Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

Tic ::
Ob 10.10 sem mel let iz Osla do Londona in ob 6ih zjutraj v Lodonu do Benetk. Pa sem sel na letalisce 3 ure prej, ampak sem prsu na napacno letalisce. Tko da letim domov sele v soboto. Tadrugo letalisce je 160km v drugo smer.

persona civitas ;>

Microsoft ::
Cel road trip!
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Tole je blo pa cisto iz kontektsta. Kot da koga zanimajo blesave igrce.
by Miha

by Miha

root987 ::
Bogi Tic... :) Verjetno ful trpiš ha? :D
Sicer pa, kako ste to šli? ste sami organizirali al je to šola or something?
Sicer pa, kako ste to šli? ste sami organizirali al je to šola or something?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()

root:
Ne, to sem sel povsem na lastno pest in sam. Prvo z Adrijo v Amsterdam za 5 dni. Bil sem v sotoru, spalko doma pozabu. Potem mi je kolega, ki sem ga spoznal iz forumov placal karto za v Oslo prek Pariza, da pridem obiskat se njega za 1 teden. Imava dolocene skupne interese pac ;>
V Amsterdamu se zalomi, ker je ena luc na avjonu crknla, in sem zamudu 3 ure. Tko da sm zamudu tudi naslednji let iz Pariza. Tam so mi dali novo karto za naslednji dan, ki gre preko Prage. Dali pa so mi tudi brezplacni hotel in zajtrk ter organiziran prevoz. Hihi. Naslednji dan je bil nek francoski praznik, za to sem uzival v mnogih ognjemetih.
Potem je bila spet zamuda za v Prago. V pragi sem samo stekel iz avjona v drugega, takoj za mano so zaprli vrata. Ce bi bil 30s kasneje, bi zamudil. V Oslu mi je blo prec jasn, da je moja prtlaga ostala na letaliscu v Parizu, ceprav so zagotovili, da bo avtomatkso prisla. No, prisla je 2 dni kasneje.
To je cist tko btw, drgac pa pisem celo zgodbo, tole kar je tle napisano, to se zactek ni. Ce koga zanima, nej mi posle PM, pa mu dam celo.
Tic
Ne, to sem sel povsem na lastno pest in sam. Prvo z Adrijo v Amsterdam za 5 dni. Bil sem v sotoru, spalko doma pozabu. Potem mi je kolega, ki sem ga spoznal iz forumov placal karto za v Oslo prek Pariza, da pridem obiskat se njega za 1 teden. Imava dolocene skupne interese pac ;>
V Amsterdamu se zalomi, ker je ena luc na avjonu crknla, in sem zamudu 3 ure. Tko da sm zamudu tudi naslednji let iz Pariza. Tam so mi dali novo karto za naslednji dan, ki gre preko Prage. Dali pa so mi tudi brezplacni hotel in zajtrk ter organiziran prevoz. Hihi. Naslednji dan je bil nek francoski praznik, za to sem uzival v mnogih ognjemetih.
Potem je bila spet zamuda za v Prago. V pragi sem samo stekel iz avjona v drugega, takoj za mano so zaprli vrata. Ce bi bil 30s kasneje, bi zamudil. V Oslu mi je blo prec jasn, da je moja prtlaga ostala na letaliscu v Parizu, ceprav so zagotovili, da bo avtomatkso prisla. No, prisla je 2 dni kasneje.
To je cist tko btw, drgac pa pisem celo zgodbo, tole kar je tle napisano, to se zactek ni. Ce koga zanima, nej mi posle PM, pa mu dam celo.
Tic
persona civitas ;>

PrimozR ::
Tist francoski praznik pa mislm da vem ker je... Neki v zvezi z Bastile al neki? Vem da je na ta dan en francoz zmagu (gorsko IIRC) etapo TDFja.

strictom ::
Skupne interse? Kakšne?

"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Tic, men tut prosim :)
--- George Orwell
--- George Orwell

Me 2
Se bom malo smejal

Se bom malo smejal

Ok, bom naredu en skupen PM, ki bo potem tudi za komentarje. Se kdo hoce notr?
Zaenkrat sta spisana samo prva 2 dneva, na enemu forumu. Morem dokoncat. Zdej mam par urc cajta, pa bom probu kej... Jutr pa pakiram domov.
lp. Tic
Zaenkrat sta spisana samo prva 2 dneva, na enemu forumu. Morem dokoncat. Zdej mam par urc cajta, pa bom probu kej... Jutr pa pakiram domov.
lp. Tic
persona civitas ;>

Mnjah ta Shareaza je tut en papak. Noče in noče dljat. Kakor je samo en source noče dljat.
Treba bo spat počasi. Pa še napenja me. Sem popil 3 litre kokakole kar pa ni dobro narest preden greš spat. Like pred štirimi urami
Treba bo spat počasi. Pa še napenja me. Sem popil 3 litre kokakole kar pa ni dobro narest preden greš spat. Like pred štirimi urami

Kokakola je ze vredu.
Aja, kdo zdej objavlja novice (jih enejbla, da so viden za vse)? Ker bi rad, da se moja cim prej pojav.
by Miha
Aja, kdo zdej objavlja novice (jih enejbla, da so viden za vse)? Ker bi rad, da se moja cim prej pojav.

by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

Daedalus ::
Vreme je krivo...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

kdo še vzdržuje svoj real-life uptime? :)
jaz ga bom danes že še kar nekaj časa, če hočem dosečt deadline (ki je jutri) :)
jaz ga bom danes že še kar nekaj časa, če hočem dosečt deadline (ki je jutri) :)
--- George Orwell
--- George Orwell

Ej sori sam še nisem mel časa prebrat vsega. Jutr zvečer, ali pa najpozneje v ponedeljek bom pokomentiral vse.
--- George Orwell
--- George Orwell

Drugi dan je up 
Oh... po 16ih dneh, koncno moja udobna postelja. cez 10 minut bom ze spal.

