» »

Podnebni ekstremizem

Podnebni ekstremizem

««
77 / 80
»»

Urbano#Desno ::

Spet neke neumnosti z časovnico 2030 :)):)):))
Vedno pozabljajo da se bo norce ki sprejemajo te ekstremno škodljive zakone junija vrglo iz EU parlamenta.

Sparkxl ::

...in blesave zakone, kot je ta za njimi

Comandante ::

Colt1911 je izjavil:

Comandante je izjavil:

Colt1911 je izjavil:

Comandante je izjavil:

Hudič se skriva v detajlu...bogatenje urana

Ja in? Ce bomo masovno gradili nuklearke, bomo tako potrebovali nove kapacitete za bogatenje. Postavit centrifuge leta 2024 ni nobena umetnost.

Nqjhujse ovire so, kot ponavadi, v vasih glavah.


Do tedaj (čez 30-40 let) boš pa ti kopal premog za Teš? To zate l.2024 vendar ni noben problem!:))
Če bi lahko turbine poganjali z vašimi gobci nukleark sploh ne bi rabili.

Saj ne boste obratov za bogatenje gradili opravilno nesposobni slo-tech bojevniki, da bi trajalo 30 let. Bomo raje Albancem zaupali nalogo, oni ne jamrajo toliko in raje delajo.


Za plačilo jim boš pa pofafal kurac ?

Ne, to gre tvoji mami tako dobro, da bo sama vse obdelala.

Bedak primitivni.

Vinski Kamen ::

Malidelničar je izjavil:

trancer01 je izjavil:

Zakone se lahko vedno tudi razveljavi. Posebej škodljive "okoljevarstvene" je tudi nujno razveljaviti!


Von der Leynovi in Komisiji je uspelo, zakon je potrjen. Je pa bilo zelo zelo blizu.

Vir:

EU nature law survives conservative backlash in final Parliament vote

"A second vote, this time on the compromise deal reached on the nature restoration law between the Parliament and the Council in November, passed with 329 votes in favor, 275 against and 24 abstentions, effectively saving the legislation."

https://www.politico.eu/article/eu-natu...

Še naši poročajo:

Velika zmaga za evropsko naravo
https://www.caszazemljo.si/trajnostno/v...

Brez panike, vse gre po načrtih:
The Great Global Warming Swindle Exposed

Malidelničar ::

Bojijo se:

Ghosts of EU's rightward future haunt nature law fight
Europe's conservatives lost their battle against an environmental bill. But after the EU elections, they may win the war.

Right-wing alliances, last-minute vetoes and anti-green populism: The European Union just got a glimpse of its future.

https://www.politico.eu/article/ghosts-...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Urbano#Desno ::

Malidelničar je izjavil:

Bojijo se:

Ghosts of EU's rightward future haunt nature law fight
Europe's conservatives lost their battle against an environmental bill. But after the EU elections, they may win the war.

Right-wing alliances, last-minute vetoes and anti-green populism: The European Union just got a glimpse of its future.

https://www.politico.eu/article/ghosts-...


in prav je da se bojijo....

Še novih 5 let eko fašistične politike in bi življenski standard tako upadel da norce ne bi samo vrgli ven iz parlamenta, ampak bi jih obubožan narod aktivno lovil po ulicah. Tako da kljub temu da se tega ne zavedajo je njohov poraz na volitvah dolgoročno pozitiven tudi zanje.

Malidelničar ::

Urbano#Desno: verjetno je to res tudi za njih nekakšen 'face saving'. Tako, da ti njihovi "skrajneži" jih bodo na koncu rešili in bi jim morali biti hvaležni.

Ker verjetno bi zaradi tega eko-ludizma verjetno folk odgovorne politike obešal na kandelabre.

Navsezadnje začelo se je z rumenimi jopiči, zdaj kmetje.

Ne moreš ljudem vzeti dizlov, omejiti uporabo traktorjev in mehanizacije, jim omejiti kmetovanje, jih zabrisati na nezanesljiv javni promet, jim omejiti letenje z letalom na počitnice, jim prepovedati ogrevanje z drvmi, jim prepovedati vrtičkanje zaradi CO2 izpustiv, zmanjšati zaloge hrane v trgovinah, prepovedati svobodno uživanje mesa, nabiti cene elektrike od x5 do x10, prepovedati gradnjo hiš; istočasno pa s privat Gulfstream/Cessna jeti leteti v Dubaj na Eco-Summite z visoko pogostitvijo in misliti, da se ne bo zgodilo NIČ.

