» »

kateri router?

kateri router?

tx-z ::

torej kateri router (al rooter) je dobr? gor bo adsl, rab 4 izhode (100Mbitov), firewall. Moja teta ma enga od trendware(DSL/Cable Broadband Firewall Router /W 4-port Switch )-mislm da je ta; pa je prav dober; a pozna kdo bolšega za isto ceno? (15kSIT)
tx-z

CCMbrother ::

Jest osebno imam Level-One FBR-1402 in sem z njim zelo zadovoljen. Tudi v reviji Monitor (mislim, da je bila novemberska št.) je bil pohvaljen. Ima firewall, 4port, ...cena je zdaj okrog 16k.

3LeR. ::

ne kupovat tega routerja ker je totalno sranje!! men se je zdej poleti kar obesal .. verjetno od vrocine, kljub temu da sem ga imel na dobr zracenem prostoru itd itd..

monster-x ::

zigam: odvisno je, če hočeš imeti tudi printer port. Jaz sem dal za svojega SMC-ja, 4-portnega, tudi printer port, 27k.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

perci ::

printer port, ki je totalno komercialna in neuporabna zadeva

McNato ::

Jaz imam printerport na svojem routerju in deluje odlično. Imam pa gor laserski tiskalnik. Sicer pa vski poceni routerji podobna revščina. če bi še enkrat kupoval bi vzel Drytek Vigor 2300.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: McNato ()

a to je da direktno tiskalnik vklopš na router, če je ne rabm kr tistkalnik tega ne podpira očitno;
tx-z

ah, zmotu sm se: tale je
tx-z

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tx-z ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB tiskalnik na WiFi

Oddelek: Pomoč in nasveti
131902 (1684) Tomay
»

Router Print Server problem...noče printat!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
71400 (1347) Daedalus
»

kateri router?

Oddelek: Kaj kupiti
61500 (1403) Trubadur
»

Router SMC7004ABR V.2, vaše mnenje?

Oddelek: Kaj kupiti
101253 (1124) Witboy
»

sesuvanje mreže (router)