» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
920 / 1180
»»

Gladi ::

Osebno bi na tvojem mestu potem začel z obiskovanjem tečaja nemščine in konkretno začel pregledovat njihov trg dela. Pri nas še nekaj časa ne bo kaj boljše.

Tero ::

To je sicer ena izmed ideja ja. Samo za tečaj rabim evre...
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Isotropic ::

magna

drgac bi pa lohk v temu cajtu ze cel faks naredil bolj ali manj zastonj (no, ne velik kesa).
skoda ker nisi iz kr, bi hitro nasel siht kot elektrikar (pri nas recimo).

znas kaj programirat? ce ne, pa dobi siht v kaksni it firmi kot serviser alpa kej pa delaj naprej od tam (networking...)

koyotee ::

ma kaj bo tero, kdo pa rabi enga k sam jamra skos?????? prokleta gnida!!!!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Kot serviser oz administrator ali kaj podobnega bi pravzaprav bila moja sanjska služba :) Ampak tega ni. Vsaj ne brez vez in poznanstev. Ali preko študentskega servisa...

Lion29 ::

Tero je izjavil:

pizda tero, a bos ti kdaj nehal jamrat? vsak je svoje srece kovac...

ce nimas vez in poznanstev, naredi nekaj z ato
ce ne znas nemsko, in bi rad vedel, ne isci izgovorov, da nimas kesha za tecaj... pejdi v kznjiznico in si sposodi uzbenike za prvi razred nemscine... izposodi si slikanice z nemskimi besedami.... downloadaj si rsianke v nemskem jeziku, kako preprosto serijo (alla friends) v nemskem jeziku, etc...

nehaj se skozi nekaj izgovarjat in se spravi k sebi... noben ti ne bo nic vrgu v hrbet, za vsako stvar se mores potrudit in it iz svoje zone ugodja...

NOBEN NE MARA FOLAK KI JAMRA!!!!

kaj mislis zakaj te mamo tle vsi poln kurac?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Loki3000: Kaj je z to magno? To sem že nekje slišal ja, vendar mi guglanje ni dalo nobenega pametnega podatka.

Lion29 je izjavil:

Tero je izjavil:

ce ne znas nemsko, in bi rad vedel, ne isci izgovorov, da nimas kesha za tecaj... pejdi v kznjiznico in si sposodi uzbenike za prvi razred nemscine... izposodi si slikanice z nemskimi besedami.... downloadaj si rsianke v nemskem jeziku, kako preprosto serijo (alla friends) v nemskem jeziku, etc...

nehaj se skozi nekaj izgovarjat in se spravi k sebi... noben ti ne bo nic vrgu v hrbet, za vsako stvar se mores potrudit in it iz svoje zone ugodja...

js bi mu vrgu par nožev
Rear DVD collector!
JTD power!

koyotee je izjavil:

Lion29 je izjavil:

Tero je izjavil:

js bi mu vrgu par nožev

oh kojot... you made my day :D :D :D

magna je firma v avstriji, kjer sestavljajo avte med drugim (pego rcz) in je tam dost slovencev zaposlenih tut kot radnikov.
najdem jo v guglu na prvi strani tko da troll harder.

Mentalist ::

Nesramni ste do njega. Ded se trudi veste.
Lool.

ja ful se trudi res. kdor v treh letih NI SPOSOBEN IN NOČE dobiti službe, je pač nikoli ne bo dobil. jaz nočem, da MOJ denar trošijo taki nesposobneži.
Rear DVD collector!
JTD power!

Mentalist je izjavil:

Nesramni ste do njega. Ded se trudi veste.

res je, trudi se do onemoglosti da nas z vsakim postom razkuri...trudi se s trolanjem in iskanjem novih in novih vrst jamranja...

mah, to je zadnji post, kjer ga omenjam... ni vreden mojih crk

V današnjih časih je težko dobiti službo on pa pač proba, kar bo bo ne?
Lool.

Mentalist je izjavil:

V današnjih časih je težko dobiti službo on pa pač proba, kar bo bo ne?

ma kurac je tezko dobiti sluzbo... da pa 3 leta ni prek zavoda dobil nic, pol pa je res sorry excuse for a man in naj se pokne...

damn, I did it again

zdaj pa res zadnje

Loki3000 glede magne sem nekaj slišal in njihovo stran našel a nevem točno na koga se naj obrnem (v sloveniji).

na nobenega, ker ta firma nima nic v slo. poglej z google translatorjem alpa kaksnim kolegom, ce majo kaksne job openings

Priznam da je moja največja napaka da vedno mislim prej na druge sem totalno nesamozavesten in se zne znam pogovarjat z ljudmi in se ne znam znajti v nepredvidenih situacijah. To pa danes nujno rabiš pri iskanju službe.

ej kaj sploh delas ves cas, ko si nezaposlen?
pa zakaj nisi pridobil kaksnih dodatnih znanj te tri leta, recimo visje sole?

Zgodovina sprememb…

Tero je izjavil:

Priznam da je moja največja napaka da vedno mislim prej na druge sem totalno nesamozavesten in se zne znam pogovarjat z ljudmi in se ne znam znajti v nepredvidenih situacijah. To pa danes nujno rabiš pri iskanju službe.

hahahha, ne samo da to rabiš pri razgovoru, to rabiš vse življenje!!!!!!
btw, če se ne znaš pogovarjati z ljudmi, pojdi v zoo.
Rear DVD collector!
JTD power!

