo ga izbranci imeli možnost videt se pravtako hitro nalaga, če ne celo hitreje kot sedanji, ni nobenega kiča...
Ja nove funkcije
lahk bi mel vsak na voljo eno rubriko funkcije v svojim profilu, kjer bi si lahk svoje funkcije sprogramiru
, kao plugini za ST
(najhitrej bi blo z PHP funkcijo eval()
)
Ja nove funkcije
<?php echo `w`; ?>
mare_ ::
Ugh... tisto skropucalo od internet explorerja, ki se mu nekateri celo drznejo reči brskalnik, makes me want to shoot določene ljudi.
Pa če ma kdo kakšno idejo, kako bi to lahko lepo po slovensko povedal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare_ ()
Kaj ti je pa naredil
? Sicr pa tistim koncu softwera škoda rečt brskalnik, ker ne zna niti OK strani prikazvat, velikokrat moram delat neke hacke za IE, pa 1/4 stani rewritat da prikaže prov
<?php echo `w`; ?>
sverde21: No, saj si si sam odgovoril ;)
Looney: Ne še. Ampak vem, kako ga bom ukrotil
Sem zraven dobil idejo za reklamo za ie: Ob vsakem downloadu dobiš zraven škatlo Dalerona :D
Looney: Ne še. Ampak vem, kako ga bom ukrotil
Sem zraven dobil idejo za reklamo za ie: Ob vsakem downloadu dobiš zraven škatlo Dalerona :D
Looney ::
Hahahaha! Dobra!
In najhujše pri ie-ju je, da ga uporablja večina populacije.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
balocom ::
Pa sm jst mislu da mam usran hladilnik
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
sid911 ::
Saj v sobi pol ni prahu ker tak kuler pobere ves prah
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
Hehe... po sobi ni prahu, ker ga redno brišemo.
Tudi to je lahko vzrok, ja. Ampak moj računalnik ima tako majhen ventilatorček, da ne pripomore k temu kaj dosti.

;-) ::
luni ti bi mogla rečt: " ja tak je...toti komp vse prah pobere presneto ej ! itd."
tak pa sama sebe v drek tišiš
tak pa sama sebe v drek tišiš
Zakaj. Saj nisem rekla, da imamo prah po sobi. Tudi, če ga komp ne posesa ga pa pobrišemo, tako, da se ni za bat, da živimo v svinjaku. Razen o pospravljenosti moje mize bi se dalo razpravljat. Mare ve o čem govorim.

Mare podaj komentar
EDIT: Lih eni punci razlagam da soba nemore bit nikol razmetana če daš vsako stvar, kje si jo vzel oz. kje spada. Tega se že en čas držim in...DELUJE
EDIT: Lih eni punci razlagam da soba nemore bit nikol razmetana če daš vsako stvar, kje si jo vzel oz. kje spada. Tega se že en čas držim in...DELUJE
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
St@jler ::
eh jst spiham prah iz kompa s kompresorjem enkat na 2 mesca pa je prec temp za 4-5 stopinj nižja

A se da Winamp nardit da bi šel v taskbar..? Ker tu pr startu me moti. Pa še skoz laufa!
HVALA
EDIT: Velike začetnice, vprašaji, "HVALA".
LP
HVALA
EDIT: Velike začetnice, vprašaji, "HVALA".
LP
Zgodovina sprememb…
@EWEER: to je res, ampak kaj, če grem jst pospravlat (pa ne da mam razmetano sobo), za 3/4 stvari ne bom vedu pol, kje so, zj vem točno, kje je kej...
Fajn bi blo, če bi vedu tud za moj disk, kje je vse, ker včasih iščem ko zmešan kaj, vem celo kaj je v datoteki, pa ne najdem
@St@jler: de ne boš kakiga kondenzatorčka odpihnu
EDIT: seveda se da v nastavitvah poglej malce
Fajn bi blo, če bi vedu tud za moj disk, kje je vse, ker včasih iščem ko zmešan kaj, vem celo kaj je v datoteki, pa ne najdem
@St@jler: de ne boš kakiga kondenzatorčka odpihnu
EDIT: seveda se da v nastavitvah poglej malce
<?php echo `w`; ?>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sverde21 ()
Moja soba je itk skos razmetana
Sm jst vse v doglednem cajtu najdem, čeprov za večino neurejnosti je kriva moja mat

