» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
459 / 1180
»»

d0rK ::

Pizda bi kksna dobra igrca sedla, zgleda da sm opet zbolu. Ocitno je neki v zraku to zimo. In ja, Union smrdi. Pa sm lublancan.

Kam gres furat PIPI?

Tero ::

Jaz sam pa sem mariborčan pa mi je union bolj piten. Bolj vodeni je kar je boljše ko si bolj žejen.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

r5r ::

Piva ni pitno! Sploh.
And it makes me wonder.

PrimozR ::

Pizda bi kksna dobra igrca sedla, zgleda da sm opet zbolu. Ocitno je neki v zraku to zimo. In ja, Union smrdi. Pa sm lublancan.

Kam gres furat PIPI?

Če bo, bo lokalna fura. En quickie. Vse kar je spodobno visoko je itak ledeno. No pa tut tukaj bo na vzponu verjetno sneženo/ledeno. Spust pa po sončni strani Karavank :D

Najs. Jz bom sou v soboto na eno daljso mogoce. 80km+.

In other news, Hitler me neverjetno fascinira. :O

Tero ::

d0rk si mogoče gledal te dokumentarce na discovery v katerem so omenili da je bilo na njega izvedenih 40+ poskusov atentata? To je mene tudi zelo fasciniralo. Tega nikoli nisem vedel.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

ZdravkoČolič ::

Zakaj se spet kregate o piru. Vsi vemo, da je od slovenskih nejbolši union in laško pijejo uglavnem seljačine.

Meizu ::

Union pa pijejo tisti, ki jim ščavnica ni tuja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Pa veš da točen laško smrdi dostkat po bruhanju? Pa sj sm vedu, da se boste takoj uglasil tisti k mate radi azbest v piru.

Zakaj se spet kregate o piru. Vsi vemo, da je od slovenskih nejbolši union in laško pijejo uglavnem seljačine.

Kakšna je tvoja definicija seljačine? (Resno vprašanje.)

Tac20 ::

d0rk si mogoče gledal te dokumentarce na discovery v katerem so omenili da je bilo na njega izvedenih 40+ poskusov atentata? To je mene tudi zelo fasciniralo. Tega nikoli nisem vedel.

Na Tita naj bi jih bilo tudi neki blazno število, a ni tako?

Tak tipičn umsko kmečki folk z nižjo stopnjo Inteligence.

Tero sm ja, enkrat zadnic. Sm pa prejle pogledu se enga o njegovih bunkerjih v Berlinu. In pa o zametkih Germanije. Cist noro.

Vcasih premisljujem kako bi blo ce bi Hitler zmagu.

mtosev ::

oce pije to:

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

zamaške ?

Gladi ::

Glede atentatov si poglejte film Valkyrie, sicer so ga eni spluval, mene je pa pozitivno presenetu.Sicer gre ta antentat v t.i bukerju "Volčji brlog".

Hitler pa nebi mogel zmagat vojne v nobene primeru, kvečjem bi evropo imel nekaj časa.Že staridavni Rim ti je lah primer da noben imperij ne more vladati večno.Sploh pa da si podrediš vse ljudi na zemlji(kakor je bil cilj) bi mogel meti neizmerno vojsko, s tem da se vsaji ludstvo upira in bi mogel jih s silo obladovat.Recmo Kitajci so pa kr prespektivni za uresničitev kšnga takega primera...

Pa mal si reberte o The wave experimentu..Gre kako je nek učitelj v ameriki v 70. naredil nek experimet, ker se je spraševal kako da so lahko naziji delal take stvari in da nemško ljudstvo se ni uprlo(večina).Projekt je speljal v šoli, naredil podobne okoliščine(seveda ne z nacističnem mišljenjem), vse to je vodilo do nevejretnih rezultat.Experimet so končali ko je vse to vodilo do prevelkega nasilja za nečlane druženja.V skupnostu si bili vsi enakopravni, zavzemal za iste cilje, neverjetno so se prepustili "igri" ki jo je vodil učitelj.

Link:The Third Wave @ Wikipedia //neki me dodajanje linkov zafrkave, se oproscam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gladi ()

Tak tipičn umsko kmečki folk z nižjo stopnjo Inteligence.

