» »

Maemo Challenge

Maemo Challenge

Kiberpipa - V okviru dogodka MoMoSlo S02E03 - Hello Maemo! organizira MobileMonday Slovenija v sodelovanju s podjetjem Nokia, Maemo Challenge na novi, odprti razvojni platformi Maemo 5 na napravah Nokia N900. Maemo Challenge je namenjen vsem inovativnim posameznikom ter skupinam, ki jih zanimajo aplikacije na mobilnih platformah.



Na Maemo Challenge-u bodo podelili pet aparatov N900 najboljšim petim konceptom ter jim tako omogočili razvoj aplikacij na Maemo platformi še pred njenim uradnim izidom v Sloveniji. Vse, kar je potrebno, je pripraviti koncept inovativne, uporabne ali zabavne mobilne aplikacije ter v petih minutah prepričati občinstvo na dogodku MoMoSlo S02E03 - Hello Maemo! dogodku, 30.11.2009 v Kiberpipi.

Zmagovalci bodo imeli možnost predstavitve prototipov na decembrskem MoMoSlo dogodku.

Več informacij lahko dobite na MobileMonday.si.

5 komentarjev

Gandalfar ::

rabimo maemo slo-teki interface!

gzibret ::

Naj eden naredi tarok za ta telefonček ;)
Vse je za neki dobr!

ozbolt ::

Ja, e-mesto.si frontend. To bi blo zakon (pa delalo počas, vem ja).

Byla ::

Ma sej bo flash delal na maemotu, tko da lahko tarok preko igrajmo.se spilate. 8-O
www.thirdframestudios.com

GizmoX ::

Jaz sem danes spet taval po leclercu z očetovim spiskom, seveda totalno neorganizirano;((. Tako da, če ne bi imel opravkov za faks do vratu, bi se lotil kakšnega bolj sofisticiranega programčka za seznam nakupovanja.
Kjer bi lahko dodajal ime, količino, zapiske/opombe (rok trajanja večji od dd.mm.yyyy?), predvidena cena (primerjanje cen med trgovinami comes to mind), sliko artikla (npr. fotka iz kataloga), predvidena trgovina (leclerc), predviden kraj nahajanja v trgovini (potreben bi bil zemljevid trgovine, prikaz oddelkov na zemljevidu --> bi lahko uvozil iz oddaljene baze (world->slovenia->ljubljana->leclerc->ulica_leclerca))...
Bistvo programa: računanje najkrajše poti, "navigacija"(off-topic: nestrpno čakam in-building GPS8-)), predviden strošek, črtanje že kupljenih artiklov...:)

Ker se zelo pogosto zgodi, da se nečesa domislim, čez nekaj mesecev pa vidim realizacijo (primer: odpiralnicasi.com --> thank you guys for this wonderful site:)), upam, da me nekdo "prehiti" tudi pri tej ideji:D
udirač => uni. dipl. inž. rač.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Symbian odhaja z Nokijinih N mobilnikov

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
1922763 (21513) djurodrljaca
»

Nokia N900 zamuja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
639124 (5782) GizmoX
»

Napaka v Maemo 5 vmesnik spremenila v pokončen

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
204076 (2707) GizmoX
»

MoMoSlo S02E03 - Hello Maemo!

Oddelek: Novice / Kiberpipa
53216 (2603) GizmoX
»

Nokia predstavila N900

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
498836 (5666) Bor H

Več podobnih tem