Lahko rečemo, da je bil vse skupaj velik close-call. Res je šlo za las IMHO.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Sparkxl ::

Ko misliš da bo kultu, ki je na odhodu (eu komisija) zmanjkalo idej kako nam uničiti življenje, nas spet presenetijo

EU Considers Banning Repairs On ICE Vehicles More Than 15 Years Old

https://www.wheels-alive.co.uk/eu-plans...

Ti psihopati si res prosijo, da jih podivjana raja obesi pred parlamentom na drogove namesto zastav

WizzardOfOZ ::

Bomo mel pa ilegalne delavnice. Vse je za nekaj dobro.

Predlagam, da se naučite šraufat avte, vsaj osnovne stvari. Boste familjo brez problema lahko preživeli samo s tem, ker nove generacije za EV denarja ne bodo imele, znali pa tudi nič pošraufat ne bodo. Z gledanjem cel dan v telefon se pa stvari ne popravijo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

BigBangStar ::

Problem tega podnebnega ekstremizma je, da je pomembno razumeti, da je podnebna znanost kompleksna in večplastna, pa medtem, ko obstajajo različni pogledi na ukrepe in njihovo intenzivnost, je znansvezni konsenz o obstoju in vplivu podnebnih sprememb jasen.
To bi jaz označil tako:
- Pomislek o verodostojnosti podnebnih spremembah
- Ekstremni ukrepi
- vloga vlade, medijev in strokovnjakov
- pripravljenost na ukrepe

Torej: Lahko bi rekli, da se znanstvena skupnost strinja, da so podnebne spremembe realne in da človekove aktivnosti prispevajo k globalnemu segrevanju. Takonsenz je podprt s podatki in z obsežnimi raziskavami. Predlagani ukrepi za boj proti podnebnimi spremembami se močno razlikujejo. Nekateri zagovarjajo radikalnejše spremembe, kot so tiste, ki jih nekateri omenjate, med tem, ko drugi predlagajo bolj zmerni pristop, ki vključuje postopno prehajanje na obnovljive vire energije, izboljšanje energetske učinkovitosti in spodbujanje trajnostnega razvoja ... zato je pomembno iskati uravnotežene rešitve, ki so učinkovite in realistične ... Res je tudi, da lahko včasih komunikacije o podnebnih spremembah delujejo enostransko. Samo je treba vedeti, da je ključnega pomena to, da se v razpravo ključijo različni glasovi, ki zagovarjajo uravnotežen pristop k reševanju PS. Iskanje skupne osnove in dialoge med različnimi mnenji lahko pripomore k bolj celovitimi in sprejemljivimi rešitvami ... Tu bi še lahko omenil pripravljenost posameznikov in skupnosti na sprejemanje ukrepov proti PS, ki se razlikujejo med ljudmi. Pomembno bi bilo ljudem ponuditi realne in izvedljive možnosti za zmanjšanje njihovega ogljičnega odtisa ... recimo kot so informacije o tem, kako lahko njihove spremembe v življenskem slogu pozitivno vplivajo na okolje itd ...

Zato je za uravnoteženo razpravo pomembno, da se osredotočamo na znanstvene dokaze in razumemo, da so ukrepi za bojproti PS za zaščito našega planeta. V glavnem, bilo bi treba narediti nekaj, da ljudje stopimo skupaj, eni in drugi, da zagotovimo trajnostni razvoj za prihodnje generacije.