Nič pravzaprav. Pač geek zadeve koliko mi denar dopušča :)
Med drugim kar tako popravljam pc-je rihtam serverje in podobno prijateljem in znancem.

Tero, kok si pa vložu truda v iskanje službe?Če mislš da ti bo zavod dobil službo ter te prpelu do vhodnih vrat podjetja pač ne gre.

GladiTM: Jah kaj lahko narediš veš kot povprašaš vse ljudi ko jih poznaš za telefonsko maile itd in spremljanje zaposlitvenih oglasov na internetu?

kere so te geek zadeve, programiranje?
poglej poj mal po kaksnem merkurju, big bengu ipd.

D3m ::

http://www.facebook.com/media/set/?set=...

Ne vem če je Tero lih revež. Če samo malo pogledate njegov FB profil. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Jaz mam premalo samozavesti veste.
Lool.

Loki3000: saj pravim administracija strežnikov, popravljnja pc-jec in podobno. Recimo moj hobi je tudi elektronika. Ravnokar delam svoj internet radio. Priznam pa da ne znam programirat. Sem se že nekajkrat probal naučit recimo python ampak mi enostavno včasih zadeve ne kliknejo. Mogoče zato ker sem tudi matematiko imel vedno slabo v šoli.

ima se, moze se.
lp gorann

drgac se pa zacni ukvarjat s kaksnim lotanjem, programiranjem ipd., ne pa sam filmi in igricami

D3m in kje bi bilo kaj takšnega da bi nakazovalo da sem jaz poln denarja? Saj glede na to da živim pri starših in ne rabim dajat za hrano stanovanje itd. MI včasih ostane kaj denarja. Ampak ne veliko. in tako tudi ne more za vedno bit.

Če maš za žurke imaš denar. Torej, kaj jamraš :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

zmen se z zavodom, da te dajo na višjo

Čeprov bi bla čist simpl vrjanta kako pridobit nova delovna mesta v Sloveniji. Čefurje v matično državo poslat in to je to. Čeprov to tud stane.

...pa tiste, ki nepotrebno vlečejo socialni kredit.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Loki3000 mah zdaj bo že se slišalo kot da iščem vedno neki izgovor :( No ga ne. Nevem če sem povedal ampak imam triletno šolo. PLus 2 sem že hodil a zaradi takšnih in drugačnih razlogov nisem naredil in problem je da je to bilo plačljico za katero sem pol vračal denar :( Tako da mi zdaj ne morejo več plačat kakšno izobraževanje.
Hotel sem vzeti tudi s.p. vendar so na zavodu rekli da nimam primerne kvalifikacije( da bi pa brez finančne podopre zavode vzel s.p. pa ne upam)

Najbolj mi gre na kurac da marsikje bi lahko delal (tudi zastonj da se nekaj naučim in da imam izkušnje) a hočejo met samo študentske napotnice...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tero ()

Kaj naj naredim, da si pridobim večjo samozavest, vas vprašam?
Lool.

Hm jaz sem sicer totalni napačen človek da ti to govorim, samo najboljše je da si v nečem zelo dober. Nekar kaj imaš rad kaj rad počneš in si dover v tem. Pol nekako to samozavest lahko preneseš tudi na druga področja življenja.

To sem že poiukusil, a mi ne uspeva.
Lool.

No da te še tukaj vprašam. Pozna kdo koga in mi lahko da kakšno telefonsko ali mail za kakšno zaposlitev?

@keteces: kot prvo si izbij patetiko iz glave... ce si pateticen in se imas sam sebe za bednika, te ne bo noben gledal v drugacni luci... zacaran krog

vidu sem da neki fitnesiras... lepsa postava ti znna dvignit samozavest... najdi si punco...etc...nauci se stvari, ki delajo pravega moskega...etc..druzi se z uspesnimi ljudmi

Pri petnajstih je malo težko imeti punco, poleg tega se nobena ne zanima zame.
Lool.

pel mtoseva na sprehod
Rear DVD collector!
JTD power!

LOLAM.
Lool.

Rias Gremory ::

lol@kojot post

btw vem da sm neki podobnega že uprašu ampak a je možno da ko bom 18 da grem jst pa še kakšen frend v najemniško stanovanje in si vsak plačuje svoje. pa zanima me če je možno jet na svoje medtem ko delaš še srednjo?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Zgodovina sprememb…

Ko si polnoleten si polnoleten. Nima veze ali si v srednji ali ne.

Ok

Če pomislm da bom naslednje leto lahko že na svojem dobim nasmeh :D
Svoj net...

Zgodovina sprememb…

Svobodo, pa še frenda zraven :D
Lool.

Mentalist je izjavil:

Pri petnajstih je malo težko imeti punco, poleg tega se nobena ne zanima zame.

aja, nisem vedel, da zdaj to tako gre? sedis in cakas, da se kjera zanima zate? :D

ja kul a ne...ti kr caki

galu ::

Fukfrenda, seveda.
Tako to gre.

Hvala za nasvete, mislim da bom še čakal in čakal in nič naredil za to in nehal jamrat, ampak ne samo tako, tud pred frendi se ne znam postavit za sebe, TO je večji problem-
Lool.

@lev
delno se strinjam z ketečešom preveč je stuck-up prasic in bi rade denar in še enkrat denar. zato se jst ne zanimam kaj preveč za ženske ker mi je potrata denarja imho, dam rajši 10€ za kakšen skin bundle na LoLu kot pa za kino :D
««
920 / 1180
»»