» »

Dohodnina na spletu

Dohodnina na spletu

DURS - Davčna uprava Republike Slovenije (DURS) je pripravila prejemnikom obdavčljivih dohodkov spletni obrazec, ki ga lahko izpolnijo, natisnejo kot uradni dokument ter oddajo svoji davčni izpostavi. Mogoč je tudi informativni izračun dohodnine, vnešene podatke pa lahko kadarkoli shranite (na lokalni disk), ponovno naložite ali natisnete. Prenos podatkov med strežnikom in vašim brskalnikom naj bi bil vseskozi kodiran in zaščiten pred zlorabo. Tudi DURS naj vnešenih podatkov ne bi shranjevala na strežniku. Poskrbite, da boste vse skupaj le oddali do konca meseca, sicer vam preti kar precejšnja kazen. Klik za povezavo do spletnega obrazca!

DURSov spletni obrazec je gotovo najcenejša rešitev, saj nakup obrazca v trgovini sploh ni več potreben, da elegantnosti ne omenjamo, saj ni potrebno nameščati dodatne programske opreme, potreben je le brskalnik in seveda tiskalnik.

3 komentarji

swar ::

Umm a niso tko mal pozni pa to?

Filo ::

ql zdej bom pa dohodnino oddal....

ToniT ::

Sem že oddal dohodnino na tem obrazcu. Žensak za šalterjem je najprej debelo pogledala, potem pa se je nasmejala in rekla, da sem prvi s tem obrazcem, da pa je za to slišala po radiu in zadevo sprejela.
Izračun se pa ujema s tistim od DZS.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PDF urejevalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
203930 (2408) Mavrik
»

Subvencija za študentski dom

Oddelek: Šola
162697 (2312) xardas
»

Rails fail

Oddelek: Novice / Varnost
207247 (5856) Daedalus
»

Če želiš d.d. rabiš MS?

Oddelek: Programska oprema
273186 (1873) Gost
»

Quake 2 v HTML5, novosti v Chrome 5

Oddelek: Novice / Brskalniki
2510156 (8949) arjan_t

Več podobnih tem