»

Retro ohišje

Retro ohišje

Overclockers Australia - Ohišje, predstavljeno na tej strani, je pa res nekaj posebnega. Že sama oblika, ki spominja na kak grelec iz 50ih let, je meni osebno dokaj 'nora', potem pa je tu še dejstvo, da je sestavljeno iz dvanajstih kosov litega aluminija, spoliranim do sijaja...nič, poglejte si, kaj o ohišju pravi avtor, za konec pa samo še slikica.

11 komentarjev

Zanimivi "grili"

Club Overclocker - Danes malce krajše novičke, saj nimam prav veliko časa. Sorry!
Marvel, kot gigantski proizvajalec raznovrstnih igrač je izdal licenco za izdelavo ventilatorskih ščitnikov ali bolje znanih kot "grili" z logotipi nekaterih iger. Cooler Guys zadeve prodajajo preko interneta, tako da zanesenjaki SpiderMana oziroma MTGja hop v nakup. Še slikica:

0 komentarjev

Doma narejen hladilnik

vir: Tech1
Tech1 - Nekateri zanesenjaki si očitno ne morejo pomagati in raje sami izdelajo nekatere izdelke, kot pa da bi le-te kupili v trgovini. Nekateri gredo na lastno roko izdelovati vodne bloke ali celoten sistem za vodno hlajenje, nekateri pa se požvižgajo na izdelovanje vodnih blokov in podobnih stvari, ki so vsaj malce povezane z vodnim hlajenjem, ter se raje odpravijo izdelati čisti pravi procesorski hladilnik (HSF). Taki norci so ljudje na Tech1, kjer so opravili tak projekt, ga poslikali in opisali. Ker je besedilo v nemščini, besedila nisem čisto razumel, vendar sem vseeno odkril, da so zanesenjaki hladilnik izdelali iz bakrene ploščice in aluminijastih hladilnih reber.
...

2 komentarja

Nekaj za ljubitelje estetike

več strani - Trend polepševanja računalniških ohišij je že pred nekaj časa presegel vse razumne meje. Dandanes za tem "hobijem" stoji že prava mala industrija in vsaka dobra ideja se kmalu spremeni v pravi biznis. Če spremljate Slo-Tech, potem se zagotovo spomnite posebnih ščitnikov za ventilatorje, ki so bili v obliki Biohazard ali Nuke znaka. Takrat je šlo za projekt nekega zanesenjaka, sedaj pa lahko te zadeve tudi kupite. Seveda se pod čem tako ekstravagantnim ne sme skrivati navaden ventilator. Kaj takšnega ali takšnega bo ravno prav . Če vam ni škoda denarja, seveda...

6 komentarjev