» »

Naši članki

Naši članki

Slo-Tech - Ko takole dobivam en kup e-mailov in me ljudje na IRCu sprašujejo vse sorte stvari, z veseljem odgovarjam na "težja" vprašanja, ki jih še nismo obdelali v naših člankih ali forumu, toda če me trije ljudje na dan vprašajo, kako naviti GeForca2 in kako priklopiti ventilator, se mi skoraj zmeša.

Zato sem se odločil, da vas obvestim, da računalniški znalec in overkloker ne morete postati kar čez noč. Potrebno je prebrati precej gradiva - ki ga imamo na Slo-Techu dovolj - se poglobiti in se počasi prebijati naprej. Tudi stare teme na Forumu je treba malce prebrati. Odločil sem se namreč vas malce obveščati o starih člankih na Slo-Techu, vsak teden par, da vas začetnike počasi vpeljemo v overklokanje. V redu?

V prvi vrsti si oglejmo najprej sestavljanje računala, hlajenje sistema, overclockanje za začetnike, optimalne nastavitve BIOSa ter hlajenje grafičnih kartic. Nato pa po forumu poiščite še teme o navijanju različnih procesorjev in grafičnih kartic in naredili ste prvi korak pri spreminjanju v overklokerja.

Nekateri članki so že precej stari, tako da jih jemljite malce z rezervo, razložijo pa glavne stvari in s tem služijo svojemu namenu.

9 komentarjev

Neo32 ::

Bravo, alien-w!:)

Upam da bos s tem prekinil bedne teme na forumu!
Neo32 (c)

TESKAn ::

heh, sem se ravnokar spomnil, kako sem jaz začel. Ob samem začetku, ko je ST komaj začel, sem si natisnil (!!!) vse članke, ki jih je napisal Luni, preštudiral še kar nekaj tujih strani in počasi postajal vedno bolj in bolj izučen...ah, nostalgija...
BTW se še kdo spomni strani od FrostyFoxa? Oni tip, k je naredu water chiller z šestimi pelti, potem pa dal še dva pelta na svojga Athlona...hehe, zaradi njega sem se lotil vodnega hlajenja in peltov>:D.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Ziga Dolhar ::

TESKAn: a ma tale tvoj podpis kej simboličnega pomena? REcimo ona skala, ki jo nosiš s seboj, in za katero se z lahkoto skriješ... pa ne samo ti, ves Slo tech skup :]

Stallone ::

Tako je prav!8-) (končno:8) )

TESKAn ::

Ne, ne, ta stavek je napisala moja starejša sestra in mi je bil jako všeč, zato sem ga spravil v svoj podpis:).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

nojus ::

---> alien-w: maš pa silicijeve živce, da si vse to prenašal do sedaj:D , ampak nekateri še vedno ne bodo razumeli tega msg. tako, da mislim še nisi free8-)

Luka Percic ::

Kako naviti GeForca2 in kako priklopiti ventilator?

Luka Percic ::

>:D:D>:D

Binji ::

to mi delaj:D

Jst sm od zacetka se pisal odgovore, pol sm pa zacel (zal) kar ignorirati take poste. Kar je prevec je prevec.

Heh, ko sm prvic prisel na Slo-Tech se mi je zdel kot Biblija. Saj sem ze do takrat nekaj obvladal, sam sem komej takrat mal spoznal tud novejse stvari (do takrat sm skorej vse izkusnje pridobival z metodo "probaj opcijo in poglej ce bo nardilo BUM")
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšno grafično kartico? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
673502 (2134) Veron

vodstvu ST!!!! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Slo-Tech
16012228 (7999) perci
»

Resna kritika piscem novic, člankov in testov (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
856591 (4295) Stepni Volk
»

začel se bom ukvarjati z hardware-om! kaj je treba posebaj vedeti!

Oddelek: Strojna oprema
341822 (1053) freejack
»

Slo-Tech postaja nezanimiv!

Oddelek: Slo-Tech
481904 (1147) tejo

Več podobnih tem