»

Sony Vaio serije C

RegHardware - Po tem, ko so dva tedna nazaj napovedali serijo prenosnikov s poudarkom na dizajnu, so danes pri Sony-ju predstavili Vaio-te za kozmopolitansko navdahnjene in modno osveščene uporabnike. Kvaliteto izdelave, relativno visoke performance in privlačno oblikovanje bodo začinili z dvema dodatkoma -- dokaj svobodno izbiro pisanih barv in dizajnersko torbico za prenašanje, delo Italijanke Mandarine Duck. Modni dodatki z diagonalo trinajstih palcev vas bodo stali med 1000 in 1100 funti, na voljo pa bodo jeseni. Jaz hočem rozastega.

4 komentarji

Koolance ERM-3K4U5

Koolance ERM-3K4U5

Slo-Tech - V zadnjem času se pojavlja vedno več novic o domnevno veliki porabi prihajajočih računalniških komponent, kar pomeni tudi potrebo po učinkovitem hlajenju omenjenih komponent. Koolance je predstavil zanimivo rešitev za tiste, ki bi radi svoje mlinčke kar se da tiho in učinkovito ohladili.



Sistem vodnega hlajenja ERM-3K4U5 vsebuje namreč kar pet vodnih črpalk, s pretokom več kot šest litrov na minuto, tako lahko odvede kar 3000 W toplote. Za hlajenje radiatorja skrbi kar šest dvanajst centimetrskih ventilatorjev, hitrost katerih se samodejno upravlja, odvisno od temperature vode v rezervoarju, oziroma se upravlja ročno, z izbiro med desetimi različnimi nastavitvami....

8 komentarjev

USB Domina

USB Domina

vir: ComputerBase
Slo-Tech - USB ključki so postali tako množično blago, da se potrošniki med velikansko izbiro odločajo tudi (ali predvsem) na podlagi zunanjega vtisa. Tako je Freecom združil moči z BREE, proizvajalcem usnjenih oblačil in torbic in ljudstvu predstavil USB Domina.



Na voljo so tudi izrazno šibkejši modeli, ki razkrivajo samo spol ( m/ ž).

6 komentarjev

Ne bodite ovca, uprite se iKtaturi...

engadget - Če (z)morete seveda. Celo najbolj modna barva za avtomobile, je sedaj bela (Jeremy Clarkson, Top Gear), kot direktna posledica Jabolčnih proizvodov. IPode bo zato težko prepoditi z vrha. Pri tem pomaga, da je meja med monopolom, DRM-jem in piratstvom dokaj zamegljena. SanDisc je zato začel "upor" po svoje, z všečno spletno stranjo iDont.



S to anti-reklamo seveda opozarjajo na svoj proizvod: Sansa™ e200, v treh velikostih spomina: 2, 4 in 6 GB, ki je poljubno nadgradljiv z microSD™ spominskimi karticami. Ima še digitalni FM sprejemnik, z možnostjo snemanja (oboje ni možno na stari celini) in možnost snemanja preko mikrofona.

"Vsaka reklama je dobra" pravijo, in to pomeni, da...

19 komentarjev

Nakit in modni dodatki iz rabljenih računalniških komponent

IDE pas

Slo-Tech - V svetu IT je tako, da je vse je hitro zastarelo in potrebno je ponovno seči v žep, da imamo na mizi sodoben stroj, ki bo spodoben poganjati »zahtevne« pisarniške aplikacije. Kam s starimi računalniki? So uporabni še za kaj drugega kot manj zahtevna opravila, topilnico in smetišče?

Liz McLean Knight meni, da je možno uporabiti te komponente še na en način. Kot modne dodatke ali nakit! Osnovala je kolekcijo Zelle, v kateri si lahko omislite pas, narejen iz IDE kabla (ženske pogrešajo Floppy kabel), »težko« ogrlico iz kondenzatorjev in ostalih komponent, za katere smo vajeni, da nam...

19 komentarjev

Prvi G3 telefon: Nokia 6650

Vnunet - Nokia nas je razsvetlila s čisto prvim mobilnim aparatom, ki specifikaciji telefonije tretje generacije ne le sledi, ampak jo (vsaj tako nam je dano vedeti/misliti) tudi v celoti upošteva.

Nokia 6650, kakor se sveti gral imenuje, kupca razveseli z vsemi modnimi dodatki, kot so barvni zaslon, podpora vsem tem čudnim modrozobim protokolom, sličicam in zvokcem. Aja, vanjo lahko zadegate tudi sim kartico vašega ljubega ponudnika mobilne telefonije ter z aparatom opravite telefonski klic ali dva. Klik!

6 komentarjev