» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
661 / 1180
»»

Steinkauz ::

Very nice

__Devil__ ::

uf uf 8-)

iNooby ::

če je kdo zainteresiran za cod2 klan dodaj na xf : kajtejazvem
slotech cod2 klan
Haters gonna hate...

PacificBlue ::

Seka8-)
I’m out.
:3

Skoraj sem se streznil. Kul je 8)

Caleneth ::

Sedaj bom znesla vse kar mi je na duši v nakladalnico, ker je pač nakladalnica in se tukaj naklada o vsem bogem stuffu. So let's get started.

Danes sem slišala neko blazno noro teorijo o človeški populaciji. S kolegico sma se pogovarjale o tem kakšne bo svet čez 50 let. In nato omenim, da bi naj do leta 2050 bilo že 9 bilijonov ljudi na svetu. Pa mi reče kolegica: Eh pa kaj je s tabo. Nebo tak. Že zdaj jih razredčujejo. Veš za tisto genetsko spremenjeno hrano? No, to more nekdo preizkusit. In pošljejo to v nerazvite države, recimo Afriko, pa tam Azijo; ljudem za jest. In ljudje tud umirajo zaradi tega, oz ravno v ta namen pošljejo, ker je ta hrana strupena. So toto hrano jedle 4 nosečnice, pa so vse splavile. A misliš, da bi si toto hrano upali poslat v New York...? Pa veš za vse tiste naravne katastrofe pa potrese pa cunamije itd? Kje se dogajajo? V nerazvitih delih sveta. Zakaj misliš, da glih tam? Zato, ker to povzročijo z namenom. Pod vodo nekaj preizkušajo, recimo veš Amerika pa tote atomske bombe pa izumi itd. In to oni vse tam v bližini preizkusijo, in to tudi zanalašč, da se sproži katastrofa in da umrejo ljudje. Tak da... nas nebo tolko, ker jih razredčujejo.
Ker sem med njenim govorom skoraj padla v trans, sem rabla nekaj časa, da sem prišla k sebi. In nato sem se ji spravla razlagat osnove geografije. >:D Vse od notranje zgradbe Zemlje, razvoja površja skozi čas, do premikov in drsenja litosferskih plošč, ter kaj se dogaja na stikih plošč ( tektonska dejavnost ). Glede hrane ji nisem vedla kaj rečt, ker nisem mela pojma o tem in sem sploh prvič kaj takega slišala. Ne morem pa rečt, da ni možno. Pa da če bi kdo atomsko bombo aktiviral, bi se ponovila zgodba z Hirošimo in Nagasakijem, kar bi pa vsekakor opazli če bi prišlo do tega. Mislim... Kaka teorija... Potem se mi je pa prav zasmilila in sem rajše v njeno dobro preklopla na nekaj bolj prilagojenega njeni ravni uma - načela debato o nakupovanju in razprodajah. ;((

Aja pa ugotovila sem, da Facebook nima za prevod. Danes je bil le 88% preveden v slovenščino. ;( Pa ura na steni se mi je pokvarla čez noč in sem se danes vstala ob 14. Ko sem se zbudla je blo verjetno 10, ker se vedno tu nekje vstanem... Skratka prižgem luč, pogledam na uro na steni in kaže 4:40. Nisem ravno dosti časa pozornosti namenla premikanju kazalcev in sem kar nazaj zaspala. Nato sem se zbudla zaradi blazne hice v sobi, potegnem rolete gor (mja nič čudnega nisem opazla, razen tega da je rahlo oblačno), prižgem pc, opazim uro - 14:08. Nato pogledam na uro na steni - 4:40. FUUUUUUUU.
Zdaj pa grem spat. Razmišljajoč o prihodnosti sveta. Good night.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Caleneth ()

galu ::

Si ti kake gobice jedla danes?
Tako to gre.

YaN-cH ::

Kake gobice končno en ontopic post v tej temi.

