» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
798 / 1180
»»

Gladi ::

Če je depresiven, nej gre zdravniku, ta pa nej ocen kaj pa naprej.

Za širjenje ženskih poznanstev je najbolje da greš z kolegi v petek mal vn pit, in si počasi širiš krog ženskih poznanstev.
Sam osebno sem bivšo spoznal preko FB ja :D

__Devil__ ::

http://www.youtube.com/results?search_q...

sploh ni važno

Snopp Dogg!! < 3

Zgodovina sprememb…

Lion29 ::

lol@tero.... badoo je prava stvar zate, pa ona&on.com :D
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

guest #44 ::

Gladi je izjavil:

Če je depresiven, nej gre zdravniku, ta pa nej ocen kaj pa naprej.

Za širjenje ženskih poznanstev je najbolje da greš z kolegi v petek mal vn pit, in si počasi širiš krog ženskih poznanstev.
Sam osebno sem bivšo spoznal preko FB ja :D

Spoznavanje žensk na način, ki ga ti impliciraš je precej porazno početje. Veliko, če že ne večina žensk prisotnih je zgolj "jebi odjebi material". Za iskat kvalitetne osebke je res zguba časa. Dobiš pa nekaj spoznanstev ja...bolj malo vrednih IMO.

Internet je recimo še najboljša izbira imo. Malce bolj tvegana je pa ponudba toliko večja in bolj raznolika. Sam sem dobil tako dve ženski, s katerimi sem bil/sem dlje časa. Z tistimi, ki sem spoznal vni pa je trajalo malo. Je pa seveda stvar kaj iščeš.

Intelektualne ženske z res originalnim mnenjem ni skoraj nič...vsaj srečal še nisem takih, vse bolj ali manj (v Slo in s katerimi sem imel opravka) propagirajo tipične levičarske floskule, vredne pol k**** nič.
Je pa mogoče napaka, da iščem intelektualnost.

Še najbolj se IMO obnese ženska, z podobnimi nazori kot ti. Nasprotja se privlačijo je imo napačna predpostavka za te situacije.
Kake nazore pa imaš...bog ti vedi. Ženske by and large rad vidijo samostojnost in samozavestnost pri moškemu, takšno ali drugačno. Geek gor ali dol. Važno je da najdeš svojo nišo.
Zatorej najbolj srečen boš z žensko, ki se giblje v tvojih vodah.

Sicer pa točne nasvete ti težko dam, ker jaz nisem še najdu prave...zgolj zadovoljive aproksimacije, kar sicer ni tok slabo.

Predlagam internet kot prvi vir.

galu ::

Dej jverne, ne smeti Nakladanice s takimi konstruktivnimi posti..;((
Tako to gre.

d00h, da je 3/4 žensk od petkih zvečer pojebi/odjebi materjala, ampak point vsega je, da si pridobiš čim večji spekter tebi zanimivih žensk(prvi vtis) ter jih kasneje sortiraš do ustrezne kandidatke. Torej več žensk ko poznaš, večja je verjetnost da boš našel sebi primerno. Res pa je da odvisno s kom se družiš

Tero ::

Mah to je tak tak. Sam vem da nisem za avanture in podobno in tudi na takih placih težko spoznaš kakšne ženske ko so bolj intelektualne in imajo neko svoje razmišljanje in svoj ego.
Samo je smešno ne. Preko interneta res lahko kaj pametnega spoznaš, samo ne slovenke. Jaz priznam da sem se kaka dva meseca nazaj celo zaljubil v punco ki je iz Los Angelesa, spoznal pa sem jo na omegle :D
Internet ja. Samo ne mi z nekimi ona on in podobno ker tisto je popolno sranje...

Še kakšna ideja?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Pri internetnem spoznavaju je največji problem to, da se zaljubiš v svojo predstavo nje in ne realne, pa recimo karakter pa določeno obnašanje se razkrije šele v RL in tako naprej.

Ena iz med možnosti spoznavanje je da, da se včlaniš v kakšno društvo, rekreativen športni klub, ali pa recimo med prostovoljce, kjer so ponavad res(dejansko RES) hude ženske. No saj tam kjer sem bil jaz...
Čeprov v zadnjem času opažam da pri nas v Lj je vedno več hudih joggarc ter sprehajalk psov, je pa res da nekateri lah brez problema vzpostavjo kontakt z neznano osebno, nekateri pa glih ne mormo tko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gladi ()

galu ::

Gladi je izjavil:

je pa res da nekateri lah brez problema vzpostavjo kontakt z neznano osebno, nekateri pa glih ne mormo tko.

Noja, odvisno tudi od osebe s katero hočeš stopit v stik.;)

Moj nasvet so tudi tile krožki in podobne stvari. Tam se ponavadi pokažejo pravi karakterji ljudi.
Tako to gre.

Kakšni krožki? O čem?