Mogoče sem samovšečen, a se nimam za človeka z nižjo stopnjo inteligence, prej obratno.

whatever ::

In other news, Hitler me neverjetno fascinira. :O

ma ne Dork no. povej po pravic da si partizan!!! kaj ga serješ. ;)
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Glihkar gledam Valkyrie. Ni slb film. Sicer pa, kaksne dizajne je meu Hitler. Noro no.

PIPI brez zamire. Ne dvomim, da si nadpovprečno pameten or karkoli. Po pa nov vprašanje; A se sam sebi zdiš neki frajer al pa kul tip? No torej velja prva terditev zate :P. Torej zakaj piješ laško, te privabi vonj po bruhanju?

Ne, sebi se ne zdim kul/frajer. Samo nisem pa podpovprečno inteligenten. laško pijem pa ker je boljši od uniona. So tudi boljši piri na svetu (recimo Corona) a je v teh razmerah najboljša izbira. Itak ga pa ne spijem na hektolitre, mogoče v povprečju enega, morda dva na mesec. Ampak bi rekel da prej enega.

koyotee ::

pol nemorš rečt, da piješ pir :))
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Eh mi šopamo Laško na hektolitre med vikendom :)

Ne moreš bit pijan zaradi pira... Piva je sok :)

Dobr zejbancijo na stran. Jst pogosto pijm pir. Pravzaprav pijm uglavnem vodo, pir, čaj in nič teh sladkanih svinarij kot so različne kole in ta sranje. Union se mi zdi boljši za pit kot je že Tero reku, laško se mi nekak upira in se mi že odkar sm prvič primerjov ta dva. Pač mam rad union in se delam norca iz vseh, ki imajo laško. Tko, da pipi brez zamire, sej veš tisto; pijem union, pijem laško, ščijem na hrvaško. In se res nima smisla zarad tega kregat.

Eh mi šopamo Laško na hektolitre med vikendom :)

Ne moreš bit pijan zaradi pira... Piva je sok :)

Dej nehi spij jih pet v eni uri pa nej te za tem ustavjo kiflci, boš pol poročov kakšn sok je.

PS: po treh pirih sm že pjan če jih pijem druzga za drugmu pa nism glih mejhn

Zgodovina sprememb…

Dobro ala če vozš... TO je druga stvar. Jst imam osebno 105kg in sm visok 201cm. Mene malce težje zrafali kot recimo 150cm 40kg človeka. TO je odvisno od posameznika.

Vsak je lahk pjan od pira pa če si dinozaver.

Se strinjam. Tisto "piva je sok" je blo mišljeno v hecu. Mene osebno pir opije vsakič drugače. Odvisno kaj jem, le sploh kej jem prej ko grem pit. Enkrat me useče po četrti pivi, enkrat po šesti šele, nekoč pa je bla otvoritev ene lokalne gostilne in je bil zastojn Laški pir. Nehal sem štet pri 13 pivi (brez heca), kakšnih efektov opojnosti pa ne in ne. Kar je ubistvu čudno.

Per je zafukan ko pes. Jz sm po parih litrih pera velik bl sesut k po zganih pijacah.

Sploh nasledn dan.

Ok jst po 13ih ne bi znov več stat. Nejveč sm jih kšne 7,8 v parih urah k sm biu kšne 17 star, zdej sm se mal spametvov in če se hočm napit pijm vodko :D(187cm 85kg)

Per je zafukan ko pes. Jz sm po parih litrih pera velik bl sesut k po zganih pijacah.

Sploh nasledn dan.

Predn greš spat spijš še velik vode kokr jo lahk. Litr pa pol, dva litra pa si rešen muk. Saj pr men deluje.

Jp to pa ja. Voda pomaga sto na uro. Baje da celo ko si pijan, pa prideš domov, preden greš spat uzameš aspirin in ti začne že čez noč delovat in zjutraj kao vstaneš brez mačka. To sm nekje slišal.

Sam a ni baje fora, da Aspirin pa alkohol ne gresta ravno skupaj?

Men je stari razlagov par let nazaj, da nej nikol aspirina pa alkohola jemlem skup. Je reku, da je enkrat zu3 ko je meu mačka uzeu dva aspirina in mu je pol srce zbijov sto na uro. Pa tud reku je, da ne mleka in jogurta pit zu3 ko maš mačka, ker boš sir kozlav :D

Sej pravim, nisem doktor da bi vedel ali to dejansko drži ali ne. Je bilo pa to enkrat na enem forumu objavljeno, sam bogsigavedi kje. Dolgo tega.

