Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

BigWhale ::
Jaz grem pa pocasi spat. Ne da se mi vec cakat na Gaby, da domov pride.... Oziroma, dalo bi se mi se ampak mi glava dol pada... :P

Microsoft ::
Poprav mal link. Sicer so pa tole dosti suhi keksi. Men taki niso kul. Najboljse od keksov je... eh, kr teramisu!!!
by Miha

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

tx-z ::
Men so pa uredu, sicr zravn ponavad še kakav pijm, al pa čaj tut paše(to bl pozim)
...drgač pa so dobri tut eni...nvem kko se reč
pa jaffa cakes ja

tx-z

mmm...bom šu jst raj spat predn se bom spravu še kej jest
...lahko noč vsem(obema trenutno)

tx-z

mare_ ::
Am, če je slučajno kdo iz novega mesta: katera je že tista računalniška trgovina tm pod novim trgom, zraven mercatorja? Se nikakor ne morem spomnit :)

Tic ::
Jih bomo fotografiral ;>
A povem recept? Je simpl pa dobr.
ps.; ja, neki pa so le povezani z domačico ;>>
A povem recept? Je simpl pa dobr.

ps.; ja, neki pa so le povezani z domačico ;>>
persona civitas ;>

Tic, kar povej
Sicer pa...še dobro urco pa bom ponosen lastnik 40cm navadne pizze
...za kakšnih 15min..pol je pa nau več k jo bom pojedu
mmmm

Sicer pa...še dobro urco pa bom ponosen lastnik 40cm navadne pizze

tx-z

Ajjja, to so pol drugacni keksi. Samo za odrasle!
by Miha

by Miha

64202 ::
> Ni je blo doma, ker je imela pri eni kolegici girls party....
Nimas kej drucga, prec vrnt z enim male party
Nimas kej drucga, prec vrnt z enim male party

I am NaN, I am a free man!

BigWhale ::
NE bom rekel, da vsi na katerih sem bil, so bili stupid. Ampak prakticno vsi ja.
:P
Mislim, ne vidim smisla v tem, da se ga napijes in potem debatiras o smislu zivljenja ali pa o tem kateri avto bi bilo treba kupit... Al kaj jaz vem, kake take moske fore... :P
:P
Mislim, ne vidim smisla v tem, da se ga napijes in potem debatiras o smislu zivljenja ali pa o tem kateri avto bi bilo treba kupit... Al kaj jaz vem, kake take moske fore... :P

LOOOL
BigWhale, tale o pitju, ja. Pismo, pa kaj ti ne pase, da se ga tko mal nasekas, pa je kar naenkrat vse veselo, pa se poje, pa pije, pa poje, pa pije, .... Kaki avti pa zivlenje neki!
by Miha
BigWhale, tale o pitju, ja. Pismo, pa kaj ti ne pase, da se ga tko mal nasekas, pa je kar naenkrat vse veselo, pa se poje, pa pije, pa poje, pa pije, .... Kaki avti pa zivlenje neki!

by Miha

Myth ::
Ah... zdaj se ga je sam za compom vlil pa bi rad nam zaupal tezave, ti pa ga tak 'odpihnes' MS. c c c
nasvidenje
nasvidenje
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Jst berem oz. se ucim. Pa musko mal bol naglas poslusam, ker sm dokaj sam doma.
Pa ze mislim, da je dones peti dan, ko me uci matrajo. Cel cas se jokam, okrog oci me pece, se gnojijo, ko se zbudim sem tak, kot da sem se celo noc jokal,... Pa kr naprej mezikam... Pismo, nevem, kak se bom danes cez dan kaj po cesti vozil.
by Miha
Pa ze mislim, da je dones peti dan, ko me uci matrajo. Cel cas se jokam, okrog oci me pece, se gnojijo, ko se zbudim sem tak, kot da sem se celo noc jokal,... Pa kr naprej mezikam... Pismo, nevem, kak se bom danes cez dan kaj po cesti vozil.

