Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
Mipe ::
Je že konec sveta?
Harold Camping namreč pravi, da naj bi bil 21. oktobra letos konec sveta.
Kolikor gledam na koledar, je datum pravi.
Kolikor pa gledam ven, še ne vidim hudičkov z trizobi, ki bi me lovili.
Harold Camping namreč pravi, da naj bi bil 21. oktobra letos konec sveta.
Kolikor gledam na koledar, je datum pravi.
Kolikor pa gledam ven, še ne vidim hudičkov z trizobi, ki bi me lovili.
OmegaBlue ::
damn hipster @koyotee
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Bananovec ::
Danes sem se pogovarjal z enim tipom. Tip hodi v 3. letnik računaške šole, jaz v 2. zdravstvene in po 5 minutah pogovora je bilo jasno, da imam kar se njegove stroke več znanja kot on. Izgleda je bil celi cajt za knjigami, pa tega kar je prebral ni nikoli probal. Zaostal je v letu 1999.
-kmet!
-kmet!
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()
Preberi še 1x.
Regards, Apple
Regards, Apple
ne bluzi ti tu. Nismo gospodje z doktoratom. Dejstvo je, da to kar se v šoli učiš, moraš doma dodatno predelati, če želiš dodatno znanje. Če imaš v tri prekrasne nadudlan folk, ki nikoli ni preveril to, kar je v šoli napisal (torej je slepo verjel), je ta folk enakovreden tistemu neizšolanemu, ki za minimalca dela za trakom. Oz. ne, ta folk je še slabši.
Izgovori kot mi jih je tip podal "saj te vem, ker hodim na računalniško" ali pa "en prjatel, ki je bil na tekmovanju v navijanju mi je to povedal" pri meni ne funkcionirajo.
Ko pa tipa vprašam, ali je to že sam dejansko vprašal, pa je prvo 5 minutna tišina na to pa eden izmed zgornjih izgovorov.
Izgovori kot mi jih je tip podal "saj te vem, ker hodim na računalniško" ali pa "en prjatel, ki je bil na tekmovanju v navijanju mi je to povedal" pri meni ne funkcionirajo.
Ko pa tipa vprašam, ali je to že sam dejansko vprašal, pa je prvo 5 minutna tišina na to pa eden izmed zgornjih izgovorov.
Regards, Apple
Regards, Apple
galu ::
Aha, torej to tvojo 'strokovno znanje' je navijanje (to je edino, kar si dejansko povedal z zgornjim komentarjem).
Bravo, res.
Sej ne, da se z računalniki tudi da programirat, ali pa jih povezovat v razne mrežne skupine, BIOS modinge (USB disabling, kot primer)...
Torej bi naj vsak osnovnošolec moral imeti za domače branje vse Newtnove rokopise, gimnazijec Keplerjeve in Hubblove, da bi si dejansko dokazali da sila dejnasko je enaka zmnožku mase in pospeška in planeti krožijo okoli ene izmed goriščnic elipse, v kateri je Zvezda. Okay...
Bravo, res.
Sej ne, da se z računalniki tudi da programirat, ali pa jih povezovat v razne mrežne skupine, BIOS modinge (USB disabling, kot primer)...
Če imaš v tri prekrasne nadudlan folk, ki nikoli ni preveril to, kar je v šoli napisal (torej je slepo verjel)
Torej bi naj vsak osnovnošolec moral imeti za domače branje vse Newtnove rokopise, gimnazijec Keplerjeve in Hubblove, da bi si dejansko dokazali da sila dejnasko je enaka zmnožku mase in pospeška in planeti krožijo okoli ene izmed goriščnic elipse, v kateri je Zvezda. Okay...
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
Spet bluziš. Računalništvo je njegova stroka. Če ne zna osnov enostavnega navijanja, potem je vse ostalo le še za blamažo. Tako kot vsak tvoj post.
Tebe opisuje en Emkejev verz: ".... celi cajt si govoru, pa nam nisi nič povedo...."
Bi pa tudi v podobnih primerih tudi ti izjavil enake nebuloze.
Taki folk ignoriramo, blokamo, nato pretepemo. + ne spoštujem, pa saj ni nič spoštovanja vrednega
Tebe opisuje en Emkejev verz: ".... celi cajt si govoru, pa nam nisi nič povedo...."
Bi pa tudi v podobnih primerih tudi ti izjavil enake nebuloze.
Taki folk ignoriramo, blokamo, nato pretepemo. + ne spoštujem, pa saj ni nič spoštovanja vrednega
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
Steinkauz ::
haha, guetta alpa avb, isti kurac. Skret od komerciale, to je za pičke kot si ti tero. To pa je za taprave dece:
To model. Techno FTW
Samo dandanašnji minimal je crap od crapa
Tole so bla zlata leta:
Pa hardstyle
Trance pa sede vsake tolk cajta, sam ne za žure.
