» »

SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu

SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu

1
2
»

l0g1t3ch ::

Odgovorov si dobil že dovolj pravih. Sam si prevelik komplikator in goniš neko svoje prepričanje osnovano na nekem neutemeljenem strhu.

Over & out.

ArchNem ::

...

Lonsarg ::

Kot sem rekel, si tako globoko laičen na tem področju, da forum pomoč ni zadosti, to sem ti že na začetku povedal. Ni nujno da je problem simpl, morda je kaj hujšega samo ti sploh ne znaš povedat točno kaj je narobe.
Rabiš enga, ki ti uštima, konec. S tem mislim to, da približno 10% populacije, ki jih naključno srečaš, ti bodo to znali uštimat. Kaj ne hodiš na faks, kjer ti kdo to uštima, pač prinesi laptop z sabo.

Al pa če češ lahko tut teamviewer(oba hkrati premikava miško) inštaliraš pa se ti povežem na komp pa uštimam, itk cel dan sam lenarm dons:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

ArchNem ::

TeamViewer bi bil vredu če bi mel laptop že povezan ampak ga še nimam. Tk da se potemtakem ne moreš povezat z mojmu laptopu ker wireless ne dela. Sem pa naredu to kar si nazadnje rekel glede Device Manager. Tam kjer je bil vprašaj (v tem primeru "Smart Link 56K Modem") sem update-al driver-je in zdj ni več nobenga vprašaja. Jz sam upam da nisem zdj naštimal na navaden 56K klicni modem kjer siol računa na uro kolk dolgo si priklopljen na netu.
Torej device manager je vredu, wireless network wizard sem še 1x probal (obe opciji ki jo ponuja) ampak še vedno ne dela. Kaj sedaj oziroma kaj je naslednji korak od update-anja tistih driverjev?

Lonsarg ::

Ja sej če je blo sam pri tem modemu vprašaj, potem niso sploh bili driverji krivi, to ni WIFI. A ima laptop ziher WIFI sploh? :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

ArchNem ::

Ja laptop ima WIFI - lučka normalno sveti. To je tista poleg figurice z recimo tretinskimi krogi v levo in desno smer ki se povečujejo po velikosti. Na vsaki strani so po trije. Pa še wizard-a mam tk da to bi moglo bit kul. A naj pol "Smart Link 56K Modem" zbrišem da ne bi kj sevurew2 motlo? Mogoče bi pa bla "Create a new connection" dobra ideja...

Lonsarg ::

Ti kar pusti vse driverje inštalirane, je to ločena naprava, tak da ne more motit. Res ne poznaš nikogar, ki zna z računalniki?
Kaj ti pravi v:
Control Panel\Network and Internet\Manage Wireless Networks

ArchNem ::

Ki zna z računalniki??? Uh, to pa je blo vprašanje ja. Drgač pa nimam ikone Network and Internet. Sem za to, pa tudi za Manage Wireless Networks pogledal na desno stran oken kjer so meniji pa tud ni nič takega.
Prej si omenil teamviewer. Jutri zjutraj pridem v študenta ampak moram it delat, nazaj pa pridem okrog 5ih popoldan in takrat bom spet mel povezvo. Ponudil si mi teamviewer session, ampak to da že danes nimam povezave oziroma da nisem tam sem si čist sam kriv. Tako da te skorajda ne upam vprašat če se ti bo še vedno jutri dalo :)

A pol res tega ne zna nihče naredit? :(

bump

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ArchNem ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dva računalnika v študentskem domu

Oddelek: Omrežja in internet
132858 (2107) malini
»

PS3 in SecureW2 Client

Oddelek: Omrežja in internet
71401 (1294) Mavrik
»

z dvemi računalniki na internet, arnes v študentu

Oddelek: Pomoč in nasveti
111692 (1333) balkanec
»

eduroam omrežje na FE/FRI, pomoč prosim!

Oddelek: Omrežja in internet
255255 (4314) St@jler
»

wireless mreža

Oddelek: Kaj kupiti
332951 (2159) pujsek_

Več podobnih tem