Forum » Pomoč in nasveti » tiskalnik HP 5550 - drajverji
tiskalnik HP 5550 - drajverji
Klemenn ::
torej imam tiskalnik hp 5550 ; ko probam namestit drajverje z orginalnega cdja mi vedno namesti še neki hp assistant.al neki tazga, no jzst bi pa rd, da mi namesti samo drajverje, nič drugega!
a obstajajo kaki taki, k bi bli SAMO drajverji?
a obstajajo kaki taki, k bi bli SAMO drajverji?
- spremenil: ali3n ()
varjag ::
Z desnim klikom odpri moj računalnik, lastnosti, strojna oprema, najdi tiskalni in rubriko posodobi gonilnik. V tem času imej CD vstavljen. Zatem pojdi naprej in naj sam najde CD z gonilniki, katere ti bo namestil sam. Tako boš naložil samo drajverje.
Sedaj pa imam še jaz nekaj zate. Kako je z vstavljanjem tretje photo kartuše ? Ali moraš menjavati kartuše, če hočeš tiskati tekst ali fotografije ? Photo kartuša namreč paše v režo črne kartuše. Kako je s tem pri tebi ? Jaz z navadno barvno kartušo dobivam slabše rezultate kot na starem HP 920 C, kljub tiskanju na photo papir in uporabo Photo R4.
Se slišiva...
Sedaj pa imam še jaz nekaj zate. Kako je z vstavljanjem tretje photo kartuše ? Ali moraš menjavati kartuše, če hočeš tiskati tekst ali fotografije ? Photo kartuša namreč paše v režo črne kartuše. Kako je s tem pri tebi ? Jaz z navadno barvno kartušo dobivam slabše rezultate kot na starem HP 920 C, kljub tiskanju na photo papir in uporabo Photo R4.
Se slišiva...
Klemenn ::
em..žal te moram razočarat?? tretje kartuše? sej gresta samo dve notri..žal ne bi vedel povedati več :|..alien, ka si popravljal?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternative uradnih Logitech driverjev za miške, obstaja kaj?Oddelek: Programska oprema | 1240 (1173) | Azrael |
» | EPOX 8RDA+ in Mrezna kartica...???Oddelek: Pomoč in nasveti | 790 (727) | Sami |
» | Spet XP problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (956) | McHusch |
» | Zajem slikena ATI TV WONDERJUOddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1420) | uros |
» | Zakaj sovražim HPOddelek: Loža | 1911 (1558) | Fantom |