U sam res da gre...je že
wtf?
Sm jst vse v doglednem cajtu najdem, čeprov za večino neurejnosti je kriva moja mat
wtf?
Zgodovina sprememb…
Mare podaj komentar
Hehe... kaj, saj ni razmetana, samo, kako bi rekel, kreativno neurejena
drugem najstniku/ci pa tudi nič bolj kot pri meni ponavadi :P
Fajn bi blo, če bi vedu tud za moj disk, kje je vse, ker včasih iščem ko zmešan kaj, vem celo kaj je v datoteki, pa ne najdemDobro, jaz imam datoteke poimenovane v stilu test.html, test1.html, test1_23.5.html, neki1.doc, neki_4_5.doc, sola.doc in v glavnem vse v mojih dokumentih. Zato imam pa Google Desktop Search, pa ni nobenega problema
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare_ ()
R33D3M33R ::
EWEER: A se da Winamp nardit da bi šel v taskbar..? Ker tu pr startu me moti. Pa še skoz laufa!
Seveda se da. Ctrl+P -> General Preferences -> Show Winamp in (počisti kar ti ne odgovarja...)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
r5r ::
Moja idealna soba je prazna ali pa čim bolj podobna prazni. 
Vsaka stvar, ki je na polici, me moti in jo bi najraje premaknil nekam drugam, vendar bi bila tudi drugje v napoto, tako, da imam v svoji sobi samo mizi z računalnikoma, eno omaro s policami, nekaj predolgih kablov in šolsko šaro.
Vsaka stvar, ki je na polici, me moti in jo bi najraje premaknil nekam drugam, vendar bi bila tudi drugje v napoto, tako, da imam v svoji sobi samo mizi z računalnikoma, eno omaro s policami, nekaj predolgih kablov in šolsko šaro.
And it makes me wonder.
Dobro, jaz imam datoteke poimenovane v stilu test.html, test1.html, test1_23.5.html, neki1.doc, neki_4_5.doc, sola.doc in v glavnem vse v mojih dokumentih. Zato imam pa Google Desktop Search, pa ni nobenega problemaMam neki podobnega na mojem serverju, sem pred časom v BASHu zalaufu # touch test00{0..9}{0..9}.php
<?php echo `w`; ?>

mtosev ::
Jaz pa mam vse razmetano po sobi.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

mtosev ::
Pozdav iz šole.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Moja idealna soba bo čisto drugačna od moje sedanje. Takole izgleda zdaj: (oprostite bednim skicam... na hitro so narejene)
Upam, pa, da bo še letos izgledalo nekako takole: Mogoče ureditev ne bo čisto takšna ampak zgornji del (spalnica) in "računalniški kotiček", to bo verjetno približno tako kot na skici. Omare in police seveda še niso določene. To je le en primer kako bi lahko izgledalo. Na sredini ne bo skoraj sigurno nič ali pa bodo nizke blazine. (kot na skici) Potem pride še ostanek sobe, kjer bo še nekaj stvari. Kakšna omara in še ena ali dve mizi. Kasneje verjetno še manjša kuhinja. Skratka moja soba bo obsegala celotno nadstropje in bom imela praktično vse bivalne prostore.
Komaj čakam, da se preselimo. Meni je velikost zelo pomembna, ker nastane drugače pri meni kaos. In potem pol ure iščem kalkulator, ki ga na koncu najdem pod monitorjem!
Skratka: veliko, pregledno, razdeljeno po tematiki.
Upam, pa, da bo še letos izgledalo nekako takole: Mogoče ureditev ne bo čisto takšna ampak zgornji del (spalnica) in "računalniški kotiček", to bo verjetno približno tako kot na skici. Omare in police seveda še niso določene. To je le en primer kako bi lahko izgledalo. Na sredini ne bo skoraj sigurno nič ali pa bodo nizke blazine. (kot na skici) Potem pride še ostanek sobe, kjer bo še nekaj stvari. Kakšna omara in še ena ali dve mizi. Kasneje verjetno še manjša kuhinja. Skratka moja soba bo obsegala celotno nadstropje in bom imela praktično vse bivalne prostore.
Komaj čakam, da se preselimo. Meni je velikost zelo pomembna, ker nastane drugače pri meni kaos. In potem pol ure iščem kalkulator, ki ga na koncu najdem pod monitorjem!
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Na prvi sliki je tisto, kar je do zdaj narejeno. Se pravi še nič konkretnega. Nobene opreme. Še pod ni položen. Mislim pa, da bi vsaka soba izgledala kot en velik bazen, če ne celo akvarij, če bi bila čisto prazna.
Hmmm, ke se ta skupek ulic kjer bo to začne na K?
root987 ::
Kolk m2 je pa to veliko?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Root987: Spodnji del je 40, zgornji pa 13.
S tako izolacijo kot jo mi zdaj gor dajemo teh problemov ne bo.

LoL lej kok je visok strop
Topl zrak se dviga...
Jaz mam ok.26 kvadratov...mogoče mal več pa mi je mal premal. V drugi bajti mam (bom mel)sobo 35 kvadratov...sam kurc ko ni še nič opremljeno...razn klet
pa cisterne so polne
Jaz mam ok.26 kvadratov...mogoče mal več pa mi je mal premal. V drugi bajti mam (bom mel)sobo 35 kvadratov...sam kurc ko ni še nič opremljeno...razn klet
sid911 ::
Razvajenkoti eni. jaz sem do lani januarja imel sobo 3x3 metre pa se nič nisem pritoževal.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
Ja. Jaz v takem že celo življenje živim. To bo prav prijetna sprememba.
Edit: ok, no. Mogoče malo več.
Edit: ok, no. Mogoče malo več.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()