Forum » Zvok in slika » filmi: zvok ja slika ne
filmi: zvok ja slika ne
iskra ::
ko sem danes pacal tv-out da bi gledal film na tv se mi je moglo neki zje--t in kar naenkrat ne vidim več slike filma. in to v vseh programih in vseh profilih. poskusil sem že na novo naložit kodeke in bsplayer ter divx player pa še vedno ne vidim slike
odpre se normaln pravokotnik v velikosti filma ampak slike ni ...
help!!!
odpre se normaln pravokotnik v velikosti filma ampak slike ni ...
help!!!
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
flipflop ::
Hihi,tale stvar vedno mene matra,ko formatiram. Potem se pa igram z driverji,pa z ffdshowom. žal pa ne vem več natančno kaj je problem.
ok vidim d se nismo štekali in tega ni blo na forumu ... stvar je da se mi use naložu u bsplayerju in ne vidim dogajanja u filmu ... krneki - u glavnem sem po vseh možnih kombinacijah nardil neki in zdej dela
Smo se razumeli,jaz imam namreč iste težave vedno ko dam winse na frišno gor. In isto brezveze prestavljam ogromno nastavitev,kar naenkrat pa začne delat. Milslim pa da je nekaj v ffdshowu.
roland ::
v TvToll ali podobnem orodju si das TV za primary device in pol mas sliko
"To je le moje mnenje!!!"
r0ach: on slika ima,problem je,ker v oknu od predvajalnika ni slike,ampak svetlo-črno ozadje. To se odpravi v ffdshowu.
davids5a ::
na eni strani (ne vem na keri) lahko dobiš posebne kodeke za filme.
If I can't have the best, I rahter choose nothing.
neko finto sm ugotovu: TV dam na primary in pol mi dela slika od filma samo na TV in na rač ne ... neka overlay fora k mi ni prevč ušeč. u bsplayerju je nastavitev za multiscreeen suport samo mi je ne pusti obkljukat ... mojmu cimru pa dela use super ... kaka kanta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59329 (14477) | BaRtMaN |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17417 (10302) | GrimReaper |
» | Koliko Ghz CPU za .mkv ?Oddelek: Programska oprema | 3216 (3216) | jan01 |
» | Težave z divx filmiOddelek: Programska oprema | 1384 (1303) | podtalje |
» | BSplayer - slika zelene črte, Media Player - slika v redu, kaj nimam nastavljeno ?Oddelek: Zvok in slika | 2557 (2402) | msmiha |