Ne hvala, se ne drogiram oz. ne jemljem prepovedanih substanc :D Vprašaj to raje mojo kolegico. :)) Razpisat sem se mogla, to je vse in mislim da se bom tud vsak večer preden grem spat, tak da se kar pripravite na moje poglobljene poste in razmišljanja. :>

Zgodovina sprememb…

crazyLIKEme ::

Na hard :D Smeha polna skleda, bo zgleda vsako noč pred spanjem :DD
http://crazyl1keme.deviantart.com/

iggy ::

lol bring on the joint k tole bodo smehi
Hey, you're fat!

PacificBlue ::

Keep on doing..Good work:D
I’m out.
:3

Carsko :D

whatever ::

Caleneth je izjavil:

Sedaj bom znesla vse kar mi je na duši v nakladalnico, ker je pač nakladalnica in se tukaj naklada o vsem bogem stuffu. So let's get started.

Danes sem slišala neko blazno noro teorijo o človeški populaciji. S kolegico sma se pogovarjale o tem kakšne bo svet čez 50 let. In nato omenim, da bi naj do leta 2050 bilo že 9 bilijonov ljudi na svetu. Pa mi reče kolegica: Eh pa kaj je s tabo. Nebo tak. Že zdaj jih razredčujejo. Veš za tisto genetsko spremenjeno hrano? No, to more nekdo preizkusit. In pošljejo to v nerazvite države, recimo Afriko, pa tam Azijo; ljudem za jest. In ljudje tud umirajo zaradi tega, oz ravno v ta namen pošljejo, ker je ta hrana strupena. So toto hrano jedle 4 nosečnice, pa so vse splavile. A misliš, da bi si toto hrano upali poslat v New York...? Pa veš za vse tiste naravne katastrofe pa potrese pa cunamije itd? Kje se dogajajo? V nerazvitih delih sveta. Zakaj misliš, da glih tam? Zato, ker to povzročijo z namenom. Pod vodo nekaj preizkušajo, recimo veš Amerika pa tote atomske bombe pa izumi itd. In to oni vse tam v bližini preizkusijo, in to tudi zanalašč, da se sproži katastrofa in da umrejo ljudje. Tak da... nas nebo tolko, ker jih razredčujejo.
Ker sem med njenim govorom skoraj padla v trans, sem rabla nekaj časa, da sem prišla k sebi. In nato sem se ji spravla razlagat osnove geografije. >:D Vse od notranje zgradbe Zemlje, razvoja površja skozi čas, do premikov in drsenja litosferskih plošč, ter kaj se dogaja na stikih plošč ( tektonska dejavnost ). Glede hrane ji nisem vedla kaj rečt, ker nisem mela pojma o tem in sem sploh prvič kaj takega slišala. Ne morem pa rečt, da ni možno. Pa da če bi kdo atomsko bombo aktiviral, bi se ponovila zgodba z Hirošimo in Nagasakijem, kar bi pa vsekakor opazli če bi prišlo do tega. Mislim... Kaka teorija... Potem se mi je pa prav zasmilila in sem rajše v njeno dobro preklopla na nekaj bolj prilagojenega njeni ravni uma - načela debato o nakupovanju in razprodajah. ;((

Aja pa ugotovila sem, da Facebook nima za prevod. Danes je bil le 88% preveden v slovenščino. ;( Pa ura na steni se mi je pokvarla čez noč in sem se danes vstala ob 14. Ko sem se zbudla je blo verjetno 10, ker se vedno tu nekje vstanem... Skratka prižgem luč, pogledam na uro na steni in kaže 4:40. Nisem ravno dosti časa pozornosti namenla premikanju kazalcev in sem kar nazaj zaspala. Nato sem se zbudla zaradi blazne hice v sobi, potegnem rolete gor (mja nič čudnega nisem opazla, razen tega da je rahlo oblačno), prižgem pc, opazim uro - 14:08. Nato pogledam na uro na steni - 4:40. FUUUUUUUU.
Zdaj pa grem spat. Razmišljajoč o prihodnosti sveta. Good night.

Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

@pacific hakla ga komad ja :D

komaj čakam da vidim gareth emerija v papayi 13.8 weee :D

ps. sabriel si dobra?
Haters gonna hate...

