» »

Microsoft Outlook 2010

Microsoft Outlook 2010

18zimoni ::

Na prenosniku uporabljam Microsoft Outlook 2010. Čim se povežem na neko drugo omrežje ki ni domače omrežje mi ne dela več pošiljanje v outlooku.Sprejemam pošto pa lahko. Napiše mi napako 0x80042109,in da ne more vzpostavit povezave z strežnikom za odhodno pošto.Če se povežem nazaj na domače omrežje dela spet vse normalno.Preko ponudnika interneta imam tudi mail naslov.Kaj ve kdo kje je težava.

18zimoni ::

Strežnike za odhodno in dohodno pošto sem nastavil isto kot jih imam na hišnem računalniku in sem jih dobil od ponudnika e-poštnih storitev.Če v microsoft outlook dodam nek hotmail račun pošiljanje za @hotmail.com dela,naprimer za janez@elkatv.si pa ne.Če se povežem z prenosnikom na domači router dela pošiljanje in prejemanje brez težav,če se pa povežem z prenosnikom na sosedov router, kjer je tudi drugi ISP,mi dela sprejemanje pošte v obeh računih,pošilja jo pa samo z enega.

smetko ::

Vzrok je lahko v tem da veliko ISP-jev dovoljuje pošiljanje pošte samo iz svojega omrežja. To pa zato, ker imajo spamerji zelo radi odprte posredovalce pošte.
Poglej, če tvoj ISP za odhajajočo pošto, uporablja poleg standardnega protokola (največkrat na vratih 25), še kakšen drug vhod, kjer se pred sprejemom pošte izvrši prijava v strežnik. tak protokol ponavadi ni blokiran iz drugih omrežij.
No comment

genass ::

Zdravo,

uredil sem si nov račun kot IMAP v povezavi z gmailom. Rad bi, da se, ko sporočilo zbrišem, le to prečrta in ostane tam kjer je bilo. Potem pa seveda s časom funkcija purge za izbris... Se pravi zanimam me kako vklopiti to prečrtavanje?

Hvala

Frenckie ::

Sposodil si bom to temo.
Do pred kratkum sem uporabljal Microsoft Outlook 2007, sedaj pa imam M. Outlook 2010. Imam pa sedaj ta problem, da mi Outlook iz poštnega strežnika pobere pošto ''navidezno'' (ostane še na poštnem strežniku). Ko določene maile v Outlooku brišem, jih moram potem tudi preko spleta na strežniku. To je zelo moteče, ker je predal hitro zapolnjen, če ne brišem redno.
Prosil bi za nasvet, kako urediti to.

Tomi ::

Da si še jaz izposodim temo. V Outlooku 2010 bi rad skril določenega prejemnika (skupinske) pošte pri predogledu in pregledu pošte. Ker je to službena pošta, se temu ne morem izogniti, postanem pa izjemno slabe volje, ko vidim tega prejemnika napisanega.

Hvala.
metrodusa.blogspot.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375267526 (12457) Matko
»

različna ponudnika interneta, siol m@ail

Oddelek: Omrežja in internet
71576 (950) Vaseer
»

Microsoft Outlook

Oddelek: Pomoč in nasveti
182004 (1604) Grega_K
»

Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošte

Oddelek: Omrežja in internet
425300 (4689) Matko
»

Pošta problem

Oddelek: Programska oprema
354993 (4478) Kv1DR_K1LL3R

Več podobnih tem