Lahko bi še se omenilo nekaj, kar so pri Nasi že okoli 20 let nazaj trdili, da se "nekaj" dogaja s Soncem. Ampak koliko ima Sonce kaj vpliva na naše PS, je težko reči, ampak je treba tudi vedeti, da sončna aktivnost, kot so sončni cikli, ki trajajo približno 11 let, lahko vpliva na količino sončne energije, ki doseže zemljo, vendar pa raziskave kažejo, da so spremembe v sončni aktivnosti v zadnjih letih prešivke, da bi pojasnile globalno segrevanje, ki ga opažamo . Pa tudi dolgoročne spremembe v sončnem sevanju lahko vplivajo na podnebje, vendar so tudi satelitska opazovanja od 1970 pokazala relativno malo sprememb v količini sončne energije, ki doseež Zemljo, ki bi lahko pojasnila nedavno segrevanje ...
Pa še to bi bilo treba omeniti, da so nekatere študije raziskovale vpliv kombinacije sončne aktivnosti in vulkanov na podnebju. Vulkani lahko vplivajo na podnebje z izpusti velikih količin aerosolov v stratosfero, kar lahko začasno ohladi Zemljo ... ampak so ti izbruhi oz. učinki kratkotrajni v primerjavi z dolgoročnim učinkom toplogrednihj plinov itd ...

Drugače je pa tema o PS takšna stvar, ki jo bo težko dokazati nasprotnikom tako eni strani kot drugi strani. Podnebne spremembe se zagotovo dogajajo, ampak največja težava je, da je zelo težko dokazati koliko je pri tem človek kriv in koliko sama naravni pojav. Debata, kateri ne bomo nikoli prišli do enakega mnenja.

trancer01 ::

Nobenega "znanstvenega" konsenza ni, to trdijo samo "zeleni" aktivisti, lobisti in vlagatelji v "zelene" tehnologije, ki od te norije živijo. Konsenz je le o tem, da se podnebje spreminja, o čemer nikoli ni bilo dvoma. O tem, v kolikšni meri na te naravne spremembe vpliva človek, pa konsenza ni in ga tudi ne more biti, ker je to prezapleten sistem za modeliranje in že po nekaj letih modeli postanejo nenatančni, zato je čista neumnost na podlagi njih sprejemati dolgoročne oz. sploh kakršne koli "okoljevarstvene" politike za "zaščito planeta".

ceazare ::

 Znanstveni konsenz je.

Znanstveni konsenz je.

Comandante ::

ceazare je izjavil:

 Znanstveni konsenz je.

Znanstveni konsenz je.


Saj ni vprasanje, ce segrevanje je. Vprasanje je, ce imajo ljudje raje zeleni socializem, ki obljublja padec standarda, revscino in bedo, ali dve stopinji vec.

Socializem se je ze izkazal za katastrofo, hujso od vsake naravne. Raje vzamem +2°C.

Sparkxl ::

ceazare je izjavil:

 Znanstveni konsenz je.

Znanstveni konsenz je.



Ne ga ni. To je konsenz med tistimi, ki se lahko oglasijo. Tisti ki menijo drugače, so takoj kenslani in označeni za eko teroriste, rasiste, skrajno desne, nacije,...

Miki N ::

Sparkxl je izjavil:

Ko misliš da bo kultu, ki je na odhodu (eu komisija) zmanjkalo idej kako nam uničiti življenje, nas spet presenetijo

EU Considers Banning Repairs On ICE Vehicles More Than 15 Years Old

https://www.wheels-alive.co.uk/eu-plans...


Hm, zanimiva zelena odpuljenka, ni kaj! Samo norosti v zvezi z ewagni se vseeno malo razlikujejo od ostalih ker so za njimi po mojem mnenju dokaj slabo skrite deluzije o nekakšni renesansi evropske (beri švabske in francoske) avtoindustrije, kjer spet prodajamo našo tokrat ŠE BOLJ precenena kolesa svetu za premium tokrat v EV hightech obliki... nakar se zbudiš. Teh časov ne bo več nazaj. Enkrat ko bo končno vsekalo spoznanje, da je tekma izgubljena se bodo te zelene odpuljene ideje pojavljale manj. Vprašanje je samo kdaj to bo, ker ta folk je poleg vseh ostalih hib tudi ... rahlo "počasen" kot smo včasih rekli.

Urbano#Desno ::

ceazare je izjavil:

 Znanstveni konsenz je.

Znanstveni konsenz je.



Konsenz med tistimi pri katerih je naslednja plača odvisna od taga da slepo kimajo.

Malidelničar ::

BigBangStar: Po mojem je srž spora v tem, da v končni fazi nikoli ni šlo samo za varovanje okolja, ampak za neke kvazi-revolucionarne spremembe skrite pod plaščem 'podnebnih sprememb'. In ko je bilo to jasno, je bil konflikt neizogiben.

