Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
Rias Gremory ::
ohoho šele zdajle sem nekaj ugotovil zato ker se je tero pojavil.
prej nisem mislil mtoseva ampak TEROTA!
my bad
prej nisem mislil mtoseva ampak TEROTA!
my bad
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Meizu ::
Saj nimam nič proti človeku, ampak car ziher ni. To, da praktično nimaš socialnega življenja, je pretty much fail.
Tell me 'bout janac What has happened?
Saj ne da zagovarjam mtosnika, ker ga ne, ampak zakaj pa ti misliš, da si fail od človeka, če nimaš socialnega življenja? Nekateri ljudje imajo raje samoto, zato pa ne morš trdit da je z njim nekaj narobe.
Caleneth ::
Imeti rad samoto =/= izoliranost od okolice oz. družbe zaradi notranjih stisk, strahu ali drugih problemov.
Tudi jaz imam rada včasih samoto, bognedaj, da mi pride v tem času kakšna pokveka težit z random sranjem. Ampak kako si definiraš pojem samota? Lahko greš tudi sam na sprehod or so, pač, da rad počneš nekaj sam, tudi to je lahko samota.
Tudi jaz imam rada včasih samoto, bognedaj, da mi pride v tem času kakšna pokveka težit z random sranjem. Ampak kako si definiraš pojem samota? Lahko greš tudi sam na sprehod or so, pač, da rad počneš nekaj sam, tudi to je lahko samota.
mtosev ::
fak je mrzlo zunaj. točno sn se vrnil domov s psom.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Tero ::
Končno sem si porihtal svoje domače omrežje. Kupil nov switch in sam kable skupaj nakrimpal. In končno imam gigabitno omrežje :)
Na tem starem laptopu brez lcd-ja laufa linux. Deluje kot router in server(http dhcp itd)
Na tem starem laptopu brez lcd-ja laufa linux. Deluje kot router in server(http dhcp itd)
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()
oldish CRT:D
tero kaže svoj 34 "lcd" in uber server
In zakaj bi rabil sploh monitor na serverju? :)
To itak rabim mogoče 3 krat na leto.
To itak rabim mogoče 3 krat na leto.
joke
galu ::
@Caleneth
Pri intravertiranih osebnostih je imeti 'rad' samoto in biti izoliran iz družbe (namig: ker mu je tako všeč) zelo podobna stvar.
Pri intravertiranih osebnostih je imeti 'rad' samoto in biti izoliran iz družbe (namig: ker mu je tako všeč) zelo podobna stvar.
Tako to gre.
JC Denton ::
Pred kratkim sem pogledal film Rise of the Planet of The Apes, kar kul zadeva. Ampak me zanima, kako dobro bi sploh lahko govorile opice, tudi če bi bile dovolj pametne? Predvidevam, da njihovi organi (nos, usta, jezik, glasilke itd.) niso najbolj razviti za tak namen uporabe. :)
Bananovec ::
Slavi se ukor pred izključitvijo. Muahahaha.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple
To je zanimivo, ko je nekdo ponosen na svoje negativne dosežke..
Ponavadi pa se gre le za laž samemu sebi...
Ponavadi pa se gre le za laž samemu sebi...
Tako to gre.
Lol, ponosen?
Neumni so ljudje, ki so ponosni le na pozitivna dejanja, ki so jih dosegli samo zaradi predhodnih slabih, katerih pa se veselo sramujejo.
Neumni so ljudje, ki so ponosni le na pozitivna dejanja, ki so jih dosegli samo zaradi predhodnih slabih, katerih pa se veselo sramujejo.
Regards, Apple
Regards, Apple
Lol, ponosen?
Mja. V ta tvoj stavek paše le kak tak primer:
Janez je vesel, da se je odvadil alkohola. Zdaj že 2 leti ne pije in se zaveda kako napako je delal prej in se je sramuje.
Bananovec pravi: Janezek je neumen.
Tako to gre.
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()
Sploh ne razumeš mojih besed. Ker pa pač nisi zmožen kaj drugega napisat, pa vstaviš v stavek razne žaljivke, ali pa nekej v stilu: "mi take tu izoliramo, pol pa prebutamo".
Kdo je zdaj 'Low Tier faggot'?
Kdo je zdaj 'Low Tier faggot'?
Tako to gre.
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
Ahahha, dej no... Zej tako štalo delaš, ker si nasedel trollu?
Razumska inteligenca mogoče solidna, čustveno (čust. intel.) si pa resno primitiven.
Ni v mojem interesu (=smisleno/vredno), da bi delal samo zate prilagojeni program postov, ker enih pač ne razumeš in zato odgovarjaš na... no... svoj način.
Razumska inteligenca mogoče solidna, čustveno (čust. intel.) si pa resno primitiven.
Ni v mojem interesu (=smisleno/vredno), da bi delal samo zate prilagojeni program postov, ker enih pač ne razumeš in zato odgovarjaš na... no... svoj način.
Tako to gre.
Regards, Apple
Regards, Apple
Dobro jutro
si kupo notebooka?
This is so funny man, you should be comedian god damn:
hahaha, sto krat bi lahko gledal pa bi se vedno crkaval od smeha.
Kot da bi gledal galuja
hahaha, sto krat bi lahko gledal pa bi se vedno crkaval od smeha.
