Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

PrimozR ::
Two-step je air. FOXi so pa 'prestiž'. Anywho, še vedno mi ni jasno, zakaj bi bil coil nuja na transalpu, če zadevo vozijo z XC bajki?!? Sploh govoriva o isti stvari?

d0rK ::
Eden od dveh predavateljev je pojasnu da je coil bols ker je mel primer ko se je zadn amortizer nepopravljivo spustu nakar se je kolo posedu.
Nikakor ni nuja, sej sem reku da sam priporocajo.
A posods mas dnarja? D:
A posods mas dnarja? D:

Samek1337Q ::
Mah, dej ne *beep*, zdaj so le pač tile fedri na zrak toliko razviti, da so boljši od Coila oz. vsaj moji ljubi SID-i mi tako govorijo
. Kar se pa tiče zadnjega vzmetenja pa je jasn, da če nisi nek Slopestyle/Freeride/DH junkie, je zrak več kot zadosti, pa še bolj precizno si lahko nastaviš anti rebound pa te fore...
FOX je pa res... užitek za voziti...

FOX je pa res... užitek za voziti...

strictom ::
Pizda nabijate dolge poste. Daj bit bol IRC-like.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Eden od dveh predavateljev je pojasnu da je coil bols ker je mel primer ko se je zadn amortizer nepopravljivo spustu nakar se je kolo posedu.
A posods mas dnarja? D:
Edini primer, za katerega sem slišal. FOXev pa ne bi, sploh pa ne za 1k e in brez nastavljivega hoda. Lyrik U-Turn FTW!!!
Samek upam da imaš letošnje SIDe :P

A greš zraven? ;)
Aja, d0rk, ful mi je čudno, da ma od 140/160 mm okvirjev Maxle samo Meta, Nicolai (ampak pri tem si obsojen na Maxle oz. pač through axle) in pa Cube-ov 160 mm bajk (fritz al stereo, kerikoli pač že), pri katerem si prav tako obsojen na maxle. A je tko težko narest mal večji itnerchangeable droput na obeh strabeh? Če Commencal zna, očitno ne. Santacruz ima na nomadu odlično prližnost, ker je drop out velik, ampak menljiv samo na desni strani. Še Intense ima QR only na Tracer VPju.
Aja, d0rk, ful mi je čudno, da ma od 140/160 mm okvirjev Maxle samo Meta, Nicolai (ampak pri tem si obsojen na Maxle oz. pač through axle) in pa Cube-ov 160 mm bajk (fritz al stereo, kerikoli pač že), pri katerem si prav tako obsojen na maxle. A je tko težko narest mal večji itnerchangeable droput na obeh strabeh? Če Commencal zna, očitno ne. Santacruz ima na nomadu odlično prližnost, ker je drop out velik, ampak menljiv samo na desni strani. Še Intense ima QR only na Tracer VPju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()

Nimam pojma zakaj ne pomillajo se mal vec da bi pasala zadeva gor. DT ma opcijo zadaj 135x12 ampak je thru axle. Pa, 1600mm? :>
P.S. Ker sem postal malo obseden sem prejle zbral vse zeljene komponente za Knollya in poracunal ceno. Pfft. :(
P.S. Ker sem postal malo obseden sem prejle zbral vse zeljene komponente za Knollya in poracunal ceno. Pfft. :(

Tero ::
O fak
Ravno se zbudo. Alkohol je ful zanimiva stvar, samo kaj ko sem celi bogi zdaj :)
Najprej bil na fusbalu, pol smo pa šli malo pit.
Ravno se zbudo. Alkohol je ful zanimiva stvar, samo kaj ko sem celi bogi zdaj :)
Najprej bil na fusbalu, pol smo pa šli malo pit.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

1600 mm? Ne moreš samo povečat luknje, Throu axle bi potem enostavno padel ven. Ves point thruja je,d a imaš okroglo luknjo. Oz. pri Maxlu, na densi navoj, na levi luknjo, zabašeš os z leve skozi okvir in pesto, zašraufaš noter in zategneš 'quickrelease'. Pri ostalih through aksah potrebuješ imbus/ključ ;)

Kakorkoli ze, bi blo fajn met QR zadej, ja. :P
1600 se pa nanasa na zgornje velikosti vilc. :P
1600 se pa nanasa na zgornje velikosti vilc. :P

