Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
PrimozR ::
A ti sam žviš v bajti al kaj?
Anywho, hja, naj bo v gorah, ampak tut tukej je fino če ga je kej :)
Anywho, hja, naj bo v gorah, ampak tut tukej je fino če ga je kej :)
d0rK ::
Stanovanje, ampak ja.
V Lj je nehal padati... Zapadlo ga je kaksna dva centimetra pri nas, kar ni hudo. Ampak se vedno je pa ciprese podrl.
V Lj je nehal padati... Zapadlo ga je kaksna dva centimetra pri nas, kar ni hudo. Ampak se vedno je pa ciprese podrl.

mtosev ::
u have a gtx 280 and dont have a dvd burner. are u a moron?
lol. to je bilo na techpowerup. jaz sn skoraj crknil.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
strictom ::
Koroška je opet bela. Še zdaj sneži tako u izi. Sam je tak bol južn sneg.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
u have a gtx 280 and dont have a dvd burner. are u a moron?
Kaj pa dandanes rabiš DVD? Če imaš kolekcijo novih špilov ga potrebuješ ravno toliko, da narediš ISO, potem pa ga posparviš v omaro. Pa za install windowsev ker še vedno ni nekega pametnega načina za inštalacijo z USB ključka.
gdo še pa rabi dvd pekač so ja dvd-ji verjetno dražji ko pa disk..
True true.
Pizda sm cviknu zarad tega elektronskega razbijanja.. Jaka "dobro jutro" muska, res.
PIPI, hot! Ampak super expensive. Slis se pa k raketa. :o
PIPI, hot! Ampak super expensive. Slis se pa k raketa. :o
Tody ::
Čak zakaj bi že iso šel delat na DVD ? Razen za arhivske namene? (kjer je prenosni disk al pa pač backup disk še vedno boljša izbira?)
Iz DVDja narediš ISO ing a vržeš na disk. Nato pa uporabiš virtual drive manager in z njim loadaš ISO. Just a click away pa ni dretja DVDjev. Vedno znova sem presenečen nad ropotom DVD pogona, ko dam noter dejanski DVD medij...
To je seveda uporabno za lastnike eksttenzivnih fizičnih medijev. V času vedno večjih elektronskih nakupov je moj način še toliko boljši. Zakaj? prav zaradi cene in/ali prostora diskov in preprostosti, ki jo to pripelje zraven. Search predstavlja pritisk nekaj tipk in ne razkopavanje tortic/škatel, tišina zaradi praznega DVD pogona, arhiv nekaj 100 CD/DVDjev pa je na zelo majhnem prostoru (en disk).
To je seveda uporabno za lastnike eksttenzivnih fizičnih medijev. V času vedno večjih elektronskih nakupov je moj način še toliko boljši. Zakaj? prav zaradi cene in/ali prostora diskov in preprostosti, ki jo to pripelje zraven. Search predstavlja pritisk nekaj tipk in ne razkopavanje tortic/škatel, tišina zaradi praznega DVD pogona, arhiv nekaj 100 CD/DVDjev pa je na zelo majhnem prostoru (en disk).
HTPC? 100 Mbit mreža je ČEZ glavo, tudi g WLAN popolnoma zadostuje tudi za HD formate (720p filmi so tam okrog 5-10 Mbit, odvisno od encodinga). Poleg tega pa imaš lahko centralni, urejen arhiv in ne smetiš okolja z istrošenimi mediji.
Nism siguren da mam kksn kanal v steni ki pelje do tja. Kablov pa nocem met ob steni. Pa tut kesa nimam za tih HTPC trenutno.
