» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
433 / 1180
»»

d0rK ::

In Omega, kuko si kej?

:P

mare_ ::

d0rK: ma itak, jst densam, vsako noč sem v kmšju!

Bleh, KMS. :P

Mene en mandelj boli. ;(

Kje pa pol, če je kmš bleh? :P
Ob ponedeljkih v kompanjerosu, k majo dvojne runde, ne? ;))

Tr0n ::

Za drum & bass ljubitelje nekaj must-hear stiklov.

Lynx - Wonder (Original Mix)
London Elektricity - Different Drum
London Elektricity - All Hell Is Breaking Loose
A Guy Called Gerald - Survival
Command Strange - Old Piano
Twisted Individual - Gimp Mask
Mutt & Aperture - New Jazz Lick
Commix, Nu:Tone & Logistics - Ghost Snare
...

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Ups? :o

Mod, delete plz. K tnx. Cu @ lan. M'kay.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: d0rK ()

Mare a ves da ne vem. Odkar ni vec Globala sploh ne hodm nc zurat. V KMSju sem bil k sm biu mlajsi. Obligatorna petkova bruhica zunaj seveda.

Cist zasvojen s tem komadom.

roli ::

Bleh in naloge za APJ. Stvar je sicer lahka za naredit problem je, da so sama navodila popolnoma zmešana. Naprimer: Napiši ALgoritem, ki izbiše srednjo vrednost treh prebranih celih števil.

Kaj zaboga je srednja vrednost? Ali bi bilo to povprečje ali pa katero od teh treh števil paše na sredino.

Bleh nore počitnice!
http://www.r00li.com

whatever ::

po moji logiki mora izbrisat število, ki je po velikosti srednje

če maš 500, 750 in 1000, mora izbrisat 750
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

To sem tudi jaz že mislil. Ampak glede na to, da je to prva naloga in naloge so vsaj približno razdeljene po težavnosti bi rekel, da pa morda je res povprečje. Res pa je, da ta profesor večino navodil napiše precej čudno - nikoli ne veš kaj je mislil.

strictom ::

Povprečje je mišljeno. Če bi bilo število na sredini bi se naloga glasila bolj "napišite algoritem, ki izpiše srednje število od treh prebranih" or smth.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

whatever ::

ki izbiše srednjo vrednost

izbiše?

izpiše ali izbriše?

če izbriše, pol je tak kot sem jaz rekel
če pa izpiše, pol pa možno da je povprečje

je pa simple v obeh primerih - kamot narediš oboje.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

A zdej pa usi cebljate, majku vam! >:|

Jz sm pa zbolu porkodio. In zdej se ne morm ucit. :(

Izpiše ne izbriše. Slovnična napakica.

Seveda je simpl naredit v obeh primerih. Sem naredil kar za povprečje. Menda je prav.

Kakšna ideja, kako naj peljem tri pare smučk v avtu, kjer se ne dajo podreti zadnji sedeži? :/ Kolk so sploh dolge ene običajne smuči?

tx-z ::

1.6-1.8m
tx-z

r5r ::

Smuči so dolge toliko kot si visok oz. eni merijo do nosu, razne "nove" so krajše.

Zaupaj nam, pri kateremu avtomobilu ni mogoče podreti sedežev.
And it makes me wonder.

PrimozR ::

Problem je če so trije in se sedež ne razdeli. Tak primer je 1. generacija Puntota.

r5r: bmw tristopašeneki. 320, se mi zdi.

(btw, marelo si dobil nazaj?)

Gandalfar ::

go to sleep ppl :)

Če pa čakam nerota, da se do konca inštalira... po pol ure je že na whopping 74%. :/

Meizu ::

Ma kaki, akcija se je šele začela :P

Someone please hit me over the head with a mallet.

Vceraj nisem mogel zaspati do sedmih zjutraj.. Tko sm spau dons do enajtih. In ocitno dons ista zgodba.

Jest sem pa spal manj kot 6 ur včeraj. Prejle sem skor zaspal na stolu med gledanjem serije, zdej pa sploh nisem več zaspan. What the hell?!?!

root987 ::

Pejt v postlo spat enkrat ob normalni uri pa bo.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Mja, it seems that isn't possible. Ampak glede na to da Morrison prav da je The End... Ajdičau!

r5r ::

Ne, dežnika od nikoder

Kakšen neki Nero! To je zapacan software.
And it makes me wonder.

blackbfm ::

nero = kič.

Vse kar rabiš je imgburn8-)

Azrael ::

Mogoče kdo ve, ali je kakšna enostavna možnost, da se v phpBB forumu v2.x pogleda statistika, kateri spletne brskalnike uporabljajo obiskovalci, če imaš admin dostop?
Nekoč je bil Slo-tech.

root987 ::

No idea, gotovo pa lahko v kakšen base.php template dodaš google analytics.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Tody ::

ma kak base :D

Vrjetno lahko najdeš kak plugin za to. Drugače pa vstavi v main_header.tld pa bo zadeva delala (google analitycs)

mtosev ::

nero = kič.

nero je ok zato sn ga tudi kupil.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

tx-z ::

Jao jutr bo že 31.12. :| Jst pa nism letos še nč pamtnga naredu.

I better start doing something now.
tx-z

nero = kič.

nero je ok zato sn ga tudi kupil.

Ti že veš...

Azrael ::

O phpBB, hvala za informacije.

O Nero pa samo, ko sem izvedel, da je stvari za en CD je pri meni dokončno odpadel. Megabajtov toliko kot za OS, ki ima integriran program za peko, tako, da....

InfraRecorder je točno to kar rabim.
Nekoč je bil Slo-tech.

BozidarB ::

pipi si reku da bi blo dost ene 120€ za diske.. si to mislu en disk al oba? jst bi namrec montiru sam na prvo kolo disk, zadej nej ostane v-brake.

Za oba. Poglej na CRC, tam je set juicy 3, ki jih imam, približno 60 €. No, je nekaj več pa mislim da 10 e poštnine, ampak pod 150 € đabe.

EDIT: 53 € na set, a na zalogi ni prednjega seta. lahko vzameš 2 zadnja in daš skrajšat cev nekam na servis in dokupiš adapter za spredaj (nekaj €). Razlika je namreč med adapterji za spredaj in zadaj, zadnji 160 je lahko uporabljen kot sprednji 185.

Klik!

Zame pa tole, 2x 185!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Se 17 strani snovi predelam pa pride nasledn odmor. Pol pa se 5 strani pa se en odmor.

Nardim palacinke.

Se 25 strani snovi predelam pa grem spat.

Pol po palačinkah predelaš đe 3 strani?

Ne. :P

Zdele sem skoraj ze cez teh 17 strani...7 to go.

Potem bom naredu se en odmor pa predelu se 5 strani. Potem bom naredu palacinike. Po palcinkah morm predelat se 25 strani. Skupi 47 strani.

Pol pa spat.

sam dork jst mam zej prestave shimano deore k so na isti rocki bremze+prestave (kao ta nov sistem), seprav morm jst menat vse skup al lahko nekak pokombiniram zadevo?

Nope, kupiš drugo ročko. Če imaš Deore dual control, poglej tole. Imaš disc ready pesto? Če ja, vzameš lepo XT rotor (ne jemlji deore diska, zgleda ZELO ubog), če pa ne, imaš pa še en strošek in močno premisli o smiselnosti menjave.

ahh ne vem, mam pa sicer tale bajk

Nope, nimaš. Torej prištej še pesto, nove špice in kakih 20-25 € za eno uro pletenja sprednejga wheelseta. Itak pa pri takem biciklu vprašanje če sploh potrebuješ disk bremzo... No ja, fino je, to je res. Tudi na kros biciklih verjetno preživiš z V-brake-i ampak je disk popolnoma drug svet.

Vseeno, če veliko kolesariš mogoče ne bi bilo slabo investirati v nov, boljši bicikel...

Ahhh, bos poba cist potru. :P

Jz pa pecem palacinke! :O

boljši v kermu smislu? z njim sem cisto zadovoljen, edino kar me mot je to, da nima diska.

Boljša oprema, boljši okvir, itd. no, na takem biciklu te to nima kaj motiti IMO. Čeprav so dandanašnji hidravlični diski zelo poceni in dobri, so očitno še vedno dovolj velik strošek,d a niso popolnoma mainstrema (plus vzdrževanje). Diski se začnejo pri cenah nad 1000 €, mogoče že malce nižje. Če ti bicikel zadostuje, uživaj in se vozi. Takšne razlike z diskom tudi ne bo, kvečjemu v mokrem.

sej fora je ta da se velik vozm po klancih dol, pa doskrat je mal mokro in takrt ne prime nč, kar pa zna bit velik problem za mojo varnost.

xD

Spet 23 palacink.
««
433 / 1180
»»