Alexius Heristalski ::
to ti za dvb-t govoris ali?
Nasplošno imajo slabo sliko. Že ob idealnem analognem sprejemu je spackana slika in v DVB-T je le še slabša. Poglej ORF in primerjaj.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Grozn kako me vseskozi cez dan zmanjkuje. Mislim da me je kronicna utrujenost ujela.
Seveda bom pa zdej fully awake ko bi moral iti spat.. Bleh, ocitno bo dons spet ponoc ucenje na sporedu!
Seveda bom pa zdej fully awake ko bi moral iti spat.. Bleh, ocitno bo dons spet ponoc ucenje na sporedu!

mtosev ::
me bored

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

me bored
You get a life should!
ahahhaah lol
you should get a life

M-XXXX ::
me bored
You get a life should!
ahahhaah lol
you should get a life
Ma neee? Nis nikol star wars gledal?

r5r ::
Tu so tej okvirji že spam! Vsaj 5% vseh prispevkov je v povezavi s kolesi tako ali drugače, to ni več offtopic.
And it makes me wonder.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r5r ()

Tero ::
Ja samo res. Odprite si svojo temo za kolesa.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.

ker nisi na www.slo-bike.com lol

koyotee ::
Mtosev, pejt jokat v pritožbe
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!

Ohja, kako mam filing da me bo Trek nategnu.
Nesu okvir v reklamacijo in mi je bilo receno da bom mogu zivet s tisto barvo okvirja katera mi bo dana. Ni kaj, krasno. Moznosti
vkljucujejo: bordo rdeco, grdo srebrno, mesanico satin modre in satin srebrne.. Jao, ce mi poturijo nek grd okvir bo to moj zadn
Trek ever. Ze ko sem tega kupu mi je ponujal diler prejsni model za konkretno vsoto manj [~50k SIT] pa sem kljub temu vzel
tega prav zaradi barve okvirja. Bi nekak clovek pricakoval da ce poc okvir brez moje krivde da ne bom potem se tko nategnjen in
da bo velka firma kot je Trek zadevo popravla in mi poslala okvir po zelji. Itak sem rekel da ce dobijo moj okvir iz 2002 pol OK, ce
ne, pa da 2009. Nisem jaz kriv da majo vsi pretekli letniki gnile paint jobe.
Bah, mogu duso spustit. Anywho, who's with me? :/
Nesu okvir v reklamacijo in mi je bilo receno da bom mogu zivet s tisto barvo okvirja katera mi bo dana. Ni kaj, krasno. Moznosti
vkljucujejo: bordo rdeco, grdo srebrno, mesanico satin modre in satin srebrne.. Jao, ce mi poturijo nek grd okvir bo to moj zadn
Trek ever. Ze ko sem tega kupu mi je ponujal diler prejsni model za konkretno vsoto manj [~50k SIT] pa sem kljub temu vzel
tega prav zaradi barve okvirja. Bi nekak clovek pricakoval da ce poc okvir brez moje krivde da ne bom potem se tko nategnjen in
da bo velka firma kot je Trek zadevo popravla in mi poslala okvir po zelji. Itak sem rekel da ce dobijo moj okvir iz 2002 pol OK, ce

Reality check maybe, you got some serious problems.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!

Ne, zato ker se sekiraš zarad ene pof. barve.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!

dober den

A res? Pofukane barve?
No sej nism pricakoval da bo folk ki ne voz kolesa resno zastopu ampak da ti olajsam thinking process: Se ti vozis v roza avtu?
No sej nism pricakoval da bo folk ki ne voz kolesa resno zastopu ampak da ti olajsam thinking process: Se ti vozis v roza avtu?

Ohja, kako mam filing da me bo Trek nategnu.
Ka pa je važna barva? Te bordo, satin, bla bla, to so 2002 modeli?

Ja pizda no, le zakaj je vazna barva. Ogabnega bajka mi ni v veselje vozt.
Trek ma vsak let za vsak model samo eno barvo. Bordo je ne vem, 2005, satin je 2008.
Trek ma vsak let za vsak model samo eno barvo. Bordo je ne vem, 2005, satin je 2008.

