Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

DoloresJane ::
Dvomim, da sem geekinja. Sploh, če se primerjam z nekaterimi, ki jih poznam. Morda tudi oni niso geki, samo potem pa jaz definitivno nisem.
Saj sem rekla - definicija bi rešila dvome. Hkrati pa dvomim, da sem sposobna dovolj primerne formulacije.
Na "privat" je pa tako - če ti to toliko pomeni, se ni treba truditi s pošiljanjem zasebnega sporočila. Lahko kar v temo napišeš, kaj te muči. Če pripišeš, da želiš (moj) odgovor, ga boš dobil.
Saj sem rekla - definicija bi rešila dvome. Hkrati pa dvomim, da sem sposobna dovolj primerne formulacije.

Myth ::
Amm... osebnih stvari ne pišem na forum...
btw, kak so se vam zdeli oskarji?

btw, kak so se vam zdeli oskarji?

¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

dela ::
Oskarji so se mi zdeli dolgočasni, edina izjema je bil odlični Chris Rock.
Sicer pa, da ostanemo on-topic .... zdaj se mi še enga piva lušta, pol pa spat
Ta tema bi mogla bit odprta od 1:00 do 6:00... pač tema, namenjena takšnim nočnim izpadom, kot jih imam te dni osebno.
Sicer pa, da ostanemo on-topic .... zdaj se mi še enga piva lušta, pol pa spat

Ta tema bi mogla bit odprta od 1:00 do 6:00... pač tema, namenjena takšnim nočnim izpadom, kot jih imam te dni osebno.

R0K ::
Ja meni je tudi dolgčas, pa se mi ne da it spat. Jeba to
Oskarji so bli pa krneki, če se mene vpraša ... skor tak ko EMA ... po pol ure sem bil zaspan, da sem še komaj gledal do konca.

Oskarji so bli pa krneki, če se mene vpraša ... skor tak ko EMA ... po pol ure sem bil zaspan, da sem še komaj gledal do konca.

CCfly ::
Ukvarjam se z MS SQL in njegovimi muhami.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

d0rK ::
Uf how interesting ;]. Jz sm pa mogu ustt k je fotr kr skp padu spodi neki in sm mu en tablet nesu. Pol pa nazaj nism mogu zaspat. Ahja ... :/

Uros!no ::
Če se ne motim.. še danes nisem spal
Po nekaj urnem mučenju mi ni uspelo... zato pa sem, kjer sem, na slo-techu

Sicer pa, da ostanemo on-topic
Tu ni nič on-topic...

Meni so bli oskarji super letos. Ne samo da sn gledal rajš na Pro 7, kjer sn celo začuden bil sprva da nimajo nemškega komentatora. Je pa tolko bolše. Bilo je smešno. Nastopi so bili dobri, še posebej mi je bila všeč pesem, ki jo je zapela Beyonce.
btw, se javi keri ko hodi na FERI RI-UNI program ? Pa ne 1. letnik...

Ne pišeš osebnih stvari? Sem mislila, da si me hotel nekaj vprašati, ne pa na to odgovoriti. Po mojem tako ali tako ni "osebnih" vprašanj. Če nekoga nekaj vprašaš, lahko to narediš na tak način, da se v ničemer osebno ne izpostaviš, če je že to tisto, česar se bojiš.
Ta "slovenska" zaplonkanost mi gre na živce. Kje v "zasebnosti" si pa ti tako terminalno drugačen, da o tem nočeš govoriti? Da te noben ne bi hotel razumeti? Ali gre samo za nepremagan sram ali strah, da ne bi bil razumljen?
Tak ekskluziven odnos do zasebnosti je marsikdaj zelo omejujoč.
Ta "slovenska" zaplonkanost mi gre na živce. Kje v "zasebnosti" si pa ti tako terminalno drugačen, da o tem nočeš govoriti? Da te noben ne bi hotel razumeti? Ali gre samo za nepremagan sram ali strah, da ne bi bil razumljen?

BigWhale ::
Ne, geekinje glede racunalnikov, star treka, programiranja, sci-fi in podobno.. To kar pocnemo 'moski geeki'.
Nevem od kje vama take stupidne ideje :P
Nevem od kje vama take stupidne ideje :P

Ne pišeš osebnih stvari? Sem mislila, da si me hotel nekaj vprašati, ne pa na to odgovoriti. Po mojem tako ali tako ni "osebnih" vprašanj. Če nekoga nekaj vprašaš, lahko to narediš na tak način, da se v ničemer osebno ne izpostaviš, če je že to tisto, česar se bojiš.
Ni osebnih vprašanj? Torej ti nimaš osebnih stvari - so vse javne in vsakemu na razpolago ter videnje... Če že imaš takšno mišljenje. Kako pa lahko ti nekoga nekaj osebnega vprašaš, da se ne izpostavljaš? To pa bi rad zvedel, če si takšna znanstvenica. Pa ničesar se ne bojim. Svoje strahove sem premagal.