Dokler ne probaš ne veš. Vrjetn se pa tudi to razlikuje od človeka do človeka.

No ja, ne zamert ce ne bom kr tko verjeu stevilki 13+. Razen ce gre za 2dl flaske. Jz kdr pijem spijem enih 5, max 6 5dl kozarcev. Pa se
takrat sem pol totalna koma. Orto pac rula. Osebno imam okol 105kg in vem da ma kilometrina veliko vlogo ampak 13 0.5L flas pa ni glih
realno. Razen ce je blo v razponu 8+ ur.

NE vrjamem da bi se hvalu za 2dl flaške. Men se tud zdi tole mal verjetno ne glede na velikost.

Tody ::

Me prov zanima kok ste žejni po 8 pirih... Itak da se pije vodko če se ga hoče napit še boljši viski...

Ne smeš pretiravat :) Pri decih komot tist aspirin splakneš dol po žurki, ker bo povečal žile in bo dotok krvi večji za organe, ki jo rabijo in potem pač ni slabega počutja (seveda tudi dost vode zdraven), ker pač ponoč vse normalno potekalo.

ČE se pa ga zadrogiraš s kakšnimi aspirni in spije 3-4 potem si že brez alkohola v nevarnosti da boš dobil kake notranje krvavitve :)

Kar se pa tiče flaš je res da gorenci pijejo male pire :) In jih seveda veliko več pocepajo :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tody ()

Ne, resno mislim, ne hecam se, le zakaj bi se. Tja sem prišel ob devetih in pol (tam nekje), od tam sem pa odšel ob treh zjutraj. No ja, meni se zdi realno, saj sem bil tam :) Verjetno zato, ker sem pira že navajen, ker edino kar mi je še dobro je žganje, pa še to viski (CC), ki ga pa sploh ne pijem dosti (enkrat mesečno mogoče ena dozca), kar pomeni da sem nonstop na piru. Verjetno je to razlog da mogoče zdržim malce več tega. Sej mam enga mojga prjatla ki je pa še bolj hardcore. Enkrat so meli žurko v eni koči in jih je blo skupaj enih 10. S seboj so imeli 3 platoje piv, 2 viskija ter okoli 15-20l vina. Zjutraj drugo jutro ko sm jih prišel pogledat (seveda še vsi komirali), da bom kej spil, ker sem bil prepričan da je še kej ostalo - menda le še ene 3 pive, pa za eno rundo viskija je blo. Hardcore totalno :)

Kar se pa tiče flaš je res da gorenci pijejo male pire :) In jih seveda veliko več pocepajo :)

Jst nisem gorenjc, marveč primorc. ;)

Edit: Vem da je verjetno čudno za slišat in težko za verjet, ker mogoče tega niste vajeni. Sam tale naša banda je en sam strup, hehe...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Dva ta velka pira, ajd, tri, pa ga čutim. podiranja rekordov s piri se pa ne grem ker mi ponavadi po dveh oz. treh zagusti in prešaltam na kaj drugega.

PIPI brez zamire. Ne dvomim, da s;)8-Oi nadpovprečno pameten or karkoli. Po pa nov vprašanje; A se sam sebi zdiš neki frajer al pa kul tip? No torej velja prva terditev zate. Torej zakaj piješ laško, te privabi vonj po bruhanju?

PIPI pa Dork sta carja. Dork mora sam še priznat da je po duši partizan. Dej ne me razočarat!8-O
strictom pa iggy sta pa itak carja. Mtosev? Who cares about attention whores anyway. ;)

Moj dedk je biu partizan. Does that make me one? :P

of course. blood isn't water you know8-)

Moj je biu tud.

cool. Zdravko -> approved.

hm, mislim da je bil celo mtosevov ded parizan:)) ce se prav spomnim
naj ti bo mtosev, you're in the club (we wear black leather jackets):))

As long as it's not beer!

Umit pa spat!

Ja jebemu matr pejmo spat, vsaj jst se grem zakopat v fine rjuhe :)

Ajde dečki lahko noč, pa uživajte!

wine and other alchoholic beverages are not excluded

lahko noc

jst pa moram spit še ene par pirov:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()

Opkow ::

Dejte no ze nehat srat klele...
««
459 / 1180
»»