Janac ::

ta fak?

pijem kavo s kakavom? :O

Kak je danes dolgočasni dan. Odkar sem zjutraj prišel iz teka sem se vlego v postelji in od tarkat ležim v postelji(vmes sem nekaj pojedel) in gledam neumne filmčke po youtube..
Kakšna ideja kam se naj dam?

mtosev ::

idi na bazen
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Bazen? danes koliko vem bo veliko poslabšanje vremena

Pozna kakšnega tatuista, ki dela privat ter je dokej kvaliteten?

za notranji bazen še nisi slišal?

Pizda tero, 2 stvari imas na razpolago, ce ti je zmeri tak dolgcas...

zaposli se ali pa se ustreli.... sam nehi tuki jamrat...

zaposlis se pa lahko na 100 miljonov nacinov....

1. beres knjigo (oh wait.. we don;t to that anymore)
2. pogledas film... ce ti je dolgacas cele tedne, pol poglej kako serijo ali anime, ki ima dosti epizod.... priprocoam nek tuj jezik..japonscina ali spanscina ali italjanscina, da se zraven se kaj naucis

3. spravi se delat nekaj kreativnega... bodisi se nekaj uci (plesat, zonglirat, pet, zvizgat, skakat s kolebnico, tujega jezika, hitrega raucnanja, hitrega tipkanja, hitrega branja,tehnik hitrega pomnenja, ucenje kitare ali kakega drugag instrumenta...etc) ali pa nekaj ustvarjaj (kaksne ladjice ali druge modele, nekaj risi, sestavi spletno stran ali FB aplikacijo... ustvari neko igrco... posnami zanimiv YT skec, zacni pisat blog o dolgcasu....)

4. lahko gres ven odkrivat svet... vzami bajk in odkrij vsaki ktoicek svojega kraja, pol gres do sosednjega....

5. najdi si pink ponk ali tenis (sah ali karkoli partnerja (parnerico) in prezivi popoldneve tako

6. NEHAJ PATETICNO MORIT vse okoli sebe in se spravi v red

IvoJan ::

Pejd na babe. Ne se smilt samemu sebi ker pol je res bols da se ustrelis. Sem v rahlo hujsi situaciji kot ti in te razumem. Ce ne najdes sihta ki bi ti odgovarjal, pejd kelnarit. Pridobil bos veliko social skillov in bos mogoce celo kako babo zapel. Jebemti.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IvoJan ()

1.Saj večkrat berem kako knjigo.
2: mah cele dneve pa spet ni ql filme gledat
3. Pišem nek članek o priklopu arduino mikrokontolerja na router
4. Na kolesu so menjave crknle in nimam denarja za popravilo
5. Edini šport z katerim se ukvarjam je tek

6. Mah saj ve da morim.. Samo še vedno lahko ignoriraš moje poste, saj je to nakladalnica

Ne glede na vse še vedno mi je pogosto dolgčas.

tKBurek:
Ja saj sem malo osamljen...
Zelo rad bi nekaj delal samo za kelnarjenje res nisem. Saj še kozarca ne znam nosit brez da bi ga polil... Sem ful nerodn drugač

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tero ()

Nimaš nobenega kolega s katerim bi šel recimo na kavo?

IvoJan ::

S cajtom se ulaufas in bos kozarce nosil brez problema ;) believe me.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

fak, ne znas kuhat (in niti noces, ker si sam sebe preprical, da ne znas)
ne znas nest kozarca (ker si sam sebe preprical, da si storast)...

pizda no... za vsako stvar najdes kup izgovorov... sprasujem te kje mislis, da je problem? :8)

Rias Gremory ::

totalno se strinjam z Lion29
uzem se v roke, reč si da si dedc in nehaj životarit in bo takoj bolš. kelnarjenje ti bo dobro delo imo ker boš bol socialen itd.
če se ti da lahko doma še telovadiš, kakšno uro na dan in se boš sproščal+ ne bo ti dolgčas.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Jah nisem sam sebe prepričal. Te podatke sem dobil z logičnim sklepanjem in analitičnim opazovanjem. Recimo danes ko so stari imeli nek piknik so me prosili naj jim prinesem ven krožnike in so mi vsi popadali po tleh. To se je že zelo velikokrat zgodilo v mojem življenju. Nekako predvifevam da več kot povprečnemu človeku.

