Forum » Hlajenje in modifikacije » Kiri ventilator za Barton 2500
Kiri ventilator za Barton 2500
whatever55 ::
S katerim ventilatorjem bi se dalo Bartona navit na okoli 2300 mhz, ne da bi te bolela glava od hrupa? Vulcano 7+ lahko poslušam samo na low obratih, na medium je pa že grozen, da ne bi o high obratih.
BTW: Ima kdo odveč ene par 120 ali 80 mm ventov?
BTW: Ima kdo odveč ene par 120 ali 80 mm ventov?
Zheegec ::
V 11+
Recimo počakaj na Zalman 7000A - na Slo Compu je bila novica o testu, check it out...
Recimo počakaj na Zalman 7000A - na Slo Compu je bila novica o testu, check it out...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
whatever55 ::
Glih zdaj čakam da se mi ta video downloada, ker traja k imam 64 kbit - ni modem (ISDN).
Seveda je zelo pomembna tudi cena.
Seveda je zelo pomembna tudi cena.
mihhec ::
Mam pa eno vprasanje a se da ta hladilnk namestit z zatici ker pac na plati nimam luken za amd
boštjan ::
mislim da nujno rabiš luknje,da pa boš ziher poglej na zalman website,poglej si tukaj,kako ga instaliraš na AMD plato(okoli socket morajo bit lukne),klikni 4.slikico,kjer je vse nazorno pokazano. Jaz še zdaj samo čakam da ga dobijo v slo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
Mislim da bo potrebno malo predelave.Koker jest vem lepo nrdis tko k en obrocek ki se zatakne za halcke pol pa to gor nasraufas ka pravte a bi slo to.Aje ze kdo kej takiga naredu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihhec ()
DjTonic ::
boštjan jaz si ga bom tudi mogoče nabavil ko pride v slo (Samo malo me moti cena ) Drugače pa je to the best cooler pa še izjemno tih je
DjTonic,za onega zalmana 7000,ki gre samo na intel in AMD64 plate je cena okol 10k in če bo ista cena še za tega ,dam tolko.
boštjan v Jokerju sem videl v eni reklami od Mlacoma, da so po 9.900 Cu in 7.690 ALCu. Model pa je 7000A . Čudno je le, da še jih Mlacom nima na ceniku.
Odpadnik ::
coolmasterja ne poznam.
Menim pa, da bi tale Zalman zelo fino del ... Jaz bi to vzel.
Menim pa, da bi tale Zalman zelo fino del ... Jaz bi to vzel.
Slike povedo več kot 1.000 besed - zatorej živeli FPSji :) [Amd|Abit|ATi]
AMD Barton 2500+@2200 (11x200)|Abit NF7-S R2.0|Radeon 9800|2x512 Twinmos/Winbond
AMD Barton 2500+@2200 (11x200)|Abit NF7-S R2.0|Radeon 9800|2x512 Twinmos/Winbond
Grimlord ::
hm... Zalman al pa XDream SE ne bi bil slab.
@Odpadnik: Nekam isti podpis imama.
@Odpadnik: Nekam isti podpis imama.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Mislim, da tu sploh nebi bila težka odločitev sploh če si ljubitelj tišine a še vseeno dobrega hlajenja. Jaz bi vzel Zalmana CNPS 7000A (Mogoče si ga bom celo nabavil, ko dobim Xaserja 3 samo AlCu-ja ker bakreni ma 773g in ga moraš dol dajat ko prenašaš kišto drugače se lahko kaj uniči, saj tudi AlCu ni lahek ma 445g za AMD Athlone pa je omejitev 300g), manj verjetno a bi blo tudi ql pa TT Silent Boost Izogibal pa se bi raznim Vulcanotom, Coler Master pa je ravno nekje na meji
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()
Evo na Hardware-Pacers so spisali en review o novem zalmanu 7000A Baker check it out Intla 3Ghz so nabvili na 3,6 Ghz
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
C_maniak ::
tale zalman 7000A je/bo super zadevca. tud k men bo pršu...
aja, a pa to je 100%, da se kuper verzije ne bo smelo prenašat okol namontirane???
aja, a pa to je 100%, da se kuper verzije ne bo smelo prenašat okol namontirane???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()
Za prenašanje nevem, ker nimam izkušenj vsekakor pa ni priporočljivo saj lahko kaj vstran otrgaš
ja, to je res.
jebiga, važn da na mojo paše...
moder krogec pomeni, da paše, right?
jebiga, važn da na mojo paše...
moder krogec pomeni, da paše, right?
Zgodovina sprememb…
Svine na mojo pa ne.Sej pr moji so problem sam lukne koker vidim tam gor.Krogci pomenijo podobno kot da ce je pa prazno pa ne
Ja, če maš moder krogec lahko brez problema daš gor.
kul
Krogci pomenijo podobno kot da ce je pa prazno pa ne
em, kaj?!? ti je sapo vzelo, da nisi dokončal?
Zgodovina sprememb…
mare87 ::
Je bla tudi posebej omenjena NF7 revision 2.0 pa je mela X. Sicer pa majo že od 1.1 verzije vse luknje.
Ej mare je ze kje drugje problem koker jest vem da ma v blizini neki en kondenzator al pa kj takiga.Moja gigabytka pa luken ne
mare87 ::
Ne vem no. Verzija 2.0 (samo ta) ima en kondenzator zraven Chipseta, ostale verzije pa nimajo. Za ta hladilnik morš met čisto oskubljeno plato.
meni tud ni jasno,gre ta zalman 7000A na abit NF7-S ali ne?ker kolko vem ma luknje abitka.pri drugih poljih pa ni nobenega znaka za abitko
Dead_Eye ::
hmm za 8rda+ piše da moraš odrezat del clip-a - je že kdo proval, je težko in deluje?
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1903 (1344) | Grimlord |
» | Termalna pastaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1403 (1253) | TribesMan |
» | CNPS7000A AlCu/CuOddelek: Strojna oprema | 1199 (958) | Odpadnik |
» | Volcano ali Zalman?Oddelek: Kaj kupiti | 1082 (977) | boštjan |
» | Pocakati z nakupom novega sistema:da ali ne?Oddelek: Kaj kupiti | 1661 (1164) | nodes |