Forum » Programska oprema » Unknown format DIV3
Unknown format DIV3
divac ::
Pozdravljeni!
Po instalaciji DirectX 9 na XP-jih sem dozivel neprijetno spremembo. Nihce od predvajalnikov, mi namrec noce zavrteti nekega filma. BS Player javi: Unknown format (DIV3); Widows MediaPlayer 8 javi, da ne najde ustreznega razreda.
Ce ima kdo resitev, bi ga prosil, da jo deli z mano, ker jaz sem cisto znorel. Preinstaliral sem skoraj vse. Widnowsi so ostali (na zalost moj racunalnik ni PC, ampak Home computer (beri: uporabljajo ga vec ostali kot jaz )),.
10x za odgovore.
Po instalaciji DirectX 9 na XP-jih sem dozivel neprijetno spremembo. Nihce od predvajalnikov, mi namrec noce zavrteti nekega filma. BS Player javi: Unknown format (DIV3); Widows MediaPlayer 8 javi, da ne najde ustreznega razreda.
Ce ima kdo resitev, bi ga prosil, da jo deli z mano, ker jaz sem cisto znorel. Preinstaliral sem skoraj vse. Widnowsi so ostali (na zalost moj racunalnik ni PC, ampak Home computer (beri: uporabljajo ga vec ostali kot jaz )),.
10x za odgovore.
V bistvu je zadeva delala dokler nisem po neumnosti instaliral DirectX 9. Ampak, ker poskust ni greh, bom vseeno poizkusil s temle programckom.
joeblack ::
A se ti to dogaj apri vseh filmih? Ker men se samo pri enem.Napiše enako(DIV3) lahko pa film normalno gledam z AVIPREVIEW.
Pa še to , nisem inštaliral DX9
Pa še to , nisem inštaliral DX9
Talking on flat is easy!
joeblack ::
pol mislim da ni problem v DX9,ker ga jaz nimam in se mi to dogaja tudi samo pri enem filmu.
poskusi ga odpret z AVIPREVIEW
poskusi ga odpret z AVIPREVIEW
Talking on flat is easy!
OK! Nocem jest zdejle tukej komur koli solit pameti...
Ampak ta film je pred instalacijo DX 9 delal BP, zdej pa ne vec. Iz tega sledi, da DX 9 po vsej verjetnosti uporablja neke druge class-e.
Ampak ta film je pred instalacijo DX 9 delal BP, zdej pa ne vec. Iz tega sledi, da DX 9 po vsej verjetnosti uporablja neke druge class-e.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD: DX11 leta 2009? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 10512 (7472) | Senitel |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1570 (1356) | polde66 |
» | DirectX je inštaliran, a ga vseeno niOddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (1237) | maxx |
» | div3?Oddelek: Zvok in slika | 1450 (1287) | Kawl6 |
» | DirectX9 in Radeon 8500LEOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1113) | Yacksy |