Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

bluefish ::
Hm, Golica se mi nekako ne zdi primerna za državno himno. Morda v malce spremenjeni izvedbi.

Mentalist ::
woohoo!! DIRT 2 prihaja na moj komp. Čez 16ur :D
Na mojega tudi. Čez 3h. Partis is my friend.

Te muzike se ne morem naveličat poslušat.
meni ni všeč, preveč je na hard...
iNobby ti tudi rad poslušaš narodno?
Lool.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mentalist ()

Jaz sem se pa naveličal teh rokerjov raje poslušam to al pa neko klasično angleško muziko, brez bum bum bum bum, se vete kaj mislim.
Lool.

PacificBlue ::
Ma jaz bi lahk zdaj poslušal kr vse zvrsti:) Sem danes dobil še ojačevalec CA Azur 550A,zvočnike imam pa doma že dva dni-Warfedale Diamond 10.5. Zaenkrat sem navdušen.

I’m out.
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()

Kak se vam zdi CSI New York? Meni je tisti z očali antipatičn Fleck al kaj je že.
Lool.

koyotee ::
dva para enakih čevljev?
blagor ubogim na duhu
blagor ubogim na duhu

Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

galu ::
Za ene si dal kolk.. 70EUR?
Ah, ja... Otroci...
*Sej veš da se hecem.. You know I love you..
LoL. xD
Ah, ja... Otroci...

*Sej veš da se hecem.. You know I love you..

Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()

d0rK ::
Para nista enaka..Evidentno. Je isti model ampak sta precej razlicna ce dobro pogledas. En je rjav, drugi bel.
Pac tezko najdem cevle ki so mi vsec in vecina tanovih je cudnih pri jeziku.
Ene so ble 55 druge pa 75eur.. Nc posebnga, glede na to da so poleg se enih podobnih to moji edini cevlji. :P
Pac tezko najdem cevle ki so mi vsec in vecina tanovih je cudnih pri jeziku.
Ene so ble 55 druge pa 75eur.. Nc posebnga, glede na to da so poleg se enih podobnih to moji edini cevlji. :P

bluefish ::
Ima pa en tak robotski glas kot Stephen Hawking, le da je pri slednjem v ozadju res računalnik.

iNooby ::
Evo stvar je taka...
Crkno mi je računalnik, 90% sem da je napajalnik. grem dans v rolana po nov napajalnik, hočem priklopit stvar na matično in opazim to :
manjka en pin, žička. whatever..
zdaj pa jaz vas vprašam, ali je to normalno pri teh novih napajalnikih, in mi je crknla matična?
help :(
Crkno mi je računalnik, 90% sem da je napajalnik. grem dans v rolana po nov napajalnik, hočem priklopit stvar na matično in opazim to :
manjka en pin, žička. whatever..
zdaj pa jaz vas vprašam, ali je to normalno pri teh novih napajalnikih, in mi je crknla matična?
help :(
Haters gonna hate...

ja enakega, lol, razlika med napajalnikoma je edino to da je stari 350W ta pa 430W
Haters gonna hate...

dokaj normalno.

I’m out.

__Devil__ ::
fakk.. Logitech MOMO sem kupo danes v BB za 60EUR (walda, da se hvalim) zaj pa se mi ne da špilat, ker me noge bolijo pa zmatran sem

pizda vi ste vsi prizadeti al kaj? jaz vas resno sprašujem vi pa mtoseva igrate
Haters gonna hate...

fakk.. Logitech MOMO sem kupo danes v BB za 60EUR (walda, da se hvalim) zaj pa se mi ne da špilat, ker me noge bolijo pa zmatran sem
Zaradi DIRT2 si ga kupil?
Lool.

imallears ::
iNooby, d fak, ce je priklop napajalca isti pa vseen ne dela, pol je maticna, pa verjetn un tastar napajalc se vedno dela
lp, mtosev (i7 in the mail)

iNooby, d fak, ce je priklop napajalca isti pa vseen ne dela, pol je maticna, pa verjetn un tastar napajalc se vedno dela
lej ti res ne razumeš, ti bom poenostavil..brb
Haters gonna hate...

Zaradi DIRT2 si ga kupil?
eh.. dirt2, itak ne znam špilat z volanom, ker se še nism privado na volan. Bolše z tipkovnico :D. Nekam močn feedback je pa se ne morem navadit, pa še volan ne znam pritrdit na mizo.. one nogice ne znap "odpret" al kak se naredi to.. vlečem vun pa not, pa nikam ne gre, da bi jih dobo tak ko koža v navodilah na sliki :/.. ma kdo idejo ?
pm
drugač pa je kuj dober volan za 60€
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()

roli ::
Danes je tak čuden dan poln doooolgčasa. Tak zaspan/len/whatever. V glavnem v k***. Na srečo je tu nekaj zabavnega, da vsaj malo zbudi:
http://www.r00li.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roli ()

@ imallers priključek je seveda na obeh napajlnikih enak, razen da na starem(ko mi je vrjetno crkno) ne manjka noben pin, zdaj sem vido da sta na novem dve žički v enem pinu...tovarniška napaka?
Haters gonna hate...

Hm sam res, sem šel zdaj štet, moralo bi bit vsaj 20pinov,tako jih je pa 19...
I’m out.

čudno je res, ker na priključek gre vseeno 20 žičk, torej bi bilo logično da v vsak pin gre po ena žička, tako pa sta v enem pinu dve žički, bom kr nazaj nesel
Haters gonna hate...

jaaaa too!! končno sem prebral navodila in ugotovil da moreš zgornji del dol vzet da lahko tiste ročice na mizo šraufaš :P

PrimozR ::
bujakašan. Gand hepi?
Poglej specse katera žica ti manjka. Po možnosti je kaka taka, ki je podvojena in nizko obremenjena.
ROTFL, dejansko nisi tega pogruntal?!?!
Dej a mi daš eno U klipsno? Moja je počena :P
čudno je res, ker na priključek gre vseeno 20 žičk, torej bi bilo logično da v vsak pin gre po ena žička, tako pa sta v enem pinu dve žički, bom kr nazaj nesel
Poglej specse katera žica ti manjka. Po možnosti je kaka taka, ki je podvojena in nizko obremenjena.
jaaaa too!! končno sem prebral navodila in ugotovil da moreš zgornji del dol vzet da lahko tiste ročice na mizo šraufaš :P
ROTFL, dejansko nisi tega pogruntal?!?!
Dej a mi daš eno U klipsno? Moja je počena :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()

Danes bomo bli na compu pa se mogli učit pa malo se potepat pa take pa ob 20.00 komedije glejat pa take pa to.
Lool.