Forum » Igre » Call Of Duty
Call Of Duty
Tr0n ::
Zunaj je demo in ce ga se niste probali, vam ga toplo priporocam. Akcija, dober AI, kot da bi igrali v filmu Saving Private Ryan :).
Call of Duty Single Player Demo [ BitTorrent, 175 MB ]
Call of Duty Single Player Demo [ BitTorrent, 175 MB ]
- preklicalo razglas: Tr0n ()
BaRtMaN ::
Sem si ga potegnil in se ga namenjam preizkusit. Moj podpis glih paše.
EDIT: špil bo absolutno S.W.E.E.T.!
EDIT: špil bo absolutno S.W.E.E.T.!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
siegmund ::
igra bo carovala
men je celo boljša kot mohaa (to se sliši bogokletno) ker nisi sam na bojišču
men je celo boljša kot mohaa (to se sliši bogokletno) ker nisi sam na bojišču
Popeye ::
Full dobr spil, mal podobn Mohaa, verjetn glih zarad tega, ker so ga pomagal isti avtorji narest.
Skoda, da demo ni multiplayer.
lp
Skoda, da demo ni multiplayer.
lp
kilergas ::
DEmo totalno seka:) Tipa ko ga streljas kar šprica iz njega kri,sma skoda ker ni multiplayerja vkljucenga.KDaj pa ven spil pride?
b-rabbit ::
ta špil pa dobesedno seka!
pa UI je tud na nivoju(sovražniki iščejo kritje,ko jim vržeš bombo jo poskušajo nazaj...
pa UI je tud na nivoju(sovražniki iščejo kritje,ko jim vržeš bombo jo poskušajo nazaj...
b-rabbit ::
spil pride ven 7. novembra 2003
AMD Athlon 3200+,abit nf7-s,Ati radeon 9800 256mb,120 gb maxtor,audiogy 2
Matek ::
Demo je zakon, vsake tolk ga preigram na najvisji tezavnosti.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
xabre ::
Fajn je, ker ti soborcev ne zmanjka, jaz sem mal svoje strelu pa švabe, pa so vedno novi prihajal. Kul, a ne
flipflop: Ne, ko kliknes na link imas na voljo direkten download.
http://www.3dgamers.com/dl/games/callofduty/call_of_duty_demo.exe.html
http://www.3dgamers.com/dl/games/callofduty/call_of_duty_demo.exe.html
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Yup, zunaj je nov demo, ki pa je bil odstranjen s strani, ker je kao exlusive PC Gamerja in dokler ne izide revije naj ne bi bil dosegljiv :).
speed machine ::
Sam pognat ga se morm, da vidim to novo cudo. Prvi demo je bil dober, sam mal prekratek je.
speed machine ::
Dober demo. Sam zlo prekratek. Nimas kej za delat 15min. Original bo hud kot zgleda.
flipflop ::
Novi demo še nisem probal,ampak pri pvem me moti da je večina stvari določenih naprej. Pa moji so skoraj neranljivi,medtem ko jaz crnem po parih zadetkih (niso me ubili,je blo pa blizu). Bomo vidli kaj bo,single player ne zgleda ravn zanimiv,multi me pa zajebava.
chucki ::
hm baje je ze vzuni js cakam da se posname
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
OldSkul ::
Jaz sem si to igro tudi že presnel(supernova), toda imam neke težave.Če jo že ma kdo bi prosil za pomoč.Zasebna sporočila.
matter ::
Tisto ni cela verzija mpak neka nedokončana. AI je slab tam :) pa mape niso vse.
Jap, zamanj so dlju 1193 MB :)(
Jap, zamanj so dlju 1193 MB :)(
BaRtMaN ::
Ah, tist promo edition sem že pred kakšnim mesecem videl pa sem si mislil, da ni vredno, da mi nekaj napol dokončanega pokvari vtise iz demov.
Ahiles ::
Tista promo verzija je kompleten spil se mi zdi vsaj kokr sem gledu pake mankajo samo bsp mape od ostalga spila(sam 5 bsp map je pa ze to so ble 3 v demotih) pa seveda uporaben menu.
VASkO ::
grafika
zvok
drugace pa mi je nekak cudna za spilati, ker hodis, kot da si na ledu, prevec gladko premikanje, mogoce sem to samo jaz, ampak tak se mi zdi.
pa crouching position zgleda, kod da soldat glihkar serje
hoja v pocepu pa kot da ga nekdo v rit pika
zvok
drugace pa mi je nekak cudna za spilati, ker hodis, kot da si na ledu, prevec gladko premikanje, mogoce sem to samo jaz, ampak tak se mi zdi.
pa crouching position zgleda, kod da soldat glihkar serje
hoja v pocepu pa kot da ga nekdo v rit pika
OldSkul ::
Igro sem usposobil.Wow, res je super.
Je zdaj bolje.
Je zdaj bolje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
boom-bar ::
Hm sadar a ti zaničuješ Call Of Duty kr to 100% ni igrca ampak igra
Legalizirajte mehke droge!!!
C_maniak ::
igra=igrca=špil=gejm
pri meni vse pomeni enakovredno...
pri meni vse pomeni enakovredno...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()
globoko grlo ::
Hej folk, a je kdo mel težave z promo verzijo. Men prva misija čist kul dela, druga, tretja misija pa mi zatrokira, od atija VPU recover pa mi javi da je resetiral GPU, ker da je prišlo do nekih nepravilnih ukazov itd. Uglavnem pol je čudna slika, ene 16 barv, tko da morm resetirat komp, vse ostalo, gejmi progiyi pa normalno dela, mam pa dx9b, pa cataliste 3.8 uglavnem tazadne driverje. V bistvu mi gre samo na jetra ker lahko sam prvo misijo špilam.
mam pa XPje pa 9600pro, pa tazadne drvje
mam pa XPje pa 9600pro, pa tazadne drvje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71537 (13442) | oo7 |
» | Call of Duty : Black Ops 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 36110 (27707) | oo7 |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109579 (86377) | mkonci |
» | Najljubša Igra (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8857 (6241) | Tilk |
» | Call of duty 2 DEMO (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5493 (3729) | Gorth |