Meni sta zelo dobra primera držav Nizozemska ter Izrael. Oba se prilagajata podnebni situaciji (ki se poslabšuje). Nizozemce še bolj kot 100 let nazaj ogroža gladina morja. Izrael še bolj kot 100 let nazaj ogroža širjenje puščave ter višje temperature.

Oba državi sta to rešili tako, da sta ostali normalno moderni in se v ničemer nista razlikovali od modernih povojnih držav.

Razlika je, da sta z inženirskimi prijemi omogočili nadaljevanje svojega življenja na isti način.

Nizozemska z investicijami v jezove ter zapornice in polderje. Izrael z investicijami v masovne namakalne sisteme in sisteme razsoljevanja.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Sparkxl ::

Ob vseh slabih novicah, še ena dobra:

Planirano zeleno teroriziranje bruseljskega režima vseh vpletenih v trgovino z EU, je poslano na smetišče

https://www.reuters.com/world/europe/eu...

Leif ::

Sparkxl je izjavil:

Ob vseh slabih novicah, še ena dobra:

Planirano zeleno teroriziranje bruseljskega režima vseh vpletenih v trgovino z EU, je poslano na smetišče

https://www.reuters.com/world/europe/eu...


Ne vem če je ravno dobra, to pomeni da ni ovir za uvoz iz Kitajske in drugod, medtem ko se še vedno uničuje domača proizvodnja.

pegasus ::

Zabaven video, lepo razloži kako je propagandna mašinerija trenutno v procesu rekalibracije na novo strategijo:

Connan the bacterium, lol.

boolsheat ::

Menda je bil letošnji februar toplejši kot najtoplejši marec.

Urbano#Desno ::

boolsheat je izjavil:

Menda je bil letošnji februar toplejši kot najtoplejši marec.


Ja full je blo luštno.
Kr tko naprej.....

m0LN4r ::

14% privarceval na kurjavi pravi App za Februar. Ni cudno, da morajo dvigovati cene energentov, ce se jih vedno manj porabi, profiti pa morajo biti vedno vecji...
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Vanich ::

Vi se kar tolažite - treba je biti zelen, pa naj košta kar hoče. (seveda bomo itak mi plačali) - kar lepo pove v tem članku.

sbawe64 ::

Proizvodnja orožja bo trajnostna dejavnost (ESG friendly)
Vir za članek je politico.eu
https://damijan.org/2024/03/05/proizvod...

'Več jih je zunaj' - tale napis več kot drži!

...- torej, da bi vlaganja v orožarsko industrijo postala "ESG friendly". Slednje pomeni, da bi podjetja in investitorje, ki vlagajo v orožarske projekte finančni vlagatelji lahko brez sramu obravnavali, da delujejo v skladu s trajnostnimi načeli. Torej da so okoljsko, družbeno in upravljalsko prijazni.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sbawe64 ()

c3p0 ::

CO2 friendly eko ubijanje je prihodnost. Stavim, da že imajo nek sheet, na eni strani koliko CO2 je šlo za proizvodnjo mine/metka/whatever, na drugi CO2, ki bo prišparan, če recimo na 100 metkov ubiješ človeka starosti 35 let. In so CO2 nevtralni, če ne že v plusu.

m0LN4r ::

Kako to da Tesla se ne prodaja elektricnih tankov?
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

gruntfürmich ::

sbawe64 je izjavil:

Proizvodnja orožja bo trajnostna dejavnost (ESG friendly)
Vir za članek je politico.eu
https://damijan.org/2024/03/05/proizvod...

'Več jih je zunaj' - tale napis več kot drži!

...- torej, da bi vlaganja v orožarsko industrijo postala "ESG friendly". Slednje pomeni, da bi podjetja in investitorje, ki vlagajo v orožarske projekte finančni vlagatelji lahko brez sramu obravnavali, da delujejo v skladu s trajnostnimi načeli. Torej da so okoljsko, družbeno in upravljalsko prijazni.

slovenija ima kar nekaj prodornih proizvajalcev orožja, tako da to ni slabo!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

D3m ::

m0LN4r je izjavil:

Kako to da Tesla se ne prodaja elektricnih tankov?