Tody ::
Dork kaj se pizdiš... Lepo pojdi na zavod za varstvo potrošnikov in toži nihovo deblo rit :) Boš videl koliko hitro bodo našli tvoj oddtenek :D

mare_ ::
Jst imam pa eno drugačno kolesarsko vprašanje: če kdo ve, kje v lj prodajajo kšna rabljena kolesa za vožnjo po mestu, ki bi bila v voznem stanju in ne preveč draga? :)

Lih uceri sm sestavu za kolegico en seznam moznih lokacij. Seznam ni preverjen.
1.)ROGO-ŠPORT Trubarjeva 76, 1000 Ljubljana 041-631-262
2.)Prodaja kolesa in delov za kolesa. Cene so po dogovoru. Za več informacij pokliči na 041 730 709 ali piši na mihajlo_ilic@hotmail.com.
3.)Drago servis na Gasilski cesti. To je 150m od VEB-a na Celovški oziroma druga ulica za pekarno. Dela pa do 16-ih če je pri volji. (Gasilska c. 3)
4.)g. Ilić, 041 730 709 Ima delavnico v Fužinah (ob progi), skladišče pa tudi v Šiški
5.)Trgovina Svad 01/422-81-92 – pri jezu za gostilno Pecaric [Vrhovci]
6.)http://www.bicikel.com/ - forum ima tudi prodajni oddelek
7.)Bolha
8.)Hervis [novo kolo]
1.)ROGO-ŠPORT Trubarjeva 76, 1000 Ljubljana 041-631-262
2.)Prodaja kolesa in delov za kolesa. Cene so po dogovoru. Za več informacij pokliči na 041 730 709 ali piši na mihajlo_ilic@hotmail.com.
3.)Drago servis na Gasilski cesti. To je 150m od VEB-a na Celovški oziroma druga ulica za pekarno. Dela pa do 16-ih če je pri volji. (Gasilska c. 3)
4.)g. Ilić, 041 730 709 Ima delavnico v Fužinah (ob progi), skladišče pa tudi v Šiški
5.)Trgovina Svad 01/422-81-92 – pri jezu za gostilno Pecaric [Vrhovci]
6.)http://www.bicikel.com/ - forum ima tudi prodajni oddelek
7.)Bolha
8.)Hervis [novo kolo]

r5r ::
Če potrebujete kolo ga ukradite, saj bodo ukradli tudi tega.
To je Ljubljana. Meni so ukradli precej velik in močan dežnik.
To je Ljubljana. Meni so ukradli precej velik in močan dežnik.
And it makes me wonder.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r5r ()

Ja najbols, gremo kr usi krast kolesa.
Bleh, sleep zeit. Treba ustat ob 5.00 pa se zacet ucit. Big day ahead. D:
Bleh, sleep zeit. Treba ustat ob 5.00 pa se zacet ucit. Big day ahead. D:

Looney ::
r5r, meni so ukradli tako kul marelo, da bom prebutala krivca in ga za jajca na rotovž obesla, takoj ko ga odkrijem.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

mare_ ::
nina, ne, v bistvu sem še zmerej brez :P
r5r, a tista, ki so ti jo pri nas ukradli?
in da zvem, da ma cimra fanta, šele na facebooku... mislm, vse kar je prav! :P
r5r, a tista, ki so ti jo pri nas ukradli?
in da zvem, da ma cimra fanta, šele na facebooku... mislm, vse kar je prav! :P

strictom ::
Men so zadnič spizdli bundo za 200€ pa punci drag plašč. Druge ni blo ko pa še cel tedn gledat po sumljivih črnih bundah če je kera slučajno moja. V žepo pa nonstop stiskal vžigalnik za max. effect face punch.
Je pa sreča da je v ravnah cca. 12k folka da še imaš možnost, da jo najdeš na katermu cigonu.
"Zdravo, kk dobra bunda, lahko malo odpreš zadrgo da si nem bunde prelukno?" *stab*
Je pa sreča da je v ravnah cca. 12k folka da še imaš možnost, da jo najdeš na katermu cigonu.
"Zdravo, kk dobra bunda, lahko malo odpreš zadrgo da si nem bunde prelukno?" *stab*
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Looney ::
Mare, uat du ju min brez? Sej si novga takrat nabavu. O_o Am I missing sth?
PIPI, mal je razlika, če ti ukradejo beciku za 5 €, kot za 2k. ;)
PIPI, mal je razlika, če ti ukradejo beciku za 5 €, kot za 2k. ;)
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

root987 ::
Men so zadnič spizdli bundo za 200€ pa punci drag plašč. Druge ni blo ko pa še cel tedn gledat po sumljivih črnih bundah če je kera slučajno moja. V žepo pa nonstop stiskal vžigalnik za max. effect face punch.
Kje so ti to spizdl? kompleks? rožmarin?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell