» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
454 / 1180
»»

reptilia ::

omg... toži jih ane...
Forgive your enemies, but never forget their names.

mtosev ::

very funny. ja. bo denar ko bo.

tak hitro ne bo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Azrael ::

>ja145 je. od okt/nov 2006 je cakala in servis je bil 185eur + 80eur. vrednost avta pa je 240eur.

Po katerem sistemu cenitve pa tako malo? Na Avtonetu, tisto kar ni že po slik precej bogo, ni nič pod 1000€.

Je res majhen avtoček, samo je za spremembo od raznih razvpitih firm, kvalitetno narejen.
Nekoč je bil Slo-tech.

ZdravkoČolič ::

Alfe so kwalitetno narjene???? 8-O

OmegaBlue ::

Nemorem verjet da hočejo za custom registerske tablice 184€...
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

>Alfe so kwalitetno narjene????

Tako je, saj niso precenjeni (pol)izdelki Nove Turčije ali Nove Alžirije, ki jih v teh krajih ovce obožujejo.

Italijani edini v Evropi še znajo delat avte, ostali že dolgo, dolgo, ne več.
Nekoč je bil Slo-tech.

PrimozR ::

>ja145 je. od okt/nov 2006 je cakala in servis je bil 185eur + 80eur. vrednost avta pa je 240eur.

Po katerem sistemu cenitve pa tako malo? Na Avtonetu, tisto kar ni že po slik precej bogo, ni nič pod 1000€.

Je res majhen avtoček, samo je za spremembo od raznih razvpitih firm, kvalitetno narejen.

A si resen??? ŠE en največjih fenov alfe mi je reku, da z alfo ne hodt na morje. Coz it WILL go wrong.

Drgač pa 'poznam' filing servisa, na srečo nar ačun staršev. '97 55-konjski Punto, 1. generacija, trenutno ima nekaj čez 180k kilometrov, vrednost tam čez palec (realna) 500 ali manj €. na njem pa je bil prejšne leto narejen servis za 250k, zraven pa še enkrat toliko registracije. Poleg tega je pa fuč razdelilni ventil za zadnje zavore in desna stran bremza bolj kot leva.

Tody ::

Menjaj :)

Glede alf... Veste zakaj sodelavci, ki so lastniki alf ne hodijo zjutraj skupaj na kavo? Ker so jo že spili pri mehaniku

trk s srno leta 2003, toca 2008, vlom v italiji 2001. zaeto je avto vreden 240eur.

aja pri niti 2 letih je avto zakuhal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

El Barto ::

A si resen??? ŠE en največjih fenov alfe mi je reku, da z alfo ne hodt na morje. Coz it WILL go wrong.

Le zakaj grem jaz z Alfico vsko leto na morje in seveda tudi nazaj domov BP.
In če je tip to reku, potem ni noben fan.

K sreči smo narod ovc in stvari na principu rekla - kazala veljajo za svete ... ;)

PS
Lahko prilimam en sestavek, ki lepo prikazuje, zakaj imajo Alfice tako dober sloves.
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson

Looney ::

P|P|, wtf??? Kok pocen pa mate to pri vas v vašem selu??? O_O
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

trk s srno leta 2003, toca 2008, vlom v italiji 2001. zaeto je avto vreden 240eur.

Trk s srno, toča in vlom nimajo nobene veze z mehaniko. če je pa dobro porihtan po srni pa tudi pri ceni ne. puntič ma tut ene par vdrtin od toče izpred nekaj let, deke očitno niso ble dost :/ Ah, je vsaj bl aerodinamički (golf ball effect) :D

P|P|, wtf??? Kok pocen pa mate to pri vas v vašem selu??? O_O

Prva pomoč je bla nekih 30-40 €, CPP še manj al pa tut tm nekje, 23 ur po 22,50 € pa izpitna plus občinski je tut pomojem ene 30 €. Pomaga če vse nardiš v prvo :D

PaX_MaN ::

Zakaj so najbolj zateženi ljudje najbolj glasni, najbolj gobčni, imajo največji razpon frekvenc, premorej največ decibelov, povrhu se jim pa jebe za vse?
(Fsckin informativc)

Ker faks pa je bil tako zloben? :>

Trk s srno, toča in vlom nimajo nobene veze z mehaniko. če je pa dobro porihtan po srni pa tudi pri ceni ne. puntič ma tut ene par vdrtin od toče izpred nekaj let, deke očitno niso ble dost :/ Ah, je vsaj bl aerodinamički (golf ball effect) :D

barva se lusci in od toce je poskodovana karoserija.

P|P|, seronje... pri nas pa prva pomoč 64, CPP 100, republiški 30, ure po 24. :( Pa nč kej dost ne pomaga, če vse v prvo nardiš.

PaX_MaN ::

Ker faks pa je bil tako zloben? :>

Heh, lol, ne govorim o prof. dr.. Oni so kul. Glasovno so tam nekje, okoli Uspavanke. Vsaj večina, ki sem jih poslušal.

Govorim o prepotentnih mladičih, ki so bili danes kot 'dijaki informatorji' prisotni v enem izmed spoštljivih učnih centrov.

Potrebujejo en 'shut your piehole & tone down your fsckin attitude' gumb, or worse.

Kurac pa informatorji.
EDIT: lol, bumg.;((

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

iggy ::

lol
Hey, you're fat!

Azrael sej si pametn ni kej. Tosevski kok mate mašino v alfici?

Meizu ::

>Alfe so kwalitetno narjene????

Tako je, saj niso precenjeni (pol)izdelki Nove Turčije ali Nove Alžirije, ki jih v teh krajih ovce obožujejo.

Italijani edini v Evropi še znajo delat avte, ostali že dolgo, dolgo, ne več.

Italjanski avti so vsi bolj v p***i, razen teh bolj nobel firm, ala Maseratti, Ferarri, Lamborghini ter ostali. Nemška kvaliteta overall, to je pa to.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Azrael sej si pametn ni kej. Tosevski kok mate mašino v alfici?

1.3 boxer

r5r ::

A ni to malo?
And it makes me wonder.

ne vem je pa avto do 175km/h sel bp.

Ne za tak mejn avto je to čist dovolj. Sam upoštevat mormo da ma -10 konj kot nov. Kar je žezmer dovolj.
Kot je že Meizu reku italjani znajo delat sam avte za 200k €. Rad bi sam dodal da nihova podjetja padajo v nemške roke in zdej nemci delajo razne lambote. Za male avte so dobri francozi; pežo, citroen, reno.

Oh Please! Francozi znajo kuhat in popolnoma nič druzga. Spodoben francoski avto je samo Peugeot 908 HDi FAP (IMO letošnji Le Mans 24 h zmagovalec), 205 T16 in mogoče Citroen C4 WRC. Trije avtomobili, ki imajo s francosko industrijo največ skupnega pri imenu. Sicer pa ja, italjani so vsi nemški, razen konglomerata Fiat, ki ima pod seboj še Alfo, Lancio in Ferrari, temu konglomeratu pa gre zadnje čase vedno bolje, obenem pa so dobili 30% delež GMa, ki se zna še povečati. Nemško my ass!

koyotee ::

PSA 340mil€ izgube lani...
Italjanski avti so vsi bolj v p***i, razen teh bolj nobel firm, ala Maseratti, Ferarri, Lamborghini ter ostali. Nemška kvaliteta overall, to je pa to.

Vse sranje od VAG se lahko skrije pred AR, Fiat je že malo nižje(čeprav je vse pod Fiatom).In da so JTD najboljši dizli, vprašaj kateregakoli serviserja, ki ima izkušnje, ti bo lahko potrdil. Nemška jajca overall, armatura je čist gnila, pr VW, Škodi alpa Seatu, sej ubistvu ni kašne velike razlike. Da ne govorimo, da za nemška j.... daš 2k€ več, na koncu pa dobiš še manj.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

VAG je itak IMO bedna firma, dizli pa obupni, pure tractor. Sicer pa naj bi bili PSA dizli dejansko eni boljših.

Steinkauz ::

P|P| teb sploh kaka firma všeč

Francozi so za majhne avte 1a in pika. Aja, da kuhat znajo je pa bl mit ko resnica.

P|P| teb sploh kaka firma všeč

Ma se najde kej sem in tja :D

Te zanimajo avtomobili?

root987 ::

Dejte no, valentinovo je, radi se mejte ne pa da mate flameware zarad avtov :>
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

zastava 101 rulz. "the best" avto katerega smo imeli. leto 1987 al 1986 je blo.

ok grem ven. pes rab svoj sprehod

Ah jst vozim golf IV tdi 1.9 90KM, dokej traktor(sam bmk za to), ma sem dal v 2eh letih pa pol 12 eur za popravila(razen seveda menjava olja in filtrov). Tko da zame je super :)

Kok ma to končno? Kšne 185?

Največ sm šel 170, nism testiral še končno, k me boli k*rac za to

Zadnji dobro narejen avto Made in Germany je bil Wartburg 353. Dokler se sredi 80 let niso tja prislinili kekci od VW in je kvaliteta strmoglavila na raven ostale švabske ropotije.

Golf letnik 2003 je bil slabše narejen in z manj opreme kot Wartburg 353 letnik 1981... Vsaj tisti testni Golf, ki so mi ga pri Integralu na Jesenicah na nek prav izviren način predstavili.

Poleti sem bil skoraj redno edini potnik na avtobusu. In ko je šel bus v revizijo, me je šofer hodil iskat s testnim Golfom 1.6. OK za prevoz od a do b je še nekako bil.

Ampak leta 2003 brez klime, toniranih šip, šipe na vinto, baje brez servovolana... Tako kot Wartburg, samo, da je Wartburg imel boljše sedeže in mnogo boljšo zvočno izolacijo, radio in precej poskočno mašino in ne nek kremežljav motorček, ki ni bil za bregove.

Fino, ane?

Lambo odkar je pod bemfo gre dol kot Automobilwerke Eisenach.

Ampak za ovce drugega ni kot švaba in žabar(francoz), če se le da v smrdljivi in hitro pokvarljivi traktorski izvedbi. Vsakomur svoje.
Nekoč je bil Slo-tech.

http://www.xkcd.com/543/ :D:D

Ne pozabit na komentar ko greš z miško čez :P

Khm, lambo je pod VAG. B;W je še kul :P

El Barto ::

Khm, lambo je pod VAG. B;W je še kul :P

OK, pravzaprav je hot ... flaming hot :))

PS
Stara obila je bila še za nakam, odkar so pa postali ljudski, so pa za bruhat po obliki in goreči kvaliteti.
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson

Zgodovina sprememb…

• spremenil: El Barto ()

d0rK ::

Se ena tura koncana.

I roxor ur soxorz.

mare_ ::

Za nekoga, ki nima pojma o računalnikih in bi rad v glavnem gledal filme brez kakšnih večjih komplikacij - vlc ali media player classic?

dorK tura? Bajkaš?

O_o, sm mislu da je blo to ze rascisceno. :O Seveda da bajkam.

Mare, KMPlayer. You're welcome.

media player classic ali gom player.
Media player classic je super za HD, gom player pa za vse ostalo. Gom je men super

Za nekoga, ki nima pojma o računalnikih in bi rad v glavnem gledal filme brez kakšnih večjih komplikacij - vlc ali media player classic?

mplayer

O_o, sm mislu da je blo to ze rascisceno. :O Seveda da bajkam.

Mare, KMPlayer. You're welcome.

Sem mislu če si dons bajku :P

Itak, Tour de Primorska z Milanom.

OMG je mtosev dejansko dal en tko res čist normaln in kul predlog???? S katerim se jaz celo strinjam? O_O

Slycer?
««
454 / 1180
»»