» »

pripomoček za PM + task time tracking + notes + reminders

pripomoček za PM + task time tracking + notes + reminders

Andruxa ::

Torej rabim nek personal organizer in zadevo ni tako lahko najti, čeprav jih je malo morje. Cilj je enostavna uporaba (najbolje desktop aplikacija) in konec dneva vedeti koliko časa je bilo porabljeno po tasku (time tracking). Veliko mikrotaskov gre na hold in je fino imeti možnost vnesti komentar z opomnikom za kasneje, da lahko preveri status taska čez nekaj dni, da se takoj spomnim kje smo ostali. Komentarji in opomniki so zelo pomembni in idealno bi bilo imeti možnost pogledati na pregleden način vse komentarje in opomnike vnešene na določen dan, ali po določenem tasku.

Online zadeve so nerodne, še posebej, če se gre za manjše, pol urne taske. Tako da Redmine, ki ga uporabljam v ekipi je ok za programerje, ne pa za PMje in supportne funkcije. Vpisovanje konec dneva pri nekomu ki ima 20 malih zadev na dan je nemogoče, ker pozabi večino stvari.

Pozna kdo kaj takšnega?

Trenutno testiram PaymoApp in ima zadovoljiv samo time tracking, je pa kul desktop app. Zadeve, ki avtomatsko gledajo kateri program imaš odprt so za moje potrebe neuporabne. Pregledal (pa ne stestiral) sem jih še vsaj ducat, pa ne najdem kombinacije omenjenih funkcionalnosti. Ima kdo kakšen predlog?
Lp, A


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Športna ura...katera?

Oddelek: Šport
176325 (5748) vuki
»

LastPass doživel manjši vdor

Oddelek: Novice / Varnost
1411197 (9477) AlienRR
»

Nokia X, X+ in XL: finski telefoni z Androidom (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
8723169 (16869) andromedar
»

Vodotesni telefon

Oddelek: Kaj kupiti
214466 (3930) aljazp
»

Outlook v orodni vrstici

Oddelek: Programska oprema
142345 (2110) alesrosina

Več podobnih tem