» »

Napaka "HTTP Error 404" ki se mi večkrat pojavi pri downloadu z Bittorrent klijentom

Napaka "HTTP Error 404" ki se mi večkrat pojavi pri downloadu z Bittorrent klijentom

WinXP ::

Imam sledečo težavo,ki se mi občasno vsake toliko časa pojavi pri downloadu z kakšnim od Bittorrent klijentov (npr.z uTorrentom) in sicer download normalno teče (seed/leech) oziroma Trackers in Peers so lepo prikazani (koliko jih je) kljub temu da imam zmeraj Listen Port nedostopen, čez nekaj časa pa se mi enostavno ko dam ponovno na download napiše ta napaka:

HTTP Error 404
(in ne piše potem več kot ponavadi pod Trackers: delam oz.working)


Naj opomnem še na nekaj,kar je pomembno in sicer,da se mi (za zdaj) to dogaja samo pri Private trackerjih (pri javnih pa ne). Zato ni druge,kot da zmeraj dam uTorrent na Uninstall pa ga na novo instaliram,kjer ko uvezem te iste torrente spet naredi napako,potem dam na Unninstall,pa ga ŠE 1X instaliram in dam na download,šele potem izgine ta napaka,in se spet pokažejo seederji & leecherji oziroma pod Trackers piše:
WORKING,ne pa HTTP Error 404.

Naj povem še,da se mi to dogaja tudi če nič ne spreminjam nastavitev v Bittorrent klijentu...
Kaj pomeni ta napaka oziroma zakaj se sploh na privatnih trackerjih včasih to prikaže,da moram vse dati na Uninstall pa ponovno instalirati? Z tem se seveda spremenijo tudi vse Settings.dat v Torrent klijentu na defaultčeprav ponavljam,da velikokrat NIČ ne spreminjam nastavitev v torrent klijentu,pa se mi čez nekaj časa vseeno pojavi ta napaka. In ne gre stran,dokler ponovno ne deinstaliram in ponovno na novo instaliram izbrani Torrent klijent.(tudi pri drugih se mi je to pokazalo,npr.pri BitCometu ipd.)

Je to morda tudi zaradi mojega počasnega mobilnega interneta? Ali pa je krivec na drugi strani in je nekaj narobe pri samem privat trackerju, morda to,da se mi to izpiše,kadar seeder z tega privat trackerja popolnoma ugasne svoj pc,oz.kadar več ne seeda. Samo mislim,da je prej napaka na moji strani in je nekaj do Bittorrent klijenta ali pa do moje (počasne) mobilne internet povezave,kjer mogoče kaj "zaštopa" čeprav,pa mi po drugi strani spet ni jasno zakaj se potem, ta ista HTTP Error 404 napaka NE NAREDI NA JAVNIH trackerjih? Tam download teče neomejeno in se mi do zdaj nikoli ni prikazala ta "napaka" oziroma to sporočilo...
Priložena slika.
 SLIKA 1

SLIKA 1


 SLIKA 2

SLIKA 2


P.s.: Opazil sem da ponavadi ko se pojavlja ta napaka izgine tudi vsakršna (zelena,oranžna ali rdeča ikona) desno spodaj pri Facebook in Twitter znaku,ki prikazuje stanje odprtosti listen porta...
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz

bluefish ::

Jah, če se ti to pojavlja le pri enem trackerju, je očitno problem na njihovi strani.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1896473821 (23957) Rias Gremory
»

Torrent noče downloadati naprej kljub 1 SEEDER-ju (BLOKADA Listen PORT-a)

Oddelek: Pomoč in nasveti
242854 (2561) imagodei
»

Utorrent (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7413744 (9299) Brainstorm
»

Težava z u torrentom

Oddelek: Omrežja in internet
287058 (4700) MrStein
»

BitTorrent nastavitve

Oddelek: Omrežja in internet
52372 (1840) gwertix

Več podobnih tem