Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

PrimozR ::
Kaj ti bo oh in sploh komp, če je neuporaben, ker zanj ne moreš kupiti kompa? Kupil bi Phenoma in bi ti ostal keš še za software.
In če maš i7, ja, imaš preveč keša. Oz. imaš zgrešene prioritete.
In če maš i7, ja, imaš preveč keša. Oz. imaš zgrešene prioritete.

PacificBlue ::
Kea bojo zrihtali parkplac za študente v mb
Naj tisto napol zgrajeno stavbo zraven Serša namenijo za garažno hišo(za študente).

I’m out.
:3

__Devil__ ::
Kea bojo zrihtali parkplac za študente v mb
Naj tisto napol zgrajeno stavbo zraven Serša namenijo za garažno hišo(za študente).
Lol tisto je strojna :D. Zaj mamo mi tam včasih pouk, ko so se preselili na tezno. Serš si je kuj zasvojil tisto napol zgrajeno stavbo

d0rK ::
Buh, dobu en šot adrenalina dons...
Zajla za bremzo se je odhaklala zadi in to lih na enmu spustu v centru, v drugi roki pa deznik. Nasprot pa mamica z vozickom. x|
Zajla za bremzo se je odhaklala zadi in to lih na enmu spustu v centru, v drugi roki pa deznik. Nasprot pa mamica z vozickom. x|

Lol tisto je strojna :D. Zaj mamo mi tam včasih pouk, ko so se preselili na tezno. Serš si je kuj zasvojil tisto napol zgrajeno stavbo
Hehe,no nism mislil strojnega faxa:D pač koliko me spomin ne vara je tam zraven serša ena napol zgrajena stavba,ki jo je en študenski zavod oz organizacija gradil tko napol brez dovoljenj. In zdaj stoji tko že več let..:)
Sicer je pa tko še kr kriza s parkirnimi mesti v mb,najslabš ga je pustit pod Dravograjskim mostom, pri Pedagoški, ti ga "cigani" še zažgejo.Kar se je že zgodilo.

I’m out.

V mb je itak tolk ciganov ko slovencev če ne več. Avta sploh nikjer ne pustim "mirne duše".
Pazi se Tabora in ceste, ki pelje v smeri stari most-proti dravograjskemu mostu,tam je en mudel, ki rad teži..Sicer ima pa neverjetne cene avtoakustike in eksplozivnih teles, celo marijano dobiš extra gratis.

I’m out.

__Devil__ ::
Torej čez 3 dni prine ona najjača od nvidie? SUPER! ziher bom jo kupo! ko bo cena 100EUR :D

d0rK ::
Jao, GF 2 Ultra. Najdrazja komponenta kar sem jih kdaj imel. Prov zares mi slabo postane ko se spomnim koliko je kostala: 150k.

PrimozR ::
Ja, highly likely... Čez 3 dni, pa nobena pomembnejša novičarska stran nima o tem pojma. A gremo stavt? :D

Steinkauz ::
Jao, GF 2 Ultra. Najdrazja komponenta kar sem jih kdaj imel. Prov zares mi slabo postane ko se spomnim koliko je kostala: 150k.
Damn če upoštevaš še inflacijo je to like 800eur

Mladi pa neumni pravš. Čeprov jst nism pa pr kompih nikol pretiravu.

thexfale ::
Dober večer, koliko časa dejansko traja ura vožnje za B kategorijo? Js vozim po 45 minut, prjatu pa je reku, da je vozil po celo uro!
Hvala!
Hvala!

koyotee ::
45
ponavad
ponavad
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()

;-) ::
Pri peku so vozli tud po uro pa pol ko so bli topli inštruktorji:D
ma kdo idejo ka jebe router brezžični da ko sma 2 povezana noče na enem downloadat torrentov
ma kdo idejo ka jebe router brezžični da ko sma 2 povezana noče na enem downloadat torrentov

iNooby ::
Uh kako sem utrujen, bom šel kar v posteljo.
pizda sem sfukan ko prasica, grem spat.
pizda sem sfukan ko prasica, grem spat.
Haters gonna hate...

whatever ::
MARIJA PUMAGEJ MI!
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Tero ::
:)
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()

whatever ::
Šopaj, ti samo šopaj.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.

imallears ::
morniiiiing, what a beautiful fucking day to look for work it is! grr i wanna move my estate to LJ., MB. or sth.

FACEBOOK TRIK: Pritisnite GOR, GOR, DOL, DOL, LEVO, DESNO, LEVO, DESNO, B, A, ENTER in DESNI KLIK. Nato pritisnite GOR in DOL in pojavili se bodo čarobni krogi!
Haters gonna hate...

imallears ::
BRAVO, se alt+f4 si pozabu. A ni ze blo ze like 5 valov tega sranja na FB samo letos?
drgac pa čekdisaut
lol
drgac pa čekdisaut
lol

galu ::
FACEBOOK TRIK: Pritisnite GOR, GOR, DOL, DOL, LEVO, DESNO, LEVO, DESNO, B, A, ENTER in DESNI KLIK. Nato poženite cmd.exe, napišite Format C: in nato še pritisnite Y in pojavili se bodo čarobni krogi!
fixed!

Tako to gre.

FACEBOOK TRIK: Pritisnite GOR, GOR, DOL, DOL, LEVO, DESNO, LEVO, DESNO, B, A, ENTER in DESNI KLIK. Nato poženite cmd.exe, napišite Format C: in nato še pritisnite Y in pojavili se bodo čarobni krogi!
fixed!
ZOMG! did it work for you??? please reply!!!
Haters gonna hate...