Bodo miši zgrizle koruzna vlakna. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

pegasus ::

Ice free arctic: https://www.nature.com/articles/s43017-... ... 4 years earlier than expected.
Me zanima, če bodo potem Rusi kaj zmanjšali količino sranja, ki ga producirajo po celem svetu.

WizzardOfOZ ::

To je dobr, ne bo treba vozit ladij mimo arabcev, bodo šli lahko po zgornji strani.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

c3p0 ::

Ledene gore so nevarne, kar so bridko spoznali tudi potniki iz Titanika. Dobro je, da jih ni.

Webmojster ::

c3p0 ::

Super, manj gre za kurjavo, manj CO2, all good. Več CO2 pomeni več rastlin. Sistem se samouravnava.

pegasus ::

Ena lekcija za vse, ki mislijo, da je več kisika v zraku gut:

Podobno velja tudi za co2: "hrana za rastline" ... vse dokler ne crknejo.

pegasus ::

Prilagajanje? Eh, lako čemo. https://www.theguardian.com/environment...

Kayzon ::

A je resitev da zacnemo jesti zuzelke in se peljemo samo se zgolj s kolesi?

A bi blo kej sploh spremembe,glede na to da azija spusca 70% greznice v ozracje?

s1m0n ::

Kayzon je izjavil:

A je resitev da zacnemo jesti zuzelke in se peljemo samo se zgolj s kolesi?

A bi blo kej sploh spremembe,glede na to da azija spusca 70% greznice v ozracje?


Seveda! Bodo lahko nato šli na 80%+...

Malidelničar ::

Sam veliko razmišljam:

ZAKAJ ni bilo backlasha proti eko-ludizmu že 10 let nazaj?

So se ljudje takrat ustrašili ko je bilo nekaj zelenih zim in nekaj vročih poletij z vročinskimi valovi?

Jaz se spominjam da tam po letu 2005 so tudi konservativci v Evropi kar sprejeli agendo okoljevarstva skupaj z izpusti, konservativci v ZDA, ki so bili edini že od štarta proti so bili takrat zelo popljuvani kot rednecki, zlobni Bushisti itd.

Je bila to napaka že v štartu 20 let nazaj, da se je preveč pustilo, da se je zelena ideologija tako zasidrala v javnosti?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

kow ::

Ker ste norci trdili, da ni segrevanja. Za nagrado ste dobili ekstremiste na nasprotnem polu. Prevzemite odgovornost.

Enako ne bom nikoli podprl evropske kmete. Imeli so 20 let casa, da sami prevzamejo usodo v svoje roke. Pa so se delali norca. Ce bodo protestirali, upam da jih policija dobro nalomi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kow ()

Malidelničar ::

kow je izjavil:

Ker ste norci trdili, da ni segrevanja. Za nagrado ste dobili ekstremiste na nasprotnem polu. Prevzemite odgovornost.

Enako ne bom nikoli podprl evropske kmete. Imeli so 20 let casa, da sami prevzamejo usodo v svoje roke. Pa so se delali norca. Ce bodo protestirali, upam da jih policija dobro nalomi.


Hm to ne drži. Ekologi so bili ekstremisti že od začetka ne samo od lani, ko so začeli uničevati slike v galerijah, zlivati mleko po supermarketih in se prilepljati na asfalt.
Kmetje mislim, da se niso delali norca ampak so se šli strategijo ne-konfrontacije (edini, ki so do letos imeli jajca so bili francoski kmetje, drugje odpora ni bilo); očitno pa so samo povzročali to, da je bilo popuščanje percepirano kot umik in je bio-eko-ludizem pridobival moč in zasedel še večji del javnega prostora.
Ker navsezadnje, če bi imeli tak backlash 20 let nazaj potem se zelena gibanja sploh ne bi mogla razviti do te stopnje, ker bi bil že prej konflikt ;)
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

kow ::

Nice story, bro. V realnosti, so kmetje ignorirali problem. Izvolili so nesposobno vodstvo. Jebiga, naj prevzamejo odgovornost sedaj. Pricakoval bi, da predlagajo svoj program prestrukturiranja kmetijstva.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kow ()

feryz ::

pegasus je izjavil:

Prilagajanje? Eh, lako čemo. https://www.theguardian.com/environment...
A nismo kupili tiste leteče karjole za gašenje? In ajdovčan je dal mastne solde, da bodo lahko gasili?