by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

nevone ::
Bogi revček ... ampak od računalnika ta pa ne spravi nič, ane?
o+ nevone
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Pa ni to racunalnik... Lani se mi je ob dokaj istem casu tole naredilo. Se spomnem, kak road trip je bila voznja po cesti. Ko tko mezikas, sploh ne spremljas prometa tako pozorno. Kar ni dobro... Drgace pa nisem te dni nic kaj vec za PCjem, kot kak drug dan. Mogoce sem zadnje dni se manj, kot prej. Tako, na pamet sem za PCjem... cel dan. V urah bi to bilo 12h.
Pismo, sem ze razmisljal, da sem takole res dosti casa za tole skatlo. Se mi je zadnic zgodila dost smesna stvar. Sel sem v gobe. Enih 50m od hise mamo vinograd in sem bil tam. Sploh nisem vedel, da se je en travnik ze cisto zarastel v gozd, ker me dolgo casa ni blo tam... Heh, moj ati je rekel, da se bo nas kraj cez 40 let cisto zarasel. Ker noben vec ne bo kosil trave.
by Miha
Pismo, sem ze razmisljal, da sem takole res dosti casa za tole skatlo. Se mi je zadnic zgodila dost smesna stvar. Sel sem v gobe. Enih 50m od hise mamo vinograd in sem bil tam. Sploh nisem vedel, da se je en travnik ze cisto zarastel v gozd, ker me dolgo casa ni blo tam... Heh, moj ati je rekel, da se bo nas kraj cez 40 let cisto zarasel. Ker noben vec ne bo kosil trave.
by Miha

Sej nisem mislila, da bi bil računalnik vzrok tvojim težavam. Samo ugotavljam, da te takale težava ne spravi proč od računalnika.
o+ nevone

o+ nevone

bond007 ::
A se je še komu, ko je prišel iz dopusta (počitnic) zdel monitor velik in miška zelo čudna - vsaj tistih prvih nekaj trenutkov ? Pustimo psihote, ki še notebooke vzamejo na dopust
.

To lahko pomeni, da nekako ti pc ni ravno zelo pri srcu. Da je nekako bolj naravno biti na počitnicah, kot ob računalniku. Čudn.
o+ nevone

o+ nevone

Čudno res. Drugače sem dosti za računalnikom, ampak ga na morju prav nič nisem pogrešal. Sedaj, ko sem doma, pa je spet fino viseti gor. Še sreča , da me je minilo veselje do igric, sicer bi mi še to vzelo dosti časa
. Tako pa mi ni treba kupovati praktično najdražje komponente računalnika - grafične
Drugače pa se imam namen učiti, pol litra kave je že šlo... vendar njen učinek sem porabil za browsanje namesto za reševanje prejšnjih izpitov. No ja, imam še pol litra

Drugače pa se imam namen učiti, pol litra kave je že šlo... vendar njen učinek sem porabil za browsanje namesto za reševanje prejšnjih izpitov. No ja, imam še pol litra

Kaka kava. Kokakola!
Drgace pa jst ugotavljam, da v letu 2005 se ni blo dneva brez PCja. V letu 2004 tudi, 2003 tudi... Heh, skoraj ne morem vrejeti, da bi bilo res, vendar od kar sem si kupil tale pc leta 2002 poleti, se ni bilo dneva, da ne bi bil za PCjem.
Nemogoce! Pismo, tole pa res morem malo premislat...
by Miha

Drgace pa jst ugotavljam, da v letu 2005 se ni blo dneva brez PCja. V letu 2004 tudi, 2003 tudi... Heh, skoraj ne morem vrejeti, da bi bilo res, vendar od kar sem si kupil tale pc leta 2002 poleti, se ni bilo dneva, da ne bi bil za PCjem.

by Miha

Za kokakolo nisem tako prepričan. Se spomnim enega skupinskega obiska zobozdravnika, kjer je zdravnica razlagala vpliv kokakole - ne samo na zobe ampak tut na ostale organe. Sej lahk, da je vseskupi bluz, ampak takrat je bla zlo prepričljiva. Uglavnem kava super učinkuje name
BTW gre kdo na drag v nedeljo, ki bo v celju KLIK.

BTW gre kdo na drag v nedeljo, ki bo v celju KLIK.