Torej ti nimaš zasebnosti? Nimaš mej med le to in javnostjo. V glavnem, če spet dam zgornji primer. Amm... da mal popestrimo... v bistvu tebe "zasebnost" ne moti, torej hodiš naga okoli?

pa ne me preveč resno jemat, sem bolj za hece

p.s.: BW, torej poznaš geekinje? Bogi ti... al naj rečem srečen?

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()

Srca ne nosim na dlani. Če pa me je kdaj kdo kaj vprašal, sem odgovorila po resnici in tisto, kar res menim. Smešno pri tem je, da ljudje ničesar ne vprašajo. Vsaj ne ničesar, kar bi morda mejilo na na mojo zasebnost. Morda jim je nerodno, morda jih ne zanima, morda ne želijo poslušati o tem, morda menijo, da jih bom čudno gledala.
Vprašanj, pri katerih se osebno ne izpostavljaš, nasloviš pa temo, ki te zanima je nešteto.
Od "Kako si?", "Se dobro počutiš?", "Kako kaj tvoje ljubezensko življenje?", "Velikokrat jočeš?", "Si zelo osamljen?", "Kaj te najbolj razžalosti?" in "Kaj si jedel za zajtrk?" Nobeno od teh vprašanj ne razkriva razloga, zakaj si vprašal in (če se debata na razvije naprej) tudi ne, kaj ti o tem meniš.
Nisem znanstvenica. Morda razmišljam drugače kot ti. Sicer pa se na vsako morebitno neprijetno vprašanje da odgovoriti, vendar tako, da ne poveš povsem vsega ali da jasno poveš, kje je meja.

Vprašanj, pri katerih se osebno ne izpostavljaš, nasloviš pa temo, ki te zanima je nešteto.
Od "Kako si?", "Se dobro počutiš?", "Kako kaj tvoje ljubezensko življenje?", "Velikokrat jočeš?", "Si zelo osamljen?", "Kaj te najbolj razžalosti?" in "Kaj si jedel za zajtrk?" Nobeno od teh vprašanj ne razkriva razloga, zakaj si vprašal in (če se debata na razvije naprej) tudi ne, kaj ti o tem meniš.
Nisem znanstvenica. Morda razmišljam drugače kot ti. Sicer pa se na vsako morebitno neprijetno vprašanje da odgovoriti, vendar tako, da ne poveš povsem vsega ali da jasno poveš, kje je meja.

root987 ::
Eh, ne mormo bit tak zahtevni. Če pri definiciji spremenimo star trek v limonade, programiranje v peko keksov, ipd. se številko geekinj hitro zveča. :)
ampak ja, to potem izgubi smisel. :)
ampak ja, to potem izgubi smisel. :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

"Kako kaj tvoje ljubezensko življenje? Velikokrat jočeš? "
Osebno! ... samo to niha od posameznika do posameznika.
Morda razmišljam drugače kot ti. Sicer pa se na vsako morebitno neprijetno vprašanje da odgovoriti, vendar tako, da ne poveš povsem vsega ali da jasno poveš, kje je meja.
Amm... seveda razmišljaš drugače kot jaz. Že zato ker si ženska, imam drugačen pogled na svet. Mogoče da o čem razmišljaš enako kakor jaz, a dvomim.

p.s.: ZS te čaka.

BigWhale ::
> Že zato ker si ženska, imam drugačen pogled na svet
Crap. Jaz poznam polno tipov, ki imajo POPOLNOMA drugacen pogled na svet kot jaz. Poznam pa tudi nekaj zensk, ki imajo zelo zelo podobnen pogled na svet kot jaz. :P
Crap. Jaz poznam polno tipov, ki imajo POPOLNOMA drugacen pogled na svet kot jaz. Poznam pa tudi nekaj zensk, ki imajo zelo zelo podobnen pogled na svet kot jaz. :P

BW, govoril sem o svojem mnenju. Ko bom rekel da je to dokazano, bom podal link tistega dokaza. 
P|P|... Da ti nekaj povem. En pregovor. Veš kako gre? Nikoli ne reci nikoli. In tudi jaz ne bom rekel, da to ni možno kar si vprašal. Odvisno pa je od milijon malih stvari.