Kot da bi gledal galuja
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
Mi lahko kdo pove če moram obolelo mišico gret ali ohlajat? Ker me na desni strani hrbta boli če cel dan in je občasno tak občutek kot da mi me kdo zabadal z nožem, imam tudi občutek da je mišica cel čas napeta.
Če je bolečina res huda bi jaz na tvojem mestu vzel kako protibolečinsko tableto in počakal da tvoj imunski sistem naredi svoje.
Regards, Apple
Regards, Apple
globalna80 ::
Kolonizatorji Zemlje se hranijo z negativnimi emocijami, negativnimi frekvencami - predvsem s strahom.
Negativne frekvence v nas povzročajo negativna čustva (strah, agresija, maščevalnost, ljubosumje, jeza...), določena hrana in pijače (meso, alkohol, droge itd., določena glasba kot je agresivna rock glasba itd...
Z genetsko manipulacijo oz. reorganizacijo DNK so človeški intelekt in božanske sposobnosti omejili. Od šestih originalnih parov DNA spiral v jedru vsake celice so pustili aktiven le en par, da so ohranili najbolj vitalne funkcije in reproduktivne sposobnosti. Neinteligentne je pač mnogo lažje nadzorovati in upravljati.
Z razširjanjem informacij, ki so ljudi vodile proč od zdrave rastlinske hrane (v mesno prehrano) je bil dosežen cilj, da v telo ljudi ne pride več hrana dovolj visoke frekvence, ki omogoča hitro misel in dvig zavesti. Mesna hrana človeka obremeni, ga zaposli in blokira njegovo duhovno rast.
V emocijah, kakršnih je sposoben človek, je neverjetno bogastvo. Bitja nižjih vibracij, če jih lahko tako imenujemo, imajo v čustvih mnogo ožji frekvenčni razpon in poznajo le strah, kaos in nasilje. Sposobnost ljubiti in občutiti vsa z ljubeznijo povezana čustva je fantastična prednost. Druga prednost je sposobnost, da z voljo nadvladamo um; to je v vesolju redka kvaliteta.
Ker so se kolonizatorji Zemlje tega dobro zavedali, so napravili vse, da bi občutenje in čustvovanje človeku čimbolj oddaljili. Skozi domišljeno versko indoktrinacijo so omejili našo percepcijo stvarnosti in preprečili razvoj zavesti.
Negativne frekvence v nas povzročajo negativna čustva (strah, agresija, maščevalnost, ljubosumje, jeza...), določena hrana in pijače (meso, alkohol, droge itd., določena glasba kot je agresivna rock glasba itd...
Z genetsko manipulacijo oz. reorganizacijo DNK so človeški intelekt in božanske sposobnosti omejili. Od šestih originalnih parov DNA spiral v jedru vsake celice so pustili aktiven le en par, da so ohranili najbolj vitalne funkcije in reproduktivne sposobnosti. Neinteligentne je pač mnogo lažje nadzorovati in upravljati.
Z razširjanjem informacij, ki so ljudi vodile proč od zdrave rastlinske hrane (v mesno prehrano) je bil dosežen cilj, da v telo ljudi ne pride več hrana dovolj visoke frekvence, ki omogoča hitro misel in dvig zavesti. Mesna hrana človeka obremeni, ga zaposli in blokira njegovo duhovno rast.
V emocijah, kakršnih je sposoben človek, je neverjetno bogastvo. Bitja nižjih vibracij, če jih lahko tako imenujemo, imajo v čustvih mnogo ožji frekvenčni razpon in poznajo le strah, kaos in nasilje. Sposobnost ljubiti in občutiti vsa z ljubeznijo povezana čustva je fantastična prednost. Druga prednost je sposobnost, da z voljo nadvladamo um; to je v vesolju redka kvaliteta.
Ker so se kolonizatorji Zemlje tega dobro zavedali, so napravili vse, da bi občutenje in čustvovanje človeku čimbolj oddaljili. Skozi domišljeno versko indoktrinacijo so omejili našo percepcijo stvarnosti in preprečili razvoj zavesti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globalna80 ()
Kak je to zakon komad :)
globalna80 ::
Tero, dobr od 2.24 do 2.46.
High vibration, visoka pozitivna frekvenca od 2.39 do 2.46
High vibration, visoka pozitivna frekvenca od 2.39 do 2.46
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globalna80 ()
Jutro S-T. Hvala za odgovore včeraj, danes je že bolje in tudi zaenkrat ne čutim zbadanja v mišicah.
Tero, če ti je bolj trance všeč ti priporočam tole, pa okol 30 sekund je začetk.
Tero, če ti je bolj trance všeč ti priporočam tole, pa okol 30 sekund je začetk.
Lion29 ::
ta jeliuncic je ze prav dosadan s svojimi forami... naj naredi sebi in vsem nam uslugo.. in naj vprasa teota za nasvet, kako...
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Indeed.
Jelinčič je nacionalist in tako se tudi mora, če hoče ali ne, obnašati.
Lol, afna primerjave na Zahod. Zahod je nekaj najbolj bednega na svetu. Kennedy? Who the fuck je to za en pedr. Bogme, bi ga lahko zaradi mene vsaki dan ubili.
Jelinčič je nacionalist in tako se tudi mora, če hoče ali ne, obnašati.
Lol, afna primerjave na Zahod. Zahod je nekaj najbolj bednega na svetu. Kennedy? Who the fuck je to za en pedr. Bogme, bi ga lahko zaradi mene vsaki dan ubili.
Regards, Apple
Regards, Apple