Forum » Strojna oprema » Obloge za utišanje -> Ma kdo izkušnje?
Obloge za utišanje -> Ma kdo izkušnje?
||_^_|| ::
A ma kdo kakšne izkušnje s temi oblogami? se jih splača kupt?
Npr. tiste od AKASE pr mlacomu, k so prou za chiefteca 601 (se pravi pašejo tut v xaserja II).
Npr. tiste od AKASE pr mlacomu, k so prou za chiefteca 601 (se pravi pašejo tut v xaserja II).
ali3n ::
Jaz sem na vse večje ravne površine nalimal tkanino, ki se uporablja za prekrivanje zvočnikov (al pa npr. police v avtu); cena je bila takrat 15.000 lir.
Pri utišanju računala (npr. nadležen zvok od diska ...) je po mojem bistveno, da zvok razpršiš - da se ne odbija od ravnih sten (npr. leva stranica, sprednja, zadnja,....); men se ta tkanina kar pozna. Kje se to dobi pri nas pa žal ne vem. Povprašaj v kakem Big Bangu, morda Conrad.... tistih 6k sit za Akasa se mi zdi mal velik... (nisem jih pa še vidu...)
Pri utišanju računala (npr. nadležen zvok od diska ...) je po mojem bistveno, da zvok razpršiš - da se ne odbija od ravnih sten (npr. leva stranica, sprednja, zadnja,....); men se ta tkanina kar pozna. Kje se to dobi pri nas pa žal ne vem. Povprašaj v kakem Big Bangu, morda Conrad.... tistih 6k sit za Akasa se mi zdi mal velik... (nisem jih pa še vidu...)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Blup ::
Jst mam tiste zadeve od Akase... sm kupu zato k sm meu notr Vulcano 6+ Cu (7000 obr) ... pa ni kej dost pomagal... tišji k maš ventilator, bolj pomaga... zdej mam zalmana pa je razlika za kkšnih 30% - 50%... če maš prostorsko stisko pol si lohka omislš to... drgač pa obstajajo tut boljše zvočne izolacije... sam zahtevajo veliko več prostora...
Blup
Blup
Pejt u Astro v jamo (Bežigrad) in si izber kkšno peno... najmn 2 cm debelo... boš plaču dobre 3 jurje za 2 m2...
Blup
Blup
ali3n ::
črticamož: probaj dobit tisto peno s piramidami, ki jih uporabljajo v studijih... načeloma so sicer te piramide precej visoke (cca 5 cm), sam morda majo tud kaj tanjšega...
- "Rozi vidm." "S psom!"
Tiste piramide so visoke 5cm + 2 cm podlage... tak, da je to vse skp 7 cm... ampak tiste piramide so kr velke... ne pridejo do izraza pr takem brnenju kakršen je pri računalniku (po mojih podatkih, lohka pa da imam napačne!)
Blup
Blup
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Skrivnostna gradnja piramidOddelek: Znanost in tehnologija | 5446 (5042) | antonija |
» | Kateri TT?Oddelek: Kaj kupiti | 1258 (1177) | Blup |
» | Ohisje! need help (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3908 (3445) | ToMi` |
» | Zvočna izolacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3257 (3084) | Blup |
» | Zvočna izolacija sobeOddelek: Loža | 11209 (10901) | Brane2 |