» »

Detergent/čistilo za tapison

Detergent/čistilo za tapison

WallSreet ::

Zanima me če ima kdo kakšen dober nasvet oziroma če je imel že kdo podobno težavo. Rad bi dobil detergent za tapison. Tapison je že dokaj star vendar še kar v redu ohranjen problem je ker je umazan. Zdaj sam nebi menjal tapisona kajti potem je treba umakniti vso pohištvo za kar bi porabil kar nekaj časa, probal sem tudi že z nekaj detergenti vendar so bili vsi bolj kot ne neuporabni zato, če ima kdo kakšen nasvet oziroma če kdo pozna čistilo ki bi tapison vsaj približno očistil bi lepo prosim za pomoč.

Zdaj sem šel v Merkurja kupiti šampon za čistilne obloge iz Ilirije vendar že zdaj mislim, da ne bo preveč učinkovit zato torej, če je kdo imel podobno težavo...

Metulj-1 ::

poklič čistilni servis. definitivno najboljša rešitev.

RejZoR ::

Uporabi Vorwerk Kobosan ali pa Vanish prah za tepihe (ne vem kako se točno imenuje). Oboje je neka taka spužvasta zadeva v prahu s čistilnim sredstvom, ki jo vtreš v tepih z namensko turbo krtačo če imaš Vorwerk sesalnik (turbo krtača, ki ne sesa ampak se samo vrti). Če pa nimaš pa pač narediš ročno s krtačo.

Zdej ne vem kolk maš osvinjan tapison oz kakšni so madeži ampak mi s Kobosanom dost redno osvežujemo tepih v dnevni in je kar fajn zadeva. Lepo diši in se kar fino opazi, da postane bolj svetel po čiščenju.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

WallSreet ::

Metulj-1 je izjavil:

poklič čistilni servis. definitivno najboljša rešitev.



Se mi ne splača, ker me bo servis prišel 2x več kot pa je tapison+ kot em že napisal bi moral potem vse omare itd dajat ven za kar (kot sem že omenil v prvem postu) se res ne splača.

Assass1n ::

Vanish za tepih oz. oblazinjeno pohištvo. Zmešaš tko kot piše, celega zdrgneš z gobo počakaš pa posesaš. Meni lepo spuca, res da je črn povečini, lepo diši.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

driver_x ::

+1 za kobasan

WallSreet ::

sammy kje bi ga lahko dobil??

driver_x ::

Jaz ga naročim na parnad.si


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup sesalca (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24096391 (11619) Zstiller

Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
309144990 (64672) perci
»

VIJA 7 D.O.O. (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5112840 (10283) fantasycamp
»

kuža in tepih

Oddelek: Loža
316242 (5565) Šimpanz
»

Vodni sesalec (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6833521 (29392) energetik

Več podobnih tem