» »

TV CrushThisStupidPC

TV CrushThisStupidPC

cahahopie ::

no.. ali neki tazga....:D
Mene zanima če obstaja na svetu kakšna televizija, ki se posveča samo računalništvu? Recimo imamo Music TV (MTV) in imamo NBC(News BroadCast.. al kaj je že) in imamo Discovery, ki se bavi samo z poljudoznanstvenimi serijami.... a zdaj je čas, da na plano pride tudi kakšna računalniška TV.
Kakšen bi bil njen celodneven program? Npr. vsebovala bi novice iz sveta računalništva, za vsa področja... Linux, Windows, Mac, itd.. Softwarem Hardware, Internet, itd... itd.. Potem bi naprimer bile takšne oddaje kot so naprimer Jack Ass na MTV samo, da bi se v teh oddajah dogajale "Radostne destrukcije" in sadizem na računalniški opremi. Potem bile bi kakšne zanimive odaje o "Naredi si sam"... npr. o navijanju, o onem in tretjem. Potem spet kakšne ekstremne oddaje...npr. ektremno navijanje, "pobarvaj si kištico" itd.. in ostale zanimivosti. Med vsemi temi odajami bi zavrteli kakšno OpenSource muzko v stilu "Five minutes of fame" in tudi kakšno "pravo" muzko, zakar bi pa bilo potrebno že kar dosti reklam, ki bi tudi lepo zapolnile celodneven razpored. Sicer, da ne bi bilo vse enolično še kakšne zanimivosti iz normalnega sveta ali pa kaj iz ZZZja. Kdaj pa kdaj pa še kakšna forasta risanka (kot je npr. B&B na MTV). Hočem reči, da bi bil cel program bolj odštekan, cyberpunkovski, zabaven in poučen. (npr. hardverski del bi vodu en bajs s špegli... recimo identičen onemu iz Seinfielda, ki bi zravn ko bi šraufal, žrl Big Mac... recimo)

A ni fina ideja? Če pa že kak tak program obstaja pa mi povejte v katero smer naj obrnem satelit...oz. na kakšno višino naj sezidam anteno.:D

ChiefThunder ::

ideja ni slaba, samo kdo bo to izvedu? jz bi biu vesel, če bi v sloveniji nardil eno res oreng računalniško oddajo, ki bi bla na sporedu magari večkrat tedensko, ker to manjka... :'( |O
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

ToniT ::

Saj imaš oddajo Navidezna resničnost ali nekaj podobnega>:D>:D>:D.

Sergio ::

ja, hehe, ideja je totalno odstekana...

sam a mislite, da se ta tudi s tako velikim kadrom zapolniti program?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

ChiefThunder ::

hmja, resnična resničnost je na sporedu enkrat mesečno po 30 min... ;(:O
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

cahahopie ::

Ta RR je .... nič. Enkrat na mesec, pa še takrat ga spregledam. Pa tud nič kaj tako blazno novega ne povedo. 2-3 novci iz Linux sveta (zadostuje že malo obiska na Lugos pejđu ali kje drugod). Ene 4 igrce... dve sta s PS2... malo si še Martič pretegne čeljust s kakšnimi novicami, malo zanimivosti iz Office programja (zeh, zeh) in še malo šarenja po računalniškem drobovju. Konec, se vidimo čez en mesec! .....To je oddaja na katero sem čakal cel mesec????!

dex ::

In ciljna publika bi bila...1 procent populacije>:D?
No way da bi blo tole rentabilno!

Matek ::

Hehe, saj lahko sami naredimo, tak kot LivePC TV al kak se že imenujejo. Pa boradcastamo wma vsak teden nkrat.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

[t502] ::

Samo o racunalniku? Men se to malo slisi "geeky". Lahko pa je mogoce 30 minutna oddaja. Glavni voditelj: MITO TREFALT ! :P

[t502]

cahahopie ::

Mislim pa da bi to laufalo... samo v svetovnem smislu sem poprej mislu.. ne na slovenskih tleh, ker je to v naši zavrti državi nemgoče.
[t502]: Saj bistvo tega bi blo geeky! Odštekano, cyberpunkovsko. Na celotnem svetu pa bi se že našlo kar dovolj % folka, ki bi to gledal. Če bi ble že novice za nevedneže brezvezne in "španska vas" bi jih vsaj privalbi glasbeni vložki in rewievi različnih iger (tudi PS2, X-box... npr. v oddaji "igre" pod temo "konzolec" ali neki tazga... Mislim da bi ta stvar 100% laufala. Samo npr. poglejte Slo-tech... koliko obiska ima in če povprašam še kakšnih 10 geekov, ki jih poznam na šoli... pa še slišal niso za Slo-tech. Torej to pomeni, da jih je še veliko več v sami Sloveniji kot pa jih je obiskalo to stran. In poglejte samo številke v kakšni nakladi se prodaja Joker in PCG? Lepo število ljudi, ki to kupujejo. Ni vrag, da si nebi ogledali program tega TVja vsaj za urco, ko pa je potrebno samo sedeti in buljiti.

[t502] ::

Revije in web strani so bolj nekako priljubljene si mi zdi. Ni tako "Geeky" IMHO.

Se spomnim, ko sem enkrat gledal racunalnisko oddajo na TV SLO 2. Joj mene! Slabo mi je postalo zraven. Bilo je dolgocasno pa se geeky.

>:D

ahac ::

G4
Špili 24/7. :D
Že obračam satelitsko proti zahodu...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Resnična resničnost, 17.11.2008: Avtorske pravice

Oddelek: Novice / RTV Slo
253731 (2613) BigWhale
»

Resničnost: Igre

Oddelek: Novice / Igre
334812 (3007) Pithlit
»

slovenske zabavne oddaje

Oddelek: Sedem umetnosti
383559 (2625) pivmik
»

Bullshit od Resnične Resničnosti! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
825700 (3226) Uporabnik
»

JackAss

Oddelek: Loža
311606 (1272) JurijTurnsek

Več podobnih tem