Guetta je vsekakor do amena komercialna pizda na nivoju snoop dogga/pitbula in podobnega sranja.
AVB je pa vseeno manj. Nekateri njegovi komadi so pure epic trance
Spet bluziš. Računalništvo je njegova stroka. Če ne zna osnov enostavnega navijanja, potem je vse ostalo le še za blamažo. Tako kot vsak tvoj post.
Ah dej no, kje v računalniški službi pa potrebuješ navijanje? Ogromno ogromno dobrih grafičnih oblikovalcev, programerjev nima POJMA o navijanju, pa so vseeno hudičevo dobri v svoji specializaciji 'računalništva'.
Skrivanje za stavki: 'ne spet bluzit', 'ne jajcat', 'sam nakladaš' in verzi od nekih slovenskih reperjev je tipično obnašanje človeka, ki ima probleme v intelektualnem pogovoru. Verjamem, da ti pri tvojih kolegih v MS gre dobro, ampak s takim načinom ne prideš nikamor na kaki višji stopnji debat.
EDIT na tvoj edit:
Take kot si ti, pa noben normalen človek niti ne sprejme medse. Zato se držiš v svojem krdelu sovrstnikov (sfalirancev), v katerem se dobro počutiš in dobro je tako.
Civilizirana družba te noče.
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
Gladi ::
Od kdaj je pa primat računalnikarjev to, da morajo znati navija rač. komponente?
Dejstvo je, da za neko 'resno' ukvarjanje z računalništvom, boš moral doma določene stvari se učiti(kar se jih v vsakem primeru moreš s časom, glede na razvijanje IT področja). Ampak dejstvo je tud to, da te v šoli učijo neka osnovne pojme programiranja/elektrotehnike/strojne opreme/ delovanje komunikacijskih sistemov, naučijo te načina dela, način programiranja in načina reševanja določenih naprimer programerskih problemov. No, saj nej bi te, realnost je od šole do šole ter od dijaka do dijaka različna. Ostalo je na dijaku kako in kaj bo naredu, sicer pa se baje v poprečju 1/4 maturantov računalništva kasneje v življenju dejansko ukvarja s tem poklicem.
Dejstvo je, da za neko 'resno' ukvarjanje z računalništvom, boš moral doma določene stvari se učiti(kar se jih v vsakem primeru moreš s časom, glede na razvijanje IT področja). Ampak dejstvo je tud to, da te v šoli učijo neka osnovne pojme programiranja/elektrotehnike/strojne opreme/ delovanje komunikacijskih sistemov, naučijo te načina dela, način programiranja in načina reševanja določenih naprimer programerskih problemov. No, saj nej bi te, realnost je od šole do šole ter od dijaka do dijaka različna. Ostalo je na dijaku kako in kaj bo naredu, sicer pa se baje v poprečju 1/4 maturantov računalništva kasneje v življenju dejansko ukvarja s tem poklicem.
kopriwa ::
crazyLIKEme ::
Naš "Umči" je padel za 10 mest. Slaba. :(
drugače je pa itak žalostno, da se je elektro glasba toliko skomercializirala. Je iskanje res kvalitetnega in dobrega DJa in najpomembneje takšnega ki vrti po tvojem okusu preklemansko težko.
V kr poslušite svoje Guette in Armine. Jaz ostajam na hardcoru, še najbolj ziher :D
drugače je pa itak žalostno, da se je elektro glasba toliko skomercializirala. Je iskanje res kvalitetnega in dobrega DJa in najpomembneje takšnega ki vrti po tvojem okusu preklemansko težko.
V kr poslušite svoje Guette in Armine. Jaz ostajam na hardcoru, še najbolj ziher :D
http://crazyl1keme.deviantart.com/
koyotee ::
haha, lamer, narodnozabavna se piše skupaj
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Ah dej no, kje v računalniški službi pa potrebuješ navijanje? Ogromno ogromno dobrih grafičnih oblikovalcev, programerjev nima POJMA o navijanju, pa so vseeno hudičevo dobri v svoji specializaciji 'računalništva'.
Skrivanje za stavki: 'ne spet bluzit', 'ne jajcat', 'sam nakladaš' in verzi od nekih slovenskih reperjev je tipično obnašanje človeka, ki ima probleme v intelektualnem pogovoru. Verjamem, da ti pri tvojih kolegih v MS gre dobro, ampak s takim načinom ne prideš nikamor na kaki višji stopnji debat.
EDIT na tvoj edit:
Take kot si ti, pa noben normalen človek niti ne sprejme medse. Zato se držiš v svojem krdelu sovrstnikov (sfalirancev), v katerem se dobro počutiš in dobro je tako.
Civilizirana družba te noče.
Lol, ne. V murski sem mogoče bil like 2x?
Višnja stopnja? Ker baksuz si pa ti? Kao zvišani, plemenit govor pa vseeno nič ne poveš, niti ne navedeš virov, sama usta so te.
