Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

iggy ::
Košarka, no nedelje imamo proste, v soboto je tekma.
Hey, you're fat!
Zgodovina sprememb…
- spremenila: iggy ()

d0rK ::
Wooo. Kok sm navdusen nad mojo A je to resitvijo za ploscico prlimat.
Sicer pa...Song of the day: Pendulum - Tarantela. Unc unc unc.
Sicer pa...Song of the day: Pendulum - Tarantela. Unc unc unc.

strictom ::
Pa ti si lud?! Jebomater da.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Jutr pride vn. Komaj čakam. So mi bol kot ne vse googlove zadeve izredno uporabne, zanimive, dobre in inovativne.

mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

V šoli mamo 40mb/10mb linijo ob polnem nažiganju Q3a in CS 1.6.
Opero zdljalo z like 4,7MB/s :-)
Opero zdljalo z like 4,7MB/s :-)

PrimozR ::
Mi pa nismo smel nč počet na kompih, kar ni blo povezano z nalogam (aka seminraske oz. v drugem letniku web pejđi). Itak pa v našmu klasu ni blo gejmerjev. Razen treh (al dveh). K bi me zownal.

Steinkauz ::
No sej mi nismo špilal k majo itak povsod une kartice, da po restartu vedno naloži na novo vse. Sam si dal v ponedeljek uplodat in si mel do petka kr orng popravljeno razmerje. Sam velikrat so sklopl zvečer, sam ne pa vedno :)

Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

mtosev kolk ramov ti vista haca?
1,15gb

LOL! Lihkar sm gledu zadn oglas pa si mislu..Fak, tole bi pa clo kupu jz.
Celo sel sem cekirat kok pride nov na ceneje.si in geizhals. Sam mislm da ni neki groznga..Sem zguglal njegov mail in dobil par zadetkov,
tudi en link na racunalniske novice kjer se maja hvali s svojo masino. Pomoje je pac samo oglas vsakic copy pejstal ker se mi ni dal editirat.
Sej ceno je znizal vsakic.
Celo sel sem cekirat kok pride nov na ceneje.si in geizhals. Sam mislm da ni neki groznga..Sem zguglal njegov mail in dobil par zadetkov,
tudi en link na racunalniske novice kjer se maja hvali s svojo masino. Pomoje je pac samo oglas vsakic copy pejstal ker se mi ni dal editirat.
Sej ceno je znizal vsakic.

Steinkauz ::
A ni mal škoda dat 800eur za proc, k dobiš celo škatlo za tak dnar. Razumem firme, sam navaden uporabnik

Ne, glih za firme se tole niti pod razno ne splača. Splača se pa za folk, ki ima keš in fejst navija. Zadeva ima namreč odklenjen multi. To je catch. SIcer pa ja, brezveze je dat 800 € za proc, če lahko malo manj naviješ 4x enejšega in dobiš ven isto. za povprečnega uporabnika. Enako je za takega popolnoma brezvezen nakup avta v rangu M3/M5.

Haha, en bumbar ze ceu dan spema male oglase pa mu se kr ni jasn zakva mu jih skos brisejo. Zdej je pa kr nov nick naredu.

Oj Pipi, kok je kej ustaljena praksa v kolesarskem svetu da mas vec kot en kolo? :o
Jz racunam da bom nasledn let mojga Hardtejla updejtu (zavore, obroci, peste, mogoce amortizer) pa me ful srbi da bi se
kksn AM kolo kupu pol za 2010 sezono. Torej na-nasledna sezona. Do takrt bi pomoje skup spravu ene 2500-2800EUR.
Jz racunam da bom nasledn let mojga Hardtejla updejtu (zavore, obroci, peste, mogoce amortizer) pa me ful srbi da bi se
kksn AM kolo kupu pol za 2010 sezono. Torej na-nasledna sezona. Do takrt bi pomoje skup spravu ene 2500-2800EUR.

Kdor ma dost keša je to ful ustaljena zadeva. Če bo men naokrog 'ležal' ene 6 jurjev si tut sestavm dva bicikla. AM pa XC HT al pa neki bl enduro (160 hoda) pa eno maraton mašinco (pač tm nekje 120 hoda spredi in zadi pa bl relaksirana geometrija). En blejčan ma recimo Speca Epica, težkega 8,5 kile, pol ma Stumpjumperja, Endurota (karbonca, mislim da clo S-Worksa) in za po vrhu še Demota.

