Forum » Mobilne tehnologije » m:stik - jablanatorji in linuxači pozor!
m:stik - jablanatorji in linuxači pozor!
mathjazz ::
Ne vem koliko poznate m:stik, vsekakor pa vam priporočam, da preberete kratek opis, do katerega vodi povezava.
Iz dobro obveščenih virov sem namreč dobil tole informacijo: "m:stik podpira Windows, Mac OS in distribucije Linuxa pa bo podpiral le v primeru izrazitega zanimanja uporabnikov."
Ker se mi zdi da gre za zelo uporabno zadevo, ki bi si jo želeli tudi uporabniki Macov in Linuxa, predlagam, da začnete zainteesirani čimprej težiti na info@mobitel.si. Moji viri pravijo, da bo zadeva zelo verjetno tržno dostopna še letos.
Iz dobro obveščenih virov sem namreč dobil tole informacijo: "m:stik podpira Windows, Mac OS in distribucije Linuxa pa bo podpiral le v primeru izrazitega zanimanja uporabnikov."
Ker se mi zdi da gre za zelo uporabno zadevo, ki bi si jo želeli tudi uporabniki Macov in Linuxa, predlagam, da začnete zainteesirani čimprej težiti na info@mobitel.si. Moji viri pravijo, da bo zadeva zelo verjetno tržno dostopna še letos.
www.getfirefox.com
Tyrion ::
O tem sem pa že slišal nekaj.. Izgleda zelo kul in uporabno..
Začetek prihodnjega leta torej..
Začetek prihodnjega leta torej..
Buldožer ::
Pohvalno. Sedu bi še kaki symbian/java programček, ki bi neki podobnega naredu za moj wlan telefonček.
Več glav več ve. No, ni nujno!
tigrr ::
Stos te storitve je dvojen: Doma je pol-konkurenca fiksni telefoniji za tiste, ki majo PS prklopljen 24ur/dan na net, za poslovno sceno pa to pomen bistveno nizje stroske klicanja iz tujine.
V bistvu pa zgleda da je to bolj konkurenca skype-u, ki bi, če se operaterji ne bodo zbudil, počas začel dobivat prevelik delež trga (vglavnem tehnofrike z wlan/symbian/ipd telefoni).
V bistvu pa zgleda da je to bolj konkurenca skype-u, ki bi, če se operaterji ne bodo zbudil, počas začel dobivat prevelik delež trga (vglavnem tehnofrike z wlan/symbian/ipd telefoni).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi Net.Stik (Sparkasse web banka) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 113665 (2610) | zavajon |
» | ORTO U NULO vs. Itak DđabestOddelek: Mobilne tehnologije | 5970 (3644) | St235 |
» | iPhone 3GS že odklenjenOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5861 (4226) | drejc |
» | Prodaja iPhonov peša (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11156 (9123) | Rauby |
» | Nokia N95 - kaj sploh še ostane velikim? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 20759 (13004) | kriko1 |