Lej jaz vem v čem se dober in v čem sem ful ful slab. Je pa tak da sem slab v stvareh katerim so drugim ljudem povsem samoumevne in smešne. Dober recimo sem v analitčnem razmišljanju, opazim stvari v okolju ki jih drugi ne, znam prebrat dobro človeka.
In pa sem po duši pravi geek. Se pravi dober sem v računalništvu(no pač splošnem programirat ne znam) rad pomagam ljudem. Zelo rad pomagam ljudem pravzaprav. Moja največja želja je da bi nekoč delal v službi kjer bi lahko pomagal ljudem. Samo pač moje psihofizične sposobnosti niso take da bi lahko bil reševalec, policist ali gasilec.

hmmm...rad bi pomagal človeku?
je sto in en način kako pomagat človeku in ne samo da si reševalec itd. IMHO

Naprimer?
Zelo bi šel kaj delat v kako prostovoljstvo. Samo če greš na prostovoljstvo.org in klikneš posredovalnico del za Maribor ni "nič" Ali je ta projket Simbioza(saem že prijavljen) ali pa delao z otroki v čem se jaz slab.
Pozna kdo kje kakšno drugo prostovoljno delo?

vcasih imam obcutek, da zeli folk vse dobit na pladnjo iz fotelja pred racunalnikom....

pejdi ven med folk in se ti bo odprlo miljardo razlicnih stvari.... pejdi na kartias, RK slovenije ali kam drugam pa prasi, kako bi lahko pomagal... pejdi na socialno pa tam prasi... moznosti je na miljone!

in a tvoje analiticno misljenje (LOL) ti ni povedalo, da nic ni za vecno? Svojo nerodnost lahko kadarkoli odpravis, svoje znanje kuhanja lahko kdarkoli na easy nadgradis, programirat se lahko naucis kadarkoli, socialen lahko postanes kadarkoli... etc, etc...

sam please nehaj iskat izgovore skoz

Hm. Torej ti recimo praviš da naj grem recimo na RK potrkam na vrata in vprašam če rabijo prostovoljce?
Če bi jih res rabili zakaj tega nebi dali na internet? Jah moja "socialna mreža" je precej mala in nimam veliko prijateljov ali znancev. Tako so že nekateri jezni na mene ker jih skoz sprašujem za službo-

nisem mislil čisto tako.
ko greš iz bajte in vidiš koga ki rabi pomoč mu pomagaš. folk ki rab pomoč je zunaj na MILIJONE in ne bo pršu pred tvojo bajto in prosu za pomoč. ti moraš jet ven in poiskati tiste ki iščejo pomoč in tako jo bodo našli :)

ampak IMO prvo si naberi čim več samozavesti da jo boš lahko dajal drugim in jim pokazal da se vse da.

Sonček je precej dejaven na štajerskem delu, naprimer, in zagotovo mate kakšne centre za mladino, kjer iščejo prostovoljce etc...

@Tero:

zivljenje se ne vrti okoli interneta... no moje ze, vecine ljudi pa ne... tako da JA, potrkaj na vrata RK in vprasaj ce rabijo kaksnega prostovoljca in ce ga ne rabijo, te bodo SIGURNO napotili kam naprej....pismo no, sej ne zivis v neki jami 500m pod zemljo in ti ni internet edini stik z zunajim svetom... omg...

Mentalist ::

Malo jaći naslov.
Lool.

Heh živim v kleti in internet je 90% mojega časa stik z svetom. Nekako do neznanih ljudi it is začet nek pogovor mi je tako čudno...

pa pojdi s tošev na kavo

Heh ni denarja.

Tero je izjavil:

Heh živim v kleti in internet je 90% mojega časa stik z svetom. Nekako do neznanih ljudi it is začet nek pogovor mi je tako čudno...

omg ...get over yourself...cudno? ta fak?

pismo bi te tvoje starse nateral nekam...in tebe zrawn

Zakaj pa to?

nej mtosev plača

mtosev je že plačal:)

@tero naredi mi domačo nalogo

Hehe. kater predmet? če ja kaka matematika(fizika ali kako računanje) ali kakšno programiranje pol nisem pravi :)

zgodla, slova xd

?
Lahko malo več poveš? Kaj konkretno?

PrimozR ::

Tero je izjavil:

Lej jaz vem v čem se dober in v čem sem ful ful slab. Je pa tak da sem slab v stvareh katerim so drugim ljudem povsem samoumevne in smešne. Dober recimo sem v analitčnem razmišljanju, opazim stvari v okolju ki jih drugi ne, znam prebrat dobro človeka.
In pa sem po duši pravi geek. Se pravi dober sem v računalništvu(no pač splošnem programirat ne znam) rad pomagam ljudem. Zelo rad pomagam ljudem pravzaprav. Moja največja želja je da bi nekoč delal v službi kjer bi lahko pomagal ljudem. Samo pač moje psihofizične sposobnosti niso take da bi lahko bil reševalec, policist ali gasilec.

Dober v ničemer, slab v vsem mogoče?

moj življenjepis morm napisat :)

Pipi sem enkrat že tu pastal moj cv in tam lepo me opisuje :)

http://robi.tv/CV,pdf

Če vam link ne dela uporabite malo logike...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tero ()

@tero a bi mi napisu moj življenjepis k se men needa

EDIT:jutr sploh nimamo slove :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

heh to bo malo težko glede na to da te ne poznam

drgac mam js velik dela, loh na pocitnce prids pa bos delu
««
798 / 1180
»»