Forum » Izdelava spletišč » IIS
IIS
greentech ::
Prosim za pomoč - nujno!
Imam inštaliran IIS in ko hočem dostopad po moje internet stran(localhost) mi izpiše ERROR 403(Forbbiden).
A mi lahko kdo pove kaj je narobe oz. katere nastavitve bi moral spremenit?
Hvala in LP!
Imam inštaliran IIS in ko hočem dostopad po moje internet stran(localhost) mi izpiše ERROR 403(Forbbiden).
A mi lahko kdo pove kaj je narobe oz. katere nastavitve bi moral spremenit?
Hvala in LP!
- zaklenilo: Cokolesnik ()
Cokolesnik ::
Strežnik ti napako javi zato (več možnih vzrokov):
- v imeniku, ki je nastavljen v IIS (privzeto je c:\inetpub\wwwroot), dejansko nimaš nobenih html datotek, brskanje po imeniku pa je v strežniku označeno kot prepovedano.
- v imeniku imaš html datoteke (npr. index.html), ampak nimaš nastavljen (ustrezno dopolnjen) seznam privzetih tipov zagonskih html datotek (takšna je npr. index.html, index.php ipd.). Seznam omenjenih datotek se nastavlja v IIS / local computer / Web Sites / Default Web Site / Properties / jeziček Documents.
Ker ima drug uporabnik skoraj isti problem, bomo diskusijo o tej napaki nadaljevali tukaj, kjer so rešitve tudi za strežnik Apache.
- v imeniku, ki je nastavljen v IIS (privzeto je c:\inetpub\wwwroot), dejansko nimaš nobenih html datotek, brskanje po imeniku pa je v strežniku označeno kot prepovedano.
- v imeniku imaš html datoteke (npr. index.html), ampak nimaš nastavljen (ustrezno dopolnjen) seznam privzetih tipov zagonskih html datotek (takšna je npr. index.html, index.php ipd.). Seznam omenjenih datotek se nastavlja v IIS / local computer / Web Sites / Default Web Site / Properties / jeziček Documents.
Ker ima drug uporabnik skoraj isti problem, bomo diskusijo o tej napaki nadaljevali tukaj, kjer so rešitve tudi za strežnik Apache.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IIS server na Win7 64bitOddelek: Programska oprema | 1411 (1182) | racunalnicar |
» | IIS problemiOddelek: Omrežja in internet | 1595 (1313) | extr3m3 |
» | Windows server 2003 StandardOddelek: Operacijski sistemi | 1363 (1195) | kockish |
» | Postavitev lastne www straniOddelek: Izdelava spletišč | 2759 (2040) | flipflop |
» | php na domačem računalnikuOddelek: Izdelava spletišč | 1857 (1682) | Cokolesnik |