In brez skrbi, v družbi sem dobro sprejet. Pa tu ne mislim hašišarjev.
Edit. Ne moreš sprejemati drugačnosti, kr en.
@nekih slovenskih reperjev: Dojel si bistvo oz. ga nisi. Točno o tem govorim. Imaš teorijo, prakse pa ne. V teoriji od svojih frendov veš, da je to bedna pedrska muzika za hašišarje, v resnici pa tej glasbi niti nisi dal priložnosti.
Na kratko: Razlagaš na okrog o mojih jajcih pa še svojih nisi videl
Lol, ti si zadnji človek, ki bi lahko drugim sodil kaj so in kaj niso. Sry newfaggot, trollanje ne poteka tako.
Lol, pravkar opazil, da zna biti azijska (korejska = k-pop) pop muzka () dokaj zabavna napram ameriški.
Zgoraj ni K-POP, le elektro.
Še en simbol, ki je nekdaj veljal za prinašalca sreče, da se ne bo širila samo negativna energija:
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
Lol, ne. V murski sem mogoče bil like 2x?
Višnja stopnja? Ker baksuz si pa ti? Kao zvišani, plemenit govor pa vseeno nič ne poveš, niti ne navedeš virov, sama usta so te.
In brez skrbi, v družbi sem dobro sprejet. Pa tu ne mislim hašišarjev.
Edit. Ne moreš sprejemati drugačnosti, kr en.
@nekih slovenskih reperjev: Dojel si bistvo oz. ga nisi. Točno o tem govorim. Imaš teorijo, prakse pa ne. V teoriji od svojih frendov veš, da je to bedna pedrska muzika za hašišarje, v resnici pa tej glasbi niti nisi dal priložnosti.
Na kratko: Razlagaš na okrog o mojih jajcih pa še svojih nisi videl
Lol, ti si zadnji človek, ki bi lahko drugim sodil kaj so in kaj niso. Sry newfaggot, trollanje ne poteka tako.
Kot višnjo stopnjo mislim nek forum, na katerem potekajo debate na 'nadhašišarskem' nivoju. Torej ne, ne mislim sebe.
Viri... A mešaš debate iz vseh ostalih tem v nakladalnico - so that's what it's about... :eyeroll:
Pa ja ne boš kr na slepo verjel enim številkam na internetu, katere je naredila neka skupina, katere sploh ne poznaš, ali?
Srsly, pač vseh stvari ni na internetu (mja, shocker), sploh pa kakih pogodb med raznimi podjetji itd.
Kako si ti sprejet v družbo, je res, da ne morem presojat čist pravilno, saj te ne poznam osebno, ampak le preko bitov, ki nam jih pošiljaš preko interneta... Ampak iz tega se človeka tudi da prebrat, saj se na internetu ponavadi ne 'skrivamo'... Saj se nimamo pred čim (anonimnost).
No, kar se pa rapa tiče... Čist iskreno, ne maram te glasbe zaradi:
a) jaz si ne predstavljam muzike brez petja in kitar-e (sem tudi glasbenik). Ker rap nima nobenega od tega (vsaj v veliki večini), me nikoli ni preveč zanimal.
Dejansko imam najraje rock/metal/klasiko
b) zaradi slabega glasa, na katerem je zaradi določenih ljudi (predvsem dilerjev, razbijačov, lokalnih luzerjev), kateri poslušajo le to in forsirajo to stvar drugim.
Ker sem si kot mladenič postavil sliko da to nočem postat, se tudi zdaj tega izogibam.
Sta pa mi npr. Murat&Jose zakon.
Tako to gre.
Zaradi orožja bomo skinli vojsko. Your point?
Regards, Apple
Regards, Apple
lofl, za tebe nismo sigurni
Regards, Apple
Regards, Apple
Gladi ::
Sem pogledal lani, ja. Sama vsebina je kr bolana, je pa za pogledat film. Sicer režiserjeva razlaga je, da je preko nekakšnih "metafor" v filmu prikazal razkroj srbske družbe pred, med, in po vojni. Zato pa je naslov, Srpski film.
IvoJan ::
kdo gledal a serbian film?
bolano.
Jaz sem se ob filmu zabaval. Pa ne tako, da bi se smejal na polno. Zanimiv film, predvsem zato, ker na koržniku ponudi več kot pričakuješ.
Regards, Apple
Regards, Apple
kaj je ot?!=
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
x
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
Prižgat kaj?
Regards, Apple
Regards, Apple
crazyLIKEme ::
kok paše po 1,5 mescu enga prižgat *--*
a ni brezveze? Če si brez mesec in pol bi pa lahko bil še mesec in pol :P
http://crazyl1keme.deviantart.com/
Rabi kdo izvleček The Hidden Wiki? Pravkar dljam x) in lahko samo za vas kam naložim.
Edit: Za delujoč link me kontaktiraj .)
Edit: Za delujoč link me kontaktiraj .)
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
Regards, Apple
Regards, Apple