Oh... po 16ih dneh, koncno moja udobna postelja. cez 10 minut bom ze spal.
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()

whatever ::
Jst pa že ene 5 dni namest da bi se učil ali spim ali visim tule gor. Diskretna matematika...

Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

@STRiCtom: sem danes vidu tvoj profil... A te že letos zanese na gimnazijo al greš malj bolj proti centru? :)
--- George Orwell
--- George Orwell

Grem bolj proti centru :)

Kdaj hodimo spat?
V drugi polovici počitnic nikol pred polnočjo :)
V drugi polovici počitnic nikol pred polnočjo :)

Pismo, jst sm pa kr ze ustal...
by Miha
by Miha

Tody ::
eh korenje to je utvara za tem pride drug izpit in za tem še enden in potem diploma in potem šiht in si skos pod pritiskom k ti šef mori in tako dalje... :) En majhen motivacijski govor

Kolikor js fotra poslušam je majn pod pritiskom kot js.

whatever ::
Men gre ful na jetra ko mi težijo z lajnami kot so:
"Ja, sej nimaš drugega dela kot da študiraš."
al pa:
"Uh, kak tebi vela ko še študiraš, ko ti še ni treba v službo hodit."
Če kdo mene vpraša, je študij še bolj zahteven kot marsikatera služba. Pa še plačan nisi nič za to. Če maš povprečen šiht, lahk oddelaš tistih 8-9 ur in prideš domov se zlegneš na kavč in gledaš TV (ob predpostavki da nimaš še familije in otrok za rihtat). Če si pa na faxu pa greš za 8ur na fax predavanja poslušat in vaje delat, pol pa lahk prideš domov in maš za nardit še goro vaj al pa se učit za izpite,... Tak da šola je čist enakovredna delu in čist nič drugega. Včasih si prav želim da bi šel že v službo da bi mel delovni cajt lepo 8 ur pa fertik.
"Ja, sej nimaš drugega dela kot da študiraš."
al pa:
"Uh, kak tebi vela ko še študiraš, ko ti še ni treba v službo hodit."
Če kdo mene vpraša, je študij še bolj zahteven kot marsikatera služba. Pa še plačan nisi nič za to. Če maš povprečen šiht, lahk oddelaš tistih 8-9 ur in prideš domov se zlegneš na kavč in gledaš TV (ob predpostavki da nimaš še familije in otrok za rihtat). Če si pa na faxu pa greš za 8ur na fax predavanja poslušat in vaje delat, pol pa lahk prideš domov in maš za nardit še goro vaj al pa se učit za izpite,... Tak da šola je čist enakovredna delu in čist nič drugega. Včasih si prav želim da bi šel že v službo da bi mel delovni cajt lepo 8 ur pa fertik.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.

BigWhale ::
> Če kdo mene vpraša, je študij še bolj zahteven kot marsikatera služba.
A dej no nehej trapat no. A si ze kdaj videl, da imas v sluzbi vec rokov za oddajo enga projekta? ;>
A dej no nehej trapat no. A si ze kdaj videl, da imas v sluzbi vec rokov za oddajo enga projekta? ;>

Sergio ::
No, no... :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Daedalus ::
Če kdo mene vpraša, je študij še bolj zahteven kot marsikatera služba.
Hja, če misliš na službo čistilke, pol že mogoče. Če pa misliš službo, v kateri maš "na voljo" vodenje projektov, pa si osebno odgovoren za razne nevšečnosti - v taki se ti pa še kako kolca po študiju, verjemi mi. Zato se pa letos učim, da naredim pogoje in grem še za kaki dve leti uživat študenstki staž. Je še vedno precej bolj sproščeno kot pa kak zahtevnejša služba.
Hja, če misliš na službo čistilke, pol že mogoče. Če pa misliš službo, v kateri maš "na voljo" vodenje projektov, pa si osebno odgovoren za razne nevšečnosti - v taki se ti pa še kako kolca po študiju, verjemi mi. Zato se pa letos učim, da naredim pogoje in grem še za kaki dve leti uživat študenstki staž. Je še vedno precej bolj sproščeno kot pa kak zahtevnejša služba.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Lol. Kira finta. Z desno nogo začni delat majhne kroge v zraku v smeri urinega kazalca. Potem pa za desno roko v zrak nariši majhno 6. Noga se ti bo avtomatsko začela sukat v nasprotno smer.
Kul brejn staf n šit
Kul brejn staf n šit

Poldi112 ::
Ja, jaz tudi zdaj ko delam opazam da imam manj casa, bolj je stresno, ne mores za kak teden na morje takrat ko se spomnis,... Ampak studija vseeno ne pogresam.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

korenje_ver2 ::
itak da je sola bl zahtevna ka sluzba. v sluzbi itak da ne delas pod pritiskom. sploh pa ti je treba znat samo tisto, kar delas. na praksi sem videl, kolk so vsi razbremenjeni. delajo po protokolu, sploh pa ce nisi sef. delas tisto kar ti je receno, v drugem primeru se pa z internetom igras...

Poldi112 ::
Mogoce je sola bolj stresna ce si tajnica ali snazilka. Vecina se pa strinja da je sluzba bolj stresna od sole. Ne vem kaj je tako stresnega na faksu. 3/4 leta bluzis, potem pac par tednov intenzivno studiras in spet vse po starem.
Where all think alike, no one thinks very much.