» »

Začela se je proizvodnja Office XP

Začela se je proizvodnja Office XP

ZDNet - Microsoft Office XP, zadnjo verzijo tega programskega paketa, je Microsoft včeraj dal v proizvodnjo. Microsoft je izjavil, da bo nova verzija Office XP na voljo kupcem konec pomladi, točnega datuma pa niso izdali.
V tem članku pa si lahko ogledate, kakšne novosti nas vse pričakujejo v novi verziji MS Office XP. Dodana je predvsem možnost, da si programe popolnoma prilagodite svojim željam in okusom. Druga večja novost je močnejša integracija z internetom. Poleg tega bo vgrajeno tudi prepoznavanje govora, ter vgrajen OCR program.

5 komentarjev

McHregec ::

jupi :D zdej je treba sam še protekšn sesut ;((

Shershen ::

a kdo ve kako bo s tem prepoznavanjem govora ?
bo to samo angleščina, al bo šlo tudi v slovenščini [:]

Loki ::

Na temu NG sem prebral, da bo prepoznavanje govora sam za anglescino, in po besedah tistega, ki je to napisal SMRDI, sej je le-to polno napak...
P.S. Baje (isti vir), da bo authorisation code za Office potreben sam za dodatne funkcije, kot npr. ze omenjeno prepoznavanje govora....bomo videl.

andrej ::

1. zadeva prepoznava samo amerisko anglescino - NE angleske. Mozno, pa je da bodo anglezi dodajali tudi kaj svojega, pa tudi mogoce nemci, vendar ni nic uradnega..
2. drugace pa zadeve zelo lepo pici, ze kar lepi cas. ze od bete1. Vendar je tukaj nekaj ce-jev. Prvi pogoj je zmogljiv PC - torej vsaj P2 300 pa 128 MB RAM-a. Vendar je vec vsekakor boljse. Potem je obvezen dober mikrofon. In to res dober in ne jajca, ki se dobijo zraven raznih zvocnih, itd. Drugi pogoj je dobra zvocna. Ko mas vse to, zadeva lepo dela, vendar ne smes pricakovat cudezev. Moras engine najprej naucit potem pa gre... boras malo potrenirat zadevo.. na koncu pa je seveda se vse odvisno tudi od tebe in tvoje izgovorjave... ma jaz mam kar dobre izkusnje s prepoznavo...

andrej ::

avtorizacija je res potrebna. Ce ne "odklenes" mas samo read-only mode (aka previewer za dokumente) brez vecine funkcij.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mozilla Thunderbird 1.5

Oddelek: Novice / Brskalniki
466792 (5032) krho
»

Microsoft + MTV, novi popravki, Office XML (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
638569 (6914) OwcA
»

Kupujem OFFICE

Oddelek: Programska oprema
372235 (1676) LIPSI
»

Microsoftovo zdravilo proti virusom

Oddelek: Novice / Varnost
51881 (1881) R@C@
»

Microsoft Office XP

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
72762 (2762) undefined

Več podobnih tem