P|P|... Da ti nekaj povem. En pregovor. Veš kako gre? Nikoli ne reci nikoli. In tudi jaz ne bom rekel, da to ni možno kar si vprašal. Odvisno pa je od milijon malih stvari.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()

strictom ::
da ostanemo on topic....
Lihkar nehal nabijati Call of duty pa sem se zavedal da nebi bilo slabo original nabavit...
Največja fora je pa bla ko sem vprašu kdo vse ma original(na siolovem serverju), je blo pa vse tiho....
Lihkar nehal nabijati Call of duty pa sem se zavedal da nebi bilo slabo original nabavit...
Največja fora je pa bla ko sem vprašu kdo vse ma original(na siolovem serverju), je blo pa vse tiho....

"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Gandalfar, povej po domače, očitno te noben ni razumel.
Nič, pičimo v Koper.
En lep dan pa lahko noč nekaterim.

Nič, pičimo v Koper.
En lep dan pa lahko noč nekaterim.

strictom ::
pomojem je mislil da so geekinje nore na računalnike pa visoke cilje majo...
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

SebaR ::
uff dons se bo pa spet neki ponoč dogajal, če že žura ne bo, bom imel pa vsaj formulo 1 :D
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Microsoft ::
Mah, dons bom se jst mende mal potegnil, pa da mal Sumaherju dam podpore, da ne bo jutri Tilen cisto potrt, ko se bo zavedla, da je to njegov zadnji dan pocitnic.
by Miha

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Tilen ::
V bistvu so pocitnice ze mimo. Ce bi jih meli al ne, bi bil zdaj doma :) in jutri seveda.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

OK, naj ti bo.
Sicer pa, zadnjih nekaj dni dela ST tako pocas, da je za popizdit. Strani mi odpira po minuto, ali jih pa sploh ne odpre.
Recimo, prvo stran odpre, pol gres pa v forum, pa cakas po minuto al pa se vec, da sploh odpre.
Mal cudno.
Nah, se pol ure, pa bo Miran zakrolil: "OLALA...".
by Miha
Sicer pa, zadnjih nekaj dni dela ST tako pocas, da je za popizdit. Strani mi odpira po minuto, ali jih pa sploh ne odpre.
Recimo, prvo stran odpre, pol gres pa v forum, pa cakas po minuto al pa se vec, da sploh odpre.
Mal cudno.
Nah, se pol ure, pa bo Miran zakrolil: "OLALA...".
by Miha

Meni pa dela brez problemov,forum dela OK.
...še 28 minut....
...še 28 minut....

Meni tut dela kul. Samo obcasno dela oz replya ful pocasi. Go miran go go uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oprosti franci.

Kaj ma spet strokovnega sodelavca zraven?
Drgace je pa res dobro, ko ga tako prekine, zacne tult: "Uuu uuu uu"!!
"Oprosti Franci, ko sem te tako prekinl."
Gledalci pa v smeh.
by Miha
Drgace je pa res dobro, ko ga tako prekine, zacne tult: "Uuu uuu uu"!!
"Oprosti Franci, ko sem te tako prekinl."
Gledalci pa v smeh.

by Miha

Bomo zle vidl se je že začelo :DD

LOL
Ze na samem zacetku je zacel, kako razlaga drugim to novo sestevanje drugim po Evropi in primerjavo z aplskim smucanjem.
by Miha
Ze na samem zacetku je zacel, kako razlaga drugim to novo sestevanje drugim po Evropi in primerjavo z aplskim smucanjem.
by Miha

Komajda 0.6 sec. Lol ta Mirsad naš. Niti normalnih zaostankov vec ne pozna. :)
Hjoj Barichello. Eh. Pa on bi rad bil prvak, daj no.
Hjoj Barichello. Eh. Pa on bi rad bil prvak, daj no.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

Komaj cakam dirko. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

Do Raikkonena je bil dokaj miren, ko se pa je začel Mclarnov boj takrat pa ULALA...
Ahh nič grem jaz malček spat se čujemo ob pol štirih
.
Ahh nič grem jaz malček spat se čujemo ob pol štirih

T0RN4D0 ::
damn zakaj se men med vikendom za par ur naprej prestav vstajanje pa vse skup... predn se navadim je spet nov vikend
grem počas spat.. sam ne še takoj

grem počas spat.. sam ne še takoj

(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Ne...
Vi pa vaša formula, nogomet je zakon... v Kopru je bla norišnica...
Vi pa vaša formula, nogomet je zakon... v Kopru je bla norišnica...