Zokinjo ? :>
Moj HT bo 2010 star ze uh, lepih 7 let. Fora je da zaenkrat nimam avta in opravm popolnoma vse opravke s kolesom. In po ravni
asvaltirani cesti mi itak bl pase met HT kot FS. Zdej, k bom me avto se bom sigurno mn vozu po mestu ampak tudi za tiste redke
voznje bi pomoje raj vozu HT kot FS. Tko da bi meu pol se eno AM masino poleg zdejsnga. Sam nocm razmetavat ukol s kesom. ;>
Moj HT bo 2010 star ze uh, lepih 7 let. Fora je da zaenkrat nimam avta in opravm popolnoma vse opravke s kolesom. In po ravni
asvaltirani cesti mi itak bl pase met HT kot FS. Zdej, k bom me avto se bom sigurno mn vozu po mestu ampak tudi za tiste redke
voznje bi pomoje raj vozu HT kot FS. Tko da bi meu pol se eno AM masino poleg zdejsnga. Sam nocm razmetavat ukol s kesom. ;>

Zokinjo, seveda :D
Če te ne skrbi da bi bicikla zmanjkalo, s FSjem ni rpoblem delat opravkov. moja metka se prov fletno pleje. Dokler nisi na polno agresiven se feder gunca kaj pa vem, milimeter gor in dol. Vse skupaj nič.
Če te ne skrbi da bi bicikla zmanjkalo, s FSjem ni rpoblem delat opravkov. moja metka se prov fletno pleje. Dokler nisi na polno agresiven se feder gunca kaj pa vem, milimeter gor in dol. Vse skupaj nič.

Sm navajn skrbet za kolo sam bi me usen mal bolj skrbel za FS kolo kot HT. Zgleda bolj fancy meaning da prvab vec oci. Sm pa cist
vzhicen k pomislm na nov bajk ;>. Sam tko hitr porabs kes no. Okvir je takoj 1000EUR ane (nebi meu karbonca), amortizer 600EUR,
XT menjalnika pa rocke, dobri 203mm diski, sploh ne vem kok kostajo peste pa dobri rimi. Drag špas to.
vzhicen k pomislm na nov bajk ;>. Sam tko hitr porabs kes no. Okvir je takoj 1000EUR ane (nebi meu karbonca), amortizer 600EUR,
XT menjalnika pa rocke, dobri 203mm diski, sploh ne vem kok kostajo peste pa dobri rimi. Drag špas to.

PaX_MaN ::

Nema žene, just little ol' me. :>
Fak koncno sm zlozu use oprane obleke. Komarji pa zlaganje oblek..Ni hujsega.
Fak koncno sm zlozu use oprane obleke. Komarji pa zlaganje oblek..Ni hujsega.

Sm navajn skrbet za kolo sam bi me usen mal bolj skrbel za FS kolo kot HT. Zgleda bolj fancy meaning da prvab vec oci. Sm pa cist
čak, ti bi trdaka, vilce za 600 € (ajd, osnovne Reba) pa 203 diske? :D Fant, jest mam na 140 mm Meti 185 pa zadaj 160. čez glavo. Shimanotov nisem NIKOLI pregrel, da ne bi več delal (na XC kolesu, 160/160, heavy braker).

Nah, tisto opremo sm mislu za prihodnje AM kolo. No sej, 203 sm reku ker nimam pojma. Nikol se nism meu diskov ;>.
Kok stane dobra vilca? Nc za tekomvanje, ampak pac, dobra vilca. :o
Kok stane dobra vilca? Nc za tekomvanje, ampak pac, dobra vilca. :o

Poglej na veb-company stran (čeprav zdaj nimajo cen) in glej Reba za 'XC? in Pike za AM. Pike so okrog 500 €, odvisno od modela. Aja, ko boš nabavljal AM bajk, si zapomni, NIKOLI brez vilce, ki se spusti. Jest sem tako vesel, da sem menjal vilco. Ker s 140 mm vilco v klanec plezat je muka. Jo spustiš na 95 (Pike) in je super. popolnoma spremeni geometrijo.
Zdej grem pa v Kranjsko Goro na Super D :D
Zdej grem pa v Kranjsko Goro na Super D :D

800€ za proc?
Moj ma tut odlkenjen množilnik, pa je bil like 12x manj :)
Moj ma tut odlkenjen množilnik, pa je bil like 12x manj :)