Forum » Pomoč in nasveti » WinXp Kako v explorerju direkt do C:\
WinXp Kako v explorerju direkt do C:\
Disco_ ::
Kje se nastavi, da ko odprem Windows Explorer se mi odpre na C\:.Npr. tako kot je v Win98
Sem ze iskal po forumu pa ne najdem odg..
Hvala.
lp.
Sem ze iskal po forumu pa ne najdem odg..
Hvala.
lp.
%SystemRoot%\explorer.exe /n/e/c:\
Hmm sem poskusil razne variante pa mi ne deluje.
A lahko bol tocno napises.
Hvala.
lp.
Hmm sem poskusil razne variante pa mi ne deluje.
A lahko bol tocno napises.
Hvala.
lp.
Damjan Jagar ::
To sm pa jest tut rabu... ql
Fanta hvala (btw, kaj pomen /e?)
Disco: z desnim gumbom klikni na ikono Explorerja -> Properties -> Target popravi na %SystemRoot%\explorer.exe /E, D:\ in klikni OK.
Fanta hvala (btw, kaj pomen /e?)
Disco: z desnim gumbom klikni na ikono Explorerja -> Properties -> Target popravi na %SystemRoot%\explorer.exe /E, D:\ in klikni OK.
Se opravicujem za tezenje. Sam dal copy paste in deluje.
Sem tipkal pa sem spregledal presledek
lp.
Sem tipkal pa sem spregledal presledek
lp.
BaRtMaN ::
PicNiK: ustvariš bližnjico s temi parametri in nastaviš gumb tako, da linka na to bližnjico. Mogoče bi pa lahko te parametre dodal kar samemu Explorer.exe-ju.
A kdo ve, kako bi lahko naredil isto (explorer se odpre v c:), le da ne bi expandiral vsebine diska?
A kdo ve, kako bi lahko naredil isto (explorer se odpre v c:), le da ne bi expandiral vsebine diska?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Shortcut - Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (1019) | sbandur84 |
» | Nezmožnost uporabe ukaza "Open" pri direktnem dostopanju do particijeOddelek: Informacijska varnost | 2413 (2194) | Cyrix053 |
» | Privzeta mapa v Windows ExplorerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1297 (1100) | matjash |
» | Prikaz vsebine particije/diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (803) | Ugankar |
» | raziskovalec v xpOddelek: Programska oprema | 968 (836) | Heisenberg |