Pa tut ce bi ga meu bi ga prhranu za AM kolo. Remedy 9 alpa kksn Knolly Delirium plz. :(
Pa tut ce bi ga meu bi ga prhranu za AM kolo. Remedy 9 alpa kksn Knolly Delirium plz. :(

koyotee ::
Alpa ksne 3 odojke ane:D
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
HTPC sistemček te pride nekih 300 €, kaka rabljena komponenta pa je še ceneje.
od teh dveh bi IMO raje Remedyja, sicer pa menjam okvir in vilce za VIP Meto 666 in Lyrik 2step Air! Seveda po menjavi wheelsetov na 12 mm pesto zadaj in Juicyjev za Elixirje. Pol pa lahko :D
od teh dveh bi IMO raje Remedyja, sicer pa menjam okvir in vilce za VIP Meto 666 in Lyrik 2step Air! Seveda po menjavi wheelsetov na 12 mm pesto zadaj in Juicyjev za Elixirje. Pol pa lahko :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
Meizu ::
Pa ja ne boš kupu Mete... TO so ti pa ja najbolj v p Commencal kolesa ever. Al je Supreme DH al pa nič ;)
Downhill al pa Freeride powah, nothin' else ;)
Downhillate kej vi SloTechovci?
Downhill al pa Freeride powah, nothin' else ;)
Downhillate kej vi SloTechovci?
zakaj ne bi kupu tegale? Mislm sej sem itak že :D
če bi, bi pa novega Supreme-a, Fox DHX Air feder ter 16 cm zračne vilice. Pač malo bolj hard core turno kolo. Ampak, ne rabim. najprej bo treba izkoristit (oz. polomt, kot je navada pri zadnjih treh kolesih) metko, pol pa mogoče kej več. pa dvomim v to. Sem bolj softič :D
če bi, bi pa novega Supreme-a, Fox DHX Air feder ter 16 cm zračne vilice. Pač malo bolj hard core turno kolo. Ampak, ne rabim. najprej bo treba izkoristit (oz. polomt, kot je navada pri zadnjih treh kolesih) metko, pol pa mogoče kej več. pa dvomim v to. Sem bolj softič :D
Kul kul, važno da se kolesari :)
Vidim, da si ti bolj turni kolesar. Mi se pa bolj ganjamo peš na vrh hribov pol pa z downhillci po tavečjih strminah dol
Sam jebemu je hud špas tole. Zadnjič bi si kmalu moj prijatelj prebodu glavo skozi in skozi, ker je ena budala očitno na progi zapiču nek oster kol, ki je prijatelju med padcem švignu mimo glave tako, da mu je že podrsal po čeladi. Thank god for fullface helmets
EDIT: Commencal rulz ;)
Vidim, da si ti bolj turni kolesar. Mi se pa bolj ganjamo peš na vrh hribov pol pa z downhillci po tavečjih strminah dol
Sam jebemu je hud špas tole. Zadnjič bi si kmalu moj prijatelj prebodu glavo skozi in skozi, ker je ena budala očitno na progi zapiču nek oster kol, ki je prijatelju med padcem švignu mimo glave tako, da mu je že podrsal po čeladi. Thank god for fullface helmets
EDIT: Commencal rulz ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Kje pa furate?
r5r ne rabiš veliko, neko mATX plato, toliko da ima grafo, proc je dovolj osnoven dual core (na single core Celeronu 420, sicer na 2,4 GHz, delajo tudi 1080p filmi), giga ali dva RAMa ter nek minimum diska za OS. DVD pečka po želji, mATX ohišje in PSU pa sta skupaj kakih 50-60 €.
r5r ne rabiš veliko, neko mATX plato, toliko da ima grafo, proc je dovolj osnoven dual core (na single core Celeronu 420, sicer na 2,4 GHz, delajo tudi 1080p filmi), giga ali dva RAMa ter nek minimum diska za OS. DVD pečka po želji, mATX ohišje in PSU pa sta skupaj kakih 50-60 €.
Lepa meta PIPI. Men je med unima dvema tut Trek ful lepsi. Ampak zgleda Knolly bombproof. Bomo vidl kaksno bo nasledn let
stanje s financami. Upam da bom meu kksnih 2500EUR. Pol bo se fotr prstavu 1500 pa bom meu 4k limita za novo kolo. In 300
je fuuuuul vec kesa kuker sm ga jz prpraven zapravt za se en racunalnik. :))
In ne, nism turni kolesar. Sem gorski kolesar.
stanje s financami. Upam da bom meu kksnih 2500EUR. Pol bo se fotr prstavu 1500 pa bom meu 4k limita za novo kolo. In 300
je fuuuuul vec kesa kuker sm ga jz prpraven zapravt za se en racunalnik. :))
In ne, nism turni kolesar. Sem gorski kolesar.
d0rk - malce škoda bi blo da ne pogledaš po mtb tabli za kakšno rabljeno rešitev. Se da zadet odlična kolesa za veliiko nižjo ceno...
P|P| - Kjer nas prime :P Po lokalnih hribih, pa tudi na Kranjsko goro smo že šli, po Italiji v alpah... Skrajni užitek je to vam povem...
P|P| - Kjer nas prime :P Po lokalnih hribih, pa tudi na Kranjsko goro smo že šli, po Italiji v alpah... Skrajni užitek je to vam povem...
Dvomim da bom rabljen kolo kupil. Mi nebi bilo lagodno se hitro voziti s kolesom katerega zgodovina mi ni znana.
Bomo vidl kok kesa bom meu ko bom kupoval. Zdele se iscem mal alternativ. Dve ze imam, metka je tretja.
Bomo vidl kok kesa bom meu ko bom kupoval. Zdele se iscem mal alternativ. Dve ze imam, metka je tretja.
Pa sej nardiš preglede, neseš kolo k serviserju ki mu zaupaš, pa je. Če pa še vedno nisi zadovoljen, pa lahko obroče in pesto vedno zamenjaš, kar te še vedno pride manj kot če bi kupu novega ;)
Vilca al pa Amortizer pa dvomim da se bo kr tko odtrgala. Čeprav se jo (priznam, hehe) da res lepo zlomit :\
Vilca al pa Amortizer pa dvomim da se bo kr tko odtrgala. Čeprav se jo (priznam, hehe) da res lepo zlomit :\
Nono, sej, ne razumi me narobe, jst ti nič nočem, sam pravim da je to lahko dober način, da ti kej dnarja ostane za druge stvari - boljšo opremo, al pa čist neki x-tega....
PacificBlue - Kje pa? :)
Okvir če ima udrtino je problem. Če je nima, je kul. Vilice so razni pike in podobni bombproof. Oprema je pa tako-tako, kakor fašeš. Je pa pri metki kul, ker jo lahko sestaviš precej bombproof (pač po izbiri komponent, zadaj pa požre 12 mm through axle oz. Maxle), manjka MOGOČE le ISCG nastavek, kar pa se reši z bashringom in 22/36 kombinacijo (ISCG bi bil uporaben za e.13 guard).
Meizu kje so lokalni hribi, to me zanima :D
EDIT: Meizu, 640 WD je že kar kul, jutri pa poročam še, kako se obnese Barracuda. Sicer pa primerjava 320 in 640.
Meizu kje so lokalni hribi, to me zanima :D
EDIT: Meizu, 640 WD je že kar kul, jutri pa poročam še, kako se obnese Barracuda. Sicer pa primerjava 320 in 640.
Zgodovina sprememb…
Hmja, pri nas nimamo kej dosti opcije... Doma sem iz primorske, natančneje iz Ilirske Bistrice. Mamo en lep hrib, ki se imenuje Snežnik, pa Kozlek, potem pa Ahac... Aja, črne njive... Sami lepi naravni coursi ;)
Kje se pa vi kej ganjate? :)
Kje se pa vi kej ganjate? :)
Ma jest sem na žalost bolj ali manj solist (najraje ne bi bil), naravo pa uničujem pretežno v Karavnkah v okolici Stola, občasno tudi na Jelovico (z metko sicer še nisem bil). Pa Super D v KG :D
PacificBlue ::
Eh, sem prehitr sklepal. Tist #2 Amd 6400+..sem mislil damn it must be Intel e6400
Te smotane proc oznake
I’m out.
:3
:3
P|P| - Zanimivo :) Vidiš, sam nisem še šel do Karavank. Baje je zelo lepo tam. Mislim no, peljal sm se že mimo, nisem pa še stopil v tamkajšnjo naravo. Morm zbrat mojo bando in it malce zažurat tja.
Hja, škoda da si solist ja... Najdi si enih par zainteresirancev, garantiram da je veselje in adrenalin še večje ;)
Edit:
PacificBlue - Hehe, hja se zgodi... :) Sej ob teh miljavžentih modelih procov ni čudno da se zarečemo ;)
Hja, škoda da si solist ja... Najdi si enih par zainteresirancev, garantiram da je veselje in adrenalin še večje ;)
Edit:
PacificBlue - Hehe, hja se zgodi... :) Sej ob teh miljavžentih modelih procov ni čudno da se zarečemo ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Sej vem, ampak je se vedno skoda besed. Sam luste rastejo, kesa pa itak nimam. ;)
Zdele se sam zbira predloge pa arhivira slikce. ;>
Zdele se sam zbira predloge pa arhivira slikce. ;>
AM, do 4k. Najbl pomembn je sam okvir - dober in lep. Morm narest enkrat te dni po komponentah budget da vidm kok lahka za okvir zapravm.
Sleep tiem. GN! o/
Sleep tiem. GN! o/
Ja ma kaj to misliš all mountain kolesa, Freeride, Downhill... Predvsem za zadnji dve opciji imam za tvojo ceno kr nekaj lepih koles v mislih... ;)
d0rk kup meto 5.5.2, menjaj vilce za Pike, zad Maxle, nove wheelsete (oz. nujno itak vsaj pesta), mogoče nove bremze (Elixirje, če ti Formula Oro K18 ni dovolj), potem pa še kak pimp - pogonski sklop, opore, itd. Ampak s tem, kar sem napisal, prideš skozi za, hm, manj kot 3 jurje pa je top bicikel. Nujno pa je pri stock metki treba menjat vilco za tako, ki ima 20 mm os in se spusti.
Zgodovina sprememb…

koyotee ::
odpirte temo o kolesih zaboga
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!

ah dolgcas.
Uh? AFAIK je AM svoja kategorija tako kot FR in DH. Jz bom kupoval AM kolo.
PIPI, dej nalimi par slik tvoje Mete k je bla se new and shiny. Da dam v folder. :p BTW, kaksna je pa razlika med 5.5 in 666?
Trenutni kandidati:
Knolly mi ni najbolj usec ampak mi je fantasticen njegov suspension. Pomoje more bit noro mehak.
PIPI, dej nalimi par slik tvoje Mete k je bla se new and shiny. Da dam v folder. :p BTW, kaksna je pa razlika med 5.5 in 666?
Trenutni kandidati:
Knolly mi ni najbolj usec ampak mi je fantasticen njegov suspension. Pomoje more bit noro mehak.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

fixed Jure :)
OHMGZ! My name, he knows my name... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
/don't you dare, omega.
/don't you dare, omega.
evo ti kolo zate:
Idiot.
d0rK a se zavedaš, da je pri nomadu 2400 samo okvir (v Sloveniji seveda, če ga boš sploh dobil)? SCji so noro dragi. Se ga ne bi branili niti pod razno, a tako je. Lapierre Froggy je že bolj FR divizija, v rangu Supreme-a, glej x16 oz. x14 serijo. Razlika je enaka kot pri meti 5.5 in 666 - 140 oz. 160 mm hoda. 160 ga ima tudi Nomad, Remedy (sicer zadaj 150, ampak okej) in knolly. Ampak ta je itak hard core :D Od teh tukaj, hja, sam bi gledal predvsem meto in Remedyja (računaj, da je SLO uvoznik za trek beden). Lapierri mi nikoli niso preveč potegnili... :/
Slikce pa bodo. Verjetno malce kasneje, trenutno neki mat teži :D
ROFL, a res? Nism cekiral cen a sem nekako mislil da je Nomad nekje 1500. Ampak mi je res noro lep. Razliko v lutu med Metkama sm opazu ja.
Treka bi verjetno kupu na Hrvaskem. Ceprov imam dobre izkusnje z Viktor Marketom.. Sam slovenske cene so cist adijo.
Treka bi verjetno kupu na Hrvaskem. Ceprov imam dobre izkusnje z Viktor Marketom.. Sam slovenske cene so cist adijo.