Slo-Tech - V prostorih Fakultete za Elektrotehniko v Ljubljani bo 14.4.2012 od 9:00 do 18.00 ure potekal seminar na temo komunikacijskih protokolov za amaterje. Seminar je razdeljen na več logičnih delov: 1. Osnove komunikacijskih protokolov, 2. Uporabni komunikacijski protokoli, 3. Sestavljanje komunikacijskih protokolov, 4. Nastavitve strojne opreme, 5. Praktična demonstracija v živo
Natančnejša vsebina seminarja je prikazana na Elektronik.si
Vzporedno s seminarjem bo tudi razstava z naslovom "Elektronika v nostalgiji".
Prijave na naslov društva : drustvo.elektronikov@gmail.com
Novice » Ostalo » Seminar Društva elektronikov Slovenije
dronyx ::
Čeprav imam diplomo iz elektrotehnike je to približno tako zabavno, kot če bereš razpored pogrebov na Ljubljanskih Žalah.
KoMar- ::
Da ne govorimo o čudnih moderatorjih elektronik.si foruma, ki te banajo, ko pobrišeš svoj (zaključeni) mali oglas in se z njimi ne da nič zmenit.
VolkD ::
Čeprav imam diplomo iz elektrotehnike je to približno tako zabavno, kot če bereš razpored pogrebov na Ljubljanskih Žalah.
Verjetno si zafural pri izbiri poklica.
Da ne govorimo o čudnih moderatorjih elektronik.si foruma, ki te banajo, ko pobrišeš svoj (zaključeni) mali oglas in se z njimi ne da nič zmenit.
Kar se mene tiče sem moderator tu in tam. tako da,....
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VolkD ()
MeGreat ::
No jaz bi pa pohvalil da se organizirajo taka predavanja.
Sem prepričan, da več odneseš od takega predavanja kot pa marsikaterega predmeta na fe
Sem prepričan, da več odneseš od takega predavanja kot pa marsikaterega predmeta na fe
slawc ::
VolkD, s takim odgovorom si samo potrdil njegovo izjavo.
Vsebina je pa dobra. Indijanci pa žal ne.
Vsebina je pa dobra. Indijanci pa žal ne.
LP,
Slawc
VolkD, s takim odgovorom si samo potrdil njegovo izjavo.
Ne, povedal sem le, da so kriteriji nekako enaki, le pravila so drugačna.
Upam da bo snemano in potem kje na internetu za tiste, ki nemoremo bit tam.
Bo posneto in posnetki bodo dostopni na internetu na naslovu http://drustvo-elektronikov.si/video/in...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VolkD ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava HTML protokola z JavaScriptOddelek: Programiranje | 1879 (1158) | andrejmb |
» | Skype za Linux bo odprtokodenOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4181 (3340) | poweroff |
» | Nintendov Nunchuck na USB?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2244 (1698) | ql000 |
» | Bo Microsoft ponovno kaznovan zaradi kršitve monopolnih prepovedi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 14940 (11472) | krho |
» | IR absorbcijaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1658 (1533) | Tic |