Jože požen, mi smo pripravljeni.

Daniel ::

kow je izjavil:

Nice story, bro. V realnosti, so kmetje ignorirali problem. Izvolili so nesposobno vodstvo. Jebiga, naj prevzamejo odgovornost sedaj. Pricakoval bi, da predlagajo svoj program prestrukturiranja kmetijstva.


A lahko poimensko navedeš osebe iz kmetijstva, ki imajo kakršnikoli vpliv pri določanju evropske politike kar se kmetijstva tiče? Ker očitno jih poznaš, pa me zanima. Sicer pa kot pravijo vsaka rit pride na svoj sekret in tudi tvojo bo nekoč nekdo nalomil...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Daniel ()

nejc_nejc ::

kow je izjavil:

Nice story, bro. V realnosti, so kmetje ignorirali problem. Izvolili so nesposobno vodstvo. Jebiga, naj prevzamejo odgovornost sedaj. Pricakoval bi, da predlagajo svoj program prestrukturiranja kmetijstva.

Za samo kmetijstvo ja¸, za pridružene zadeve, pa niso v stanju....še obstoječa EU ablast ne.
EU amebe:
So točno 1,0000 m od tal.
se jim že podirajo domine:
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/na-po...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nejc_nejc ()

kow ::

Daniel je izjavil:


A lahko poimensko navedeš osebe iz kmetijstva, ki imajo kakršnikoli vpliv pri določanju evropske politike kar se kmetijstva tiče? Ker očitno jih poznaš, pa me zanima. Sicer pa kot pravijo vsaka rit pride na svoj sekret in tudi tvojo bo nekoč nekdo nalomil...


Nimam pojma. Ne dvomim, da imajo razne kmetijske zveze ipd. Ce pa nimajo, so pa se dodatno nesposobni.
Se enkrat, kaj so njihovi predlogi? So jih predstavili javnosti? Zakaj ne? A so vsi polpismeni?

Urbano#Desno ::

pegasus je izjavil:

Prilagajanje? Eh, lako čemo. https://www.theguardian.com/environment...


Ja in EU se na to odzove z še bolj noro eko politiko ki uničuje gospodastvo in nas dela ekonomsko nezmožne prilagajanja na neke imaginarne spremembe.

Smo tarča posmeha celotnega sveta....

Daniel ::

kow je izjavil:

Daniel je izjavil:


A lahko poimensko navedeš osebe iz kmetijstva, ki imajo kakršnikoli vpliv pri določanju evropske politike kar se kmetijstva tiče? Ker očitno jih poznaš, pa me zanima. Sicer pa kot pravijo vsaka rit pride na svoj sekret in tudi tvojo bo nekoč nekdo nalomil...


Nimam pojma. Ne dvomim, da imajo razne kmetijske zveze ipd. Ce pa nimajo, so pa se dodatno nesposobni.
Se enkrat, kaj so njihovi predlogi? So jih predstavili javnosti? Zakaj ne? A so vsi polpismeni?


Majo en K. Glede na to kako prepričano pišeš sem predvideval da veš kdo piše nove predpise in kdo lobira. Predlogi in zahteve so javno znani, če nisi lenoba jih lahko najdeš.


Sicer pa, koliko dejansko pomaga vso to omejevanje na območju eu. Če vmes Kitajci in ostali razvijajoči del sveta nasmeti v ozračje 5x toliko kolikor smo v EU zmanjšali? Zrak imamo samo en.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Daniel ()

kow ::

Ne dvomim, da nam bos razlozil.

Daniel ::

kow je izjavil:

Ne dvomim, da nam bos razlozil.


Takoj, ko ti razložiš, kdo iz kmetijstva je pisal politične predloge v EU.
««
77 / 80
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izpusti ogljikovega dioksida še vedno rekordni (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
1589635 (4504) kow
»

Udarec za podnebne alarmiste? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
18131135 (15010) zmaugy
»

Univerza Brown: Podnebni zanikovalci še vedno nesorazmerno visoko zastopani v medijih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
11917886 (14085) gruntfürmich
»

IPCC: Hitrost globalnega segrevanja manjša, a le po naključju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
11834876 (24838) NSA Agent

Več podobnih tem