Caleneth je izjavil:

Ne hvala, se ne drogiram oz. ne jemljem prepovedanih substanc :D Vprašaj to raje mojo kolegico. :)) Razpisat sem se mogla, to je vse in mislim da se bom tud vsak večer preden grem spat, tak da se kar pripravite na moje poglobljene poste in razmišljanja. :>

Ah, sem se zapisal... xD
Mislil sem da kolegico. ;)

P.S. Bring it on. :D
Tako to gre.

whatever ::

iNooby je izjavil:

ps. sabriel si dobra?

Pomoje je jailbait.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

pomoje tud...
Haters gonna hate...

mogoče je raketa...
Haters gonna hate...

IvoJan ::

hahahahah vi ste nori xD
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Tody ::

Za štajerce itak ni kej druzga pričakovat kot da bi pisali bedarije.

Hahaha :D You guys made me laugh. Zanimiva ugibanja, ni kaj. Drugače pa, nisem jailbait. :D
Da povem, kaj se je včeraj ponoči zgodilo. Oz danes. Ko sem še bla na pcju sem prižgala luč v sobi. Kljub temu, da mam mrežo proti komarom gor, sem po tistem ko sem že ležala v pojstli opazla nekam čudno dosti golazni v sobi. Pa grem pogledat k oknu.. Aha tam je malo mreža strgana. Oh - SNAP. Sem bla zaradi tega prisiljena prvič letos poleti zapret okno ponoči...Prižgem luč in vidim da okoli nje letata 2 gigantski vešči. Vzamem neki papir, stopim na stol in čakam, da bi se kera od golazni vsedla na luč ali strop ali whatever. Nato mi je dopizdlo, ker sta še vedno letali tam naokrog in stopim s stola ko opazim še pajka v kotu. Pa še polno mušic na steni ob pojstli. In sem eni 2 kr speštala z papirom, samo sem vidla, da nebo ok ker so bli fleki pol po steni. Nič... grem po sesalec ( ura je bla pol 1 :> ), stopim na stol, posesam vešče, potem pajka in na koncu še mušice. Verjetno sem zbudla pol bloka, ampak mi je blo kratko malo vseeno, ker sem več ali manj ass do vseh sosedov v bloku. Važno, da sem lahko pol mirno legla v pojstlo brez gnusa, da bi čez noč po meni lazla golazen. In tak in tak še nisem mogla takoj zaspat, zato sem se še 1 uro jebala z Rubikovo kocko, samo ta zadnjo vrsto še moram sestavit, yaaay. :D

Zgodovina sprememb…

ta rubix cube je fun ja xD mene je neki v nogo ugriznilo in ne morem na to nogo sploh stopit -.-

Haha. Sesalec ftw.:D
Tako to gre.

jaz sem se enkrat te gamadi znebil z lakom za lase in užigalnikom xD

o.0

P.S. A samo meni FB šteka?
Tako to gre.

Mentalist ::

In spet sem na XP.:D
Lool.

iggy ::

lol, I must be wearing something that makes me look like I give a fuck
Hey, you're fat!

To pa je the most awesome spam song ever. Jaz jo zdaj že gledam 17. zapored, kr potegne te not :)). Badger badger badger badger badger badger mushroom mushroom snake snake oh it's a snake! :D
Zdaj pa kmalu pičim, cela zadeta od tote pesmi, na rojstni dan od fotra.

Zgodovina sprememb…

haha have fun xD kaj si slišala tisto presents presents verzijo?? XD

Hm, zdej ravno sem slišal v eni igrici eno pesem, kjer je refren Folow me. Glas je bolj 'godfather', spremljava pa je elektronska.. Mogoče kdo ve o čem govorim?:|
Tako to gre.

Alexius Heristalski ::

Caleneth je izjavil:

Danes sem slišala neko blazno noro teorijo o človeški populaciji. S kolegico sma se pogovarjale o tem kakšne bo svet čez 50 let. In nato omenim, da bi naj do leta 2050 bilo že 9 bilijonov ljudi na svetu. Pa mi reče kolegica: Eh pa kaj je s tabo. Nebo tak.

Kolegica ima prav, zato ker jih bo 9 milijard.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Tody je izjavil:

Za štajerce itak ni kej druzga pričakovat kot da bi pisali bedarije.

rasistični pa nebomo, kajne?
Haters gonna hate...

Tody ::

Res nebomo vi niste druga rasa :D

Slovenci pa foušija. Pač več nesemo štajerci, btk.

Alexius Heristalski ::

Z lepim se hvališ.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Meizu ::

__Devil__ je izjavil:

Slovenci pa foušija. Pač več nesemo štajerci, btk.

Hah... Pridi se z nami družit, pa boš videl kaj bo od štajerca ostalo >:D

lemme guess.. z dolenjske si?? xD

am... no :D Primorska :) Still deadly :D

black ice ::

ma kaki... :D

black ice je izjavil:

ma kaki... :D

Očitno nisi našel pravih :)

Lahko ti predstavim enga mojega prijatelja (no ja, sej res se ni za hvalit s tem), ki bi spravil pomojem celo Dolenjsko na kolena v pitju :)) Ne sam res, tip je žival :)

Sm vedo kaj morem rečt. :D

Jaz sem doma doma doma doam domaaaaa :D Kak je prečudobvit feeling ko prestopiš prag stanovaNJA in glasno zaloputneš vrata da zbudioš pol bloka juhuuu. Pa tak se mi je lepo odpela tota pesem v glavi, samo da sem si pela I'm home, Im hgome, waking up the neighbours, causing a commotion, cuz i'm all so awesome. Im homew, I'm homeeee, messing with a door handle, pretty big and new doormat, that beat a neighbour in a fight!!!

anyhOW

Skratka, mal sem še mam f krvi in se še treznim. Sam pustmo to. Da poročam kk je blo na rojstnem dnevu od tastarega. No on ma neko m,lado punco, samo jaz je na maram. Pa ne zato ker je sam par let starejša od men ampak ker je tak hudo samovšečna pa misli da sam še ona za fotra obstaja. -.- Skratka, pač mal bol moočna je... In ko sm prišla tja v gostilno so vsi nekaj pravli da je noseča. pa sem si itak misla da foter le ni tak utterly retard da bi ji šel froca delat. In sem pač hotla zvedet če je res pa sem izkoristla priloznost ko je sedela sama (ja pa pijana sem tud že bla mal(... Pogovor je nekak tak potekl:(- to sm jaz govorloa)
-Kdaj maš rok?
Kaki rok? Za izpit? ( misloim da je neke prej govorla da ja neki izpit padla pa da ma septembra nov rok al kaj pač že ASDFDGFHHJ...)
-Ja ne, te ko bo msali pizdun prišu na svet
( pa me je gledla čudno pol je pa pogtuntala)
kaj? kaj ti misliš da sem noseča?
-Ja SEJ Meni LAhko priznapš
Ha? Ne nisem, kdo ti je to reku?
-aja oprosti, dobro da zdah vem da si sam debela v trebuh.
....

in je šla bek, vrjetno sm jo užalila,. BOLI ME PIZDa. >:D l ZIHER MEje fotru šla pol zatožit, sam ni meu cajta da bi se ukvarjal z njenimi retardiranimi porblemi, ko si ga je tak pel s kolegi :DDD Oni bojo p še ziher do jutra tam sam men si ni več dalo pa vsi zanimivi osebki so ze šli cte sm pa še jaz šla.
Vi ste se pa medtm kreglai kdo vfeč spije... vam rčem da moj stari hahaha. Juter se neu NIČ spomnu, z mamo sma staule 5 €. 10€ dobim 8-)

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA F****** EPIC xD

Kok let maš Sabriel?
Od oke.. :D

strictom ::

Vi ne poznate leških pavrov da bi bluzli kdo velik popije...
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

LMAO. Zdaj sem se zbudla pa vidim kaki post sem včeraj napisala... :)) 21 sem. Zdaj pa pičim v trgovino po novo mrežo proti komarom... ;(

koyotee ::

shemale ;((
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

koyotee je izjavil:

shemale ;((

:))
Tako to gre.

Mentalist ::

Zanimiva si mi Sabriel. Daš MSN? Napiši pod ZS.
Lool.
««
661 / 1180
»»