Mah sej je normaln. Če maš računalnik, ga maš zato, da ga uporabljaš. Sploh, ker je postal eno veliko okno v svet (po zaslugi Googla in raznih forumov), ni čisto nič čudno, če nas je okupiral. Kaj je lepšega, kot s parimi pritiski na gumb priti do raznoraznih informacij in komunicirati praktično s celim svetom. Ja, tolk daleč smo že prilezli.
o+ nevone

o+ nevone

Čeprav se res večina tega ne zavedamo.....kakšni stari ljudje k pa to pol vidjo zj 1. pa sam
Lahko noč

Lahko noč

tx-z

Men so to zdi smesno, da smo tolko za PCji. Pol mi starsa kdaj recete, da sm lahko do 3-4 ure recimo na dan za PCjem, vec ne. To tko, da malo pojamrata. Jst pa mam pol take dolge seanse...
Je pa res. PC je postal zelo uporabna stvar. Verjetno ni bolj uporabne ta trenutek.
Glede drag-a morem rect, da me stvari ne zanimajo, ceprav bi lahko prisel gledat. Grem prej na kako rokometno tekmo ali pa nogometno. Tistole dirkanje... kaj pa vem. Ne vidim kaj prevec zanimivosti v tem.
by Miha
Je pa res. PC je postal zelo uporabna stvar. Verjetno ni bolj uporabne ta trenutek.
Glede drag-a morem rect, da me stvari ne zanimajo, ceprav bi lahko prisel gledat. Grem prej na kako rokometno tekmo ali pa nogometno. Tistole dirkanje... kaj pa vem. Ne vidim kaj prevec zanimivosti v tem.
by Miha

>Pol mi starsa kdaj recete, da sm lahko do 3-4 ure recimo na dan za PCjem, vec ne. To tko, da malo pojamrata.
Jest nisem več tko rosno mlada, pa ima moja mami zame še vedno take koristne nasvete kot so: Zdravje je zunaj. Dons ste vse preveč notr, pa za računalnikom.
Morm rečt, da mi grejo taki nasveti pa razna jamrarija o škodljivoti računalnikov blazno na jetra.
o+ nevone
Jest nisem več tko rosno mlada, pa ima moja mami zame še vedno take koristne nasvete kot so: Zdravje je zunaj. Dons ste vse preveč notr, pa za računalnikom.
Morm rečt, da mi grejo taki nasveti pa razna jamrarija o škodljivoti računalnikov blazno na jetra.
o+ nevone

Ma ja. Jst sem recimo dobival nasvete, da v sobi kjer spim pa ze ne bom imel CRT monitorja, ker ta tako seva... bla bla bla. Pa se kaka taka se najde.
Zanimivo bi blo vidit, kaj bi mi rekl, ce bi pred racunalnikom kadil. Da naj neham kadit ali uporabljat racunalnik?
by Miha
Zanimivo bi blo vidit, kaj bi mi rekl, ce bi pred racunalnikom kadil. Da naj neham kadit ali uporabljat racunalnik?
by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

Sam nekaj je pa zanimivo. Kljub temu, da mi gredo vsi ti blazni nasveti in jamrarija na jetra, pa svoje otroke prav tako občasno podim od računalnika. Wierd ko hudič tole. Te zastrupjo s temi forami, pa če se še tako upiraš. Damn!
o+ nevone
o+ nevone

64202 ::
> Mislim, ne vidim smisla v tem, da se ga napijes in potem debatiras o smislu zivljenja ali pa o tem kateri avto bi bilo treba kupit... Al kaj jaz vem, kake take moske fore... :P
Ti si pa zihr z ljubljane
Ti si pa zihr z ljubljane

I am NaN, I am a free man!

Mah, jst nevem, zakaj bi sel ven, ce pa so vsi online. Mogoce pol ko bom lahko mel PC in ga nosil s sabo naokrog. No, mogoce bom takrat kar v postli ostal.
Am, a ni BigWhale iz Maribora?
by Miha

Am, a ni BigWhale iz Maribora?
by Miha

Po moje bi ti lepo razložil, da je dim, ki ga vdihavaš pred računalnikom 3x bolj škodljiv, kot sicer. Pa tudi sevanje računalnika se ob prisotnosti dima poveča za